buba6 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 . Choc teraz wpadł mi do głowy inny patent - zwykły kufer centralny powleczony skórą z nyplami/ćwiekami. To już trochę wyglądałoby lepiej, ale oklejenie tego ładnie skórką trochę by kosztowało. właśnie coś takiego bede robił, koszt obszycia to okolo 300zl i bedzie jak w roadkingu Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 właśnie coś takiego bede robił, koszt obszycia to okolo 300zl i bedzie jak w roadkinguNo i gicior :icon_razz: Czyli nie jest tak tragicznie. A cena za kufer? Za sakwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Witam!Mój sąsiad ma w Hondzie VTX 1300 sakwy z boku i kufer centralny z tyłu (taki za około 70 zł) i wygląda to tragicznie!nie chce mu wrzucać ale mi się to w ogóle nie widzi!fakt są takie kufry(zazwyczaj oryginalne)które pasują do crusierów ale NIGDY zwykłe z bazaru- jak do skutera :buttrock: !naprawde jeśli kogoś stać na taki moto to powinien odłożyć na pożadne kufry/sakwy bo inaczej wygląda to tandetnie!takie jest moje zdanie! pozdro Edytowane 15 Marca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja mam sakwy zamykane na zamek, co prawda szyfrowy, ale pewnie są też i na kluczyk... (skoro zamek szyfrowy nie sprawił problemu, to i zwykły kluczyk powinien być banałem). Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 co innego do crousera, ale to raczej tylko te fabryczne jak w vulcanie classic.Widzłem kiedyś ENna z kuframi bocznymi, moim zdaniem porażka.Na zlocie w Świdnicy gadałem ze starszym panem na dragstarze który miął fajny ptent, na sakwach miał "szlufki" orginalne i przez nie wzdłuż sakwy przewleczona stalową linke 2mm.wą z pentelkami na końcach i zamykął to na małą kłudke. Linka 2mm to chyba dla ozdoby bo ciachnięcie tego to na wacku przyszcz. Sakwę nawet jak ma zamek można też pochlastać chyba że jest z blachy i tylko obszyta skórą. A te zamki, które tam do sakw wkładają to żadna przeszkoda wełasciwie też. Jak ktoś będzie chciał nas okraść to okradnie. Ja mój kolega zgubił kluczyki, to wystarczy wkrętak i kawałek kołka, 2 pukniecia i zameczek poszedł w p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W CHOPPERZE wyeksponowane,szerokie tylne koło,niski tył i jedna(ew. dwie w porywach przyczepiane na zlot) skórzane sakwy, ale jak NAJMNIEJSZE, a kufer to juz profanacja :crossy: .Chyba ze-nie zależy Ci na urodzie to..... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Kufer na chopperze? czemu nie, Jinluiny, Chinwuchiny, Azjatyny itp. sprzęta z Chin świetnie się prezentują z plastikami na błotniku, to takie romantyczno-azjatyckie.......he,he.... Pamiętam jak w pod koniec lat 80-tych, koleś miał taką plastikową walichę na Cebuli. Woził w niej wszystkie klucze świata, na dziurach było go słychać z trzystu metrów. Załóż sobie na choppera coś takiego i wrzuć tam garść stalowych rupieci, jak Cię usłyszę z daleka, będę mógł zaoszczędzić żałosnego widoku i skręcić w inną ścieżkę...... pzdr Whisky Edytowane 16 Marca 2007 przez Whisky Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W końcu znalazłem fotę Virago 1100 z kuframi. Niestety, fotka jest zrobiona w nocy, ale coś-niecoś widać.Każdy może sam ocenić jak to wygląda. http://img223.imageshack.us/img223/6318/1111161yh0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 no wyglada to komicznie, przod z malego motorka, tyl z wielkiego cruisera, nieproporcjonalnie to wyszlo Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W rzeszowskim Afyonie można wybrać sobie wersją sakw zamykanych na kluczyk: http://www.afyon.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W końcu znalazłem fotę Virago 1100 z kuframi. Niestety, fotka jest zrobiona w nocy, ale coś-niecoś widać.Każdy może sam ocenić jak to wygląda. http://img223.imageshack.us/img223/6318/1111161yh0.jpgHmmmm..... :) no coments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W końcu znalazłem fotę Virago 1100 z kuframi. Niestety, fotka jest zrobiona w nocy, ale coś-niecoś widać.Każdy może sam ocenić jak to wygląda. http://img223.imageshack.us/img223/6318/1111161yh0.jpg Proszę o niezamieszczanie takiego.......czegoś.......na forum publicum. Nie potrafię opisać słowami tego.....czegoś.......ale właściciel w te walizki wczasowe, pakuje chyba białe skarpetki, slipki, białą wyprasowaną koszulę i takie tam bety hotelowe......obrzydliwe......chyba mu się marzą jakieś "złote skrzydła".... Whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 na tych walizkach czegos mi brak.......nalepek kolorowych "AMERICA".Moja ciotka 30 lat temu przyjezdzala z takimi bagazami hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W końcu znalazłem fotę Virago 1100 z kuframi. Niestety, fotka jest zrobiona w nocy, ale coś-niecoś widać.Każdy może sam ocenić jak to wygląda. http://img223.imageshack.us/img223/6318/1111161yh0.jpg ło matko !!!!! :( dobra - wiem, że będę szukał sakw !!!!!!! wygląda jak ... właściwie nie wygląda w ogóle :banghead: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam!tak samo jak Wy uważam że wygląda to tragicznie!a co powiedzcie na Honde VTX 1300 z takim kufremz tyłu :( Mój znajomy jeździ z takim- z boku fajne sakwy a z tyłu "takie cos"!jedna wielka porażka :banghead: !!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi