Skocz do zawartości

Coś dla Dyzia czyli Triumph 2300ccm

Ivan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kłaniam,

I odrazu zwracam się do naczelnego Triumph'atora tego Forum.

Tak się złożyło że sierpniowy ŚM dopiero studiuję. A tam taka malutka notateczka "Co nowego?" i text że sporym zaskoczeniem będzie cruiser Triumpha o poj. 2300ccm. Czy ktoś już widział jakieś studia, rysunki, projekty, zdjecia tego cuda?

Oczywiście liczę na Dyzia ale jak ktoś inny coś schaczy to zapraszamy do reklamy :lol:

Gruss!

I.

PS

A po 3-mieście pomyka taki pan w średnim wieku Bonevillem. Cudeńko! Ostatio widziałem go pod Marvelem i we Wrzeszczu przy "Dźwigni"

Hej!

Oczywiście, że widziałem. Osobiście mam mieszane uczucia. Taka Valkyrie, tylko trochę większa. Ciekawe jak wygląda wałek wyrównujący od tego R3 - ma chyba ze 40 kg :wink: :lol: . Osobiście czekam na coś w rodzaju nowego Tridenta. Po prostu nie przepadam za cruiserami. Triumph szuka kolejnej niszy i dobrze, ale ja i tak czekam na jakiegoś nowego Triumpha- nakeda.

Dzięki za pamięć - teraz więcej jeżdżę niż siedzę w necie, ale na jesień szykuję mega test Thunderbirda Sporta, jak kiedyś obiecałem.

Pozdro

Dyzio

02228650.jpg

tak duze silniki to juz przesada, na cholere komus tak duzy moment, przyjemnosc z jazdy takim klocem jest tez pewnie umiarkowana.

sa dwie tendencje, w sporcie odchudzanie, a w cruiserach i tego typu sprzetach dazy sie chyba do zbudowania walca :?

moge sie jednak mylic :) jak takie moto wejdzie do produkcji to w gamie akcesoriow pojawis sie tez przyczepa campingowa z czterema sypialniami i kortem tenisowym :wink:

pozdr

Hej!

Wydaje mi się, że wprowadzenie takiego motocykla do sprzedaży to tylko zabieg marketingowy - szukanie nowego klienta. Cena motocykla - prawdopodobnie grubo ponad 15000 EUR, elitarność marki itd. nie wiem może tworzy jakąś nową jakość, ale nie dla mnie. nie widzę w tym motocyklu właśnie tego czego szukam. To chyba nie zasługuje na miano motocykla, tylko tak jak Ario stwierdził walca. Lubię klasyczne motocykle, ścigi, ale frendzle (tylko prosze sie nie obrażać) mnie nie pociągają.

Pozdro

Dyzio

Hej!

Wydaje mi się, że wprowadzenie takiego motocykla do sprzedaży to tylko zabieg marketingowy - szukanie nowego klienta. Cena motocykla - prawdopodobnie grubo ponad 15000 EUR, elitarność marki itd. nie wiem może tworzy jakąś nową jakość, ale nie dla mnie. nie widzę w tym motocyklu właśnie tego czego szukam. To chyba nie zasługuje na miano motocykla, tylko tak jak Ario stwierdził walca. Lubię klasyczne motocykle, ścigi, ale frendzle (tylko prosze sie nie obrażać) mnie nie pociągają.

Pozdro

Dyzio

...tych slow mi brakowalo "zabieg marketingowy", dzieki Dyzio :wink:. Ogolnie przerost formy nad trescia, pokaza klientom, ze potrafia zbudowac cos wiekszego od Japoncow - wyscig zbrojen i juz.

pozdr

Jak znam zycie to każdy z nas miałby spocone łapki jesli miałby możliwość przejechania się czymś takim...no przyznajcie się ... :wink:

Bo ja się przyznaję... :)

bardziej bym sie spocil gdybym mial okazje posmigac na VTR SP, mnie takie kolosy w ogole nie kreca, tzn. kreca mnie bo to motocykle, ale nie skacze mi tetno i nie mam ochoty na czyms takim jezdzic :P

• 2 tygodnie później...