motorbikeusa Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) No, gmole fajne. Gdzie, co i za ile? No przetestowałem jako pierwszy gmole przód, tył do LC z firmy SENTOCOM czyli ROAD STYLERwww.roadstyler.com Za komplet zapłaciłem 750zł z przesyłką - pasują idealnie - dobra firma. Edytowane 21 Maja 2007 przez motorbikeusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej 35 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 czy oryginalna szyba od drag star 1100 custom , jest taka sama jak od classica. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ORYGINALNA do customa ma mniejsze wycięcie na reflektor, nieco inne są też blachy mocujące, które muszą "ominąć" kierunkowskazy zamocowane na lagach, a nie jak w przypadku classica przed nimi. Jest jeden przypadek szyby (chyba Five Stars?), która nie pasuje jeszcze z jednego względu: jest na dole podgięta z obu stron do wewnątrz i "szklanki" goleni przeszkadzają w ustawieniu jej pod właściwym kątem na Drag Starach i V-Starach w wersji "A". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam.Właśnie zastanawiam się czy warto kupić szybę.Nie ukrywam że zastanawiam się po przykrym doświadczeniu jazdy 200km w deszczu :biggrin: Oto moje pytanko:- czy chroni w sposób użyteczny przed deszczem i wiatrem ( jeżdżę do 120 kmh )To najważniejsza kwestia :D ale ważne jest tez czy bardzo na niej widać różnego rodzaju robactwo :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam.Właśnie zastanawiam się czy warto kupić szybę.Nie ukrywam że zastanawiam się po przykrym doświadczeniu jazdy 200km w deszczu :biggrin: Oto moje pytanko:- czy chroni w sposób użyteczny przed deszczem i wiatrem ( jeżdżę do 120 kmh )To najważniejsza kwestia :D ale ważne jest tez czy bardzo na niej widać różnego rodzaju robactwo :) Pozdr. hejjak najbardziej warto, polecam Ci jazdę z przednią szybą zwłaszcza jak zaskoczy Cię niespodziewany opad deszczu, struga powietrza jest odchylana w stopniu wystarczającym, ja mam 183 cm wzrostu i szyba całkowicie daje radę, co do robactwa to szyby raczej nie omijają, :D pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 cześć,Raczej warto. Słyszałem dużo dobrego, ponoć przy solidnej szybie do 140 jedzie się naprawdę spoko, szczegółnie jeżeli chodzi o wiatr... Co przy naszych sprzętach plasuje się w granicach możliwości. Wydatek niby mały nie jest, ale to jakaś 3 pozycja na moim top10 najbliższych zakupów. Koniecznie napisz jakie masz wrażenia, jak tylko założysz i sprawdzisz. Ja. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam.Właśnie zastanawiam się czy warto kupić szybę.Nie ukrywam że zastanawiam się po przykrym doświadczeniu jazdy 200km w deszczu :bigrazz: Oto moje pytanko:- czy chroni w sposób użyteczny przed deszczem i wiatrem ( jeżdżę do 120 kmh )To najważniejsza kwestia :) ale ważne jest tez czy bardzo na niej widać różnego rodzaju robactwo :wink: Pozdr.Bezwzględnie warto. Przy prędkościach, o jakich piszesz pozbędziesz się latających insektów, wyłapywanych na twarz i ubranie. W deszcz namokniesz tylko do kolan, resztę pięknie ochroni pęd powietrza formowany przez szybę. No i mniejszy hałas, nie trzeba trzymać się kurczowo kiery, żeby wiatr nie zwalił z motocykla.Normalnie same plusy bez minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Jedynym minusem szyby jest, wg mnie, konieczność nakombinowania się z właściwym jej ustawieniem. Tzn. takim, żeby dobrze odchylała strumień powietrza. Ja, jakkolwiek bym kombinował, zbieram powietrze na górną część kasku, co czasem bywa drażniące. Ale od wody i robactwa szyba chroni dobrze. A że chroni, to i bierze wszystko na siebie. Nic to, łatwiej umyć szybę niż prać przyodziewek :banghead:.pzdr Edytowane 31 Lipca 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Szyba w chopperku? Tak! Bardzo fajny i raczej potrzebny gadżet. Bez względu na to czy kupisz moją-polecam szybę do motorka. Miałem w Wildku 1600, mam w VNie 2000... Szyba-dobra rzecz!!! Za tą z "allegro" trzeba dać 200zł+koszta przesyłki (ok.30zł) i jest Twoja. Powodzonka. http://moto.allegro.pl/item215607778_szyba...na_chopper.html Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam wszystkich! Poszukuję szyby do Drag-a 650, bo podczas jazdy ściąga mnie wiaterek z kanapy :icon_mrgreen: Chciałbym szybkę oryginalną (bo lubię), mam nadzieję, że macie namiary lub jakiś kontakt... A może jakaś porada, co do wysokości szyby??? Rozważam oczywiście zakup oryginalnch mocowań i dokupienie szyby, ale to ostateczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zajrzyj tutaj:http://www.mgg.com.pl/index.htmlale cena jest dość "nieciekawa"P... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ...uuuu, cena dość "masakryczna"... czyżby czekał mnie kolejny import z za wielkiej wody? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wiosną oglądałem szyby w sklepie Yamahy w Łomiankach. Oryginalne były, fakt, ale ceny coś ok. 1.200-1.600 PLN :bigrazz: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ...uuuu, cena dość "masakryczna"... czyżby czekał mnie kolejny import z za wielkiej wody? :buttrock: Wlasnie chcialem Ci napisac zebys szukal w USA, ale widze zes sam mundry :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Zobacz w Szczecinie:): http://www.moto-akcesoria.pl/advanced_sear...n_description=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi