Ajko Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 ja sprawdzałem, wykonanie ok, cena przystępna, i co najważniejsze realizują indywidualne zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Cześć vpower ! Dałeś sobie wcisnąć taką drogą szybę bez wyściółki :?: 8O :?: ;) To jest komentarz rzemola do P.S. mojego postu trochę wyżej. Zresztą rzemol swój post dokładnie zatytułował.Więcej luzu - WIOSNA IDZIE !!! ;) :P :D Pozdrawiam ;) Błażej Ależ ja jestem totalnie wyluzowany. :P Co do wiosny - miejmy nadzieję, że się nie mylisz. ;) Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Tez polecam MGG Olsztyn, ich szyby sa naprawde dobrze wykonane za mniejsza cene niż oryginalne np. MRA. Sam mam od nich szybe ale znam tez klosi, którzy tam kupili, każdy jest zadowolony z ceny, jakości i szybkości realizacji zamowienia. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No i stało się. Poszedłem za radą większości i zamówiłem szybkę w Mgg. Pewnie będzie po Świętach. Napiszę wtedy o wrażeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Witam.Koledzy potrzebuje szybę do Yamahy Wild Star z 2000r.Zależy mi żeby była o wysokości ok. 50 cm. Po prostu żeby super prezentowała się , i co ważniejsze żebym nie musiał brać na jej zakup kredytu z banku.Dziękuję i pozdrawiam Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Tutaj masz linka do firmy gdzie mozesz sobie zamowic szybke jaka Cie interesuje.http://www.mgg.motocykle.org/szyby.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Dzięki Louis 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Witam wszystkich braci i siostry,ostatnio pogoda dopisywała postanowiłem posmigac było naprawde fajnie tylko ten wiatr chciałem sie poradzic jezeli bym załozył szybe do intruza to ile to mi da?? czy bedzie mozna smigac tak ok 120?? bo teraz to 100 i juz zaczyna sie robic nieprzyjemnie .Byłyby mile widziane jakies wskazowki jaką, gdzie, i CZY w ogole sie opłaca , bo szczerze szyba mi sie nie podoba przy intruzie!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Poczytaj http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23134Ja w swojej 535 założyłem nie za dużą i spokojnie daje radę nawet i 130 śmignąć. Z tą różnicą, że teraz spokojnie przy 80 mogę sobie szybkę w kasku podnieść i jest spoko, bez szyby wszystko powyżej 60 powodowało że trzeba było szybkę opuścić bo strasznie wiało po oczach.A czy się to podoba czy nie - rzecz gustu, mi chopki z szybami się podobają. Po założeniu moto będzie wydawało się opytcznie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Hej! Uwazam ze nic tak nie psuje linii choppera jak szyba, ale mimo wszystko czasami sie przydaje. Ja zakladam tylko jesienia i na wiosne. W lecie szyba weg!. W Intruderze zwykla szyba taka jak do naked'a pozwala na komfortowa jazde do 150 km/h, ale generuje ona dodatkowe turbulencje odczowalne na kasku. Moze to powodowac np. wibracje szybki w kasku( jesli ja masz) Ogolnie jesli nie zamierzasz jezdzic szybciej niz 120-130 km/h to zakup szyby sobie daruj. Mi w lecie wystarcza szybka w kasku :) Co do cen- ja swoja kupilem na gieldzie w Lodzi za 150 zeta( nowa, hiszpanska jakas)ale dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 bo szczerze szyba mi sie nie podoba przy intruzie!!Pozdrawiam - i przy tym zostańmy :)Intruzem spoko można śmigać jakieś 120- 130 bez szyby (sprawdziłem- czujesz ze jedziesz) Szyba- porawia kompfort ale w intruderze któwy jest dość krótki i wysoki optycznie jeszcze bardziej go skróci... po co?P.S. Mam namiary na niezłe szybki jak Cie interesuje daj cynka podeśle link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 hmmmm :idea: no w sumie to napewno nie bede chciał wiecej smigac jak 120/130, lubie bardziej taki lansik przy 90 no tyle ze ja szyby przy kasku nie mam moze lepiej kask?? A tak przy okazji to ile robicie intruzem na pełnym baku do rezerwy?? czy wynik 123mile to dobry wynik?? i ile ma rezerwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Ja robilem na pelnym baku 245 km, ale mam 14,5 l pojemnosci ( w tym 1,5l rezerwy ) i to w intruderze 1400 przy predkosciach 110-120 km/h. 800-ka powinna byc oszczedniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 245km na baku? Ja jak dobijam do 200 km to juz jestem spocony ze strachu czy mi benzynki starczy na dojazd do jakijś stacji paliw. No ale na ogół jeżdzę troszkę szybciej i mam oryginalny bak 13,5 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 zbiornik 13,5 rezerwa po 125 milach, i rezerwa jakies 15 mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi