MateuszEnduroboyz Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) tak czytam i zastanawiam sie z jakiej nawet 400-500 4T w cenie nawet do 10tys wyciagasz 62-68KM ?? bo jakos ja takiego nie znam. Moja 610 z gaznikiem i układem wydechowym od TC ma 60Km albo i nie wiem jakos dziwne to dla mnie :| POZDRO:) Edytowane 12 Marca 2007 przez MateuszEnduroboyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wiertara, 68 kuniów to ma może zwykła cr500 (nie mówię o specjalnej) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Za 9tys znalazłem Yamahe yzf 426 sądze ze taki motor by ci przypasił. Co do tej mocy 60KM to żadna seryjna 450 tyle nie ma, zresztą 525 też nie. Nowy SXF 450 2007 ma 57KM na wale i to jest najlepszy wynik jak narazie.Mateusz jesteś pewny ze twoja 610 ma 60KM? Nie sądze że tyle ma zwłaszcza że układ wydechowy i gaźnik od TC nie powodują przyrosyu mocy tylko zmiane charakterystyki silnika. Polecam zawitać do hamowni bo tylko tam okazuje sie co ile ma mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Dlatego napisałem ma albo i nie :banghead: No wg katalogu TC610 ma 60KM a od TE rozni sie własnie tylko wydechem i gaznikiem reszta oprocz skrzyni biegow jest to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem o czym wy mówicie 2T ma w przedziale 55-58 KM a 450 4T 62-68 KM Róznica jest. Sam jeździłem na 450 4T i na 250 2T i zgadzam sie na 2T bardzierj czuje się te moc, ale dane to dane! Nie kłamią!!! :icon_razz: :icon_eek: Sprawdz jeszcze raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Siema ja bym ci radził zmienić na świerzego 2T oczywiście 250 jakąś CR lub YZ;. Ja mam CR 250 i nie jest zbyt świerza a idzie od razu od dolnych obrotów i w ogóle jest super. :bigrazz: jak będe zmieniał to też kupie CR jakąś nowszą. pozdro. I ja jeździłem na kumpla CRF-450 no to ci powiem że 4T jest Dziwny jak dla mnie, jak jeździłem to taki trudniejszy do manewrów itd. jak chciałem zawracać np. 180 stopni to od razu mnie na koło stawiało. a 2T to jest przyjazny :banghead: :icon_mrgreen: A z którego masz roku Cr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) tak wyprzedzam temat i na wszelki wypadek ostrzegam Ciebie i innych przed tą ofertą http://www.allegro.pl/item174969975_sprzed...250_2002r_.html poprostu to ogłoszenie mi zmiazdzyło psychike :icon_question: gosc pozakładał platiki od modelu 2002r a motocykl jest z roku 1993 lub starszy :icon_question: ładny przekręt :biggrin: - inny wahacz, zawieszenie przód i tył, inny airbox, inny silnik itp itd Edytowane 13 Marca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 tak wyprzedzam temat i na wszelki wypadek ostrzegam Ciebie i innych przed tą ofertą http://www.allegro.pl/item174969975_sprzed...250_2002r_.html poprostu to ogłoszenie mi zmiazdzyło psychike :clap: gosc pozakładał platiki od modelu 2002r a motocykl jest z roku 1993 lub starszy :) ładny przekręt :buttrock: - inny wahacz, zawieszenie przód i tył, inny airbox, inny silnik itp itd Dzięki za ostrzeżenie, ja i tak sie nie szykuje na KTM-a bo są droższe niż japońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Dzięki za ostrzeżenie, ja i tak sie nie szykuje na KTM-a bo są droższe niż japońce. ktmy są tańsze i części też tańsze :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 A z którego masz roku Cr? Ale z którego jest moja ?? A z którego masz roku Cr? Ale z którego jest moja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ale z którego jest moja ??Ale z którego jest moja ?? Nie moja :icon_razz: Tak z którego roku jest twoja CR-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 1994r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 o ja osobiscie jezdzac teraz na 250 w zyciu nie przesiadł bym sie na 125 icon_eek.gif a czemu nie chcesz znowu sobie cwiary kupić?? Nie ma się co dziwić jak ktoś miał padlinę 250ccm ,to jak przejedzie sie na dobrej secie to mu się to wydaje dziwne.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi