MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam mam Suzi Rm 250 rok ok93' i jestem w trakcie jej sprzedawania i zastanawiam sie na jakie moto teraz sie przesiąść, myślę o jakiejś 125 to sie na jakies zawody wskoczy. Jak jeździłem na kolegi Kx125ccm to było czuć ta różnice ale nie tyle co w spadku mocy tylko co do prowadzenia. :icon_biggrin: Co radzicie czy 125 będzie dobre? Nie znudzi sie po 2 miechach? :smile: A może coś w czteropaku ;) ? Pozdro. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 no ja osobiscie jezdzac teraz na 250 w zyciu nie przesiadł bym sie na 125 :smile: a czemu nie chcesz znowu sobie cwiary kupić?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tak sie zastanawiam bo nie wiem czy maja tak wszystkie rm250 kolelega tez miał rm 96' i pod koniec obrotów to dosłownie nie szło jeżdzić takiej mocy dostawał, że odrazu dęba stawał na polnej czy na trawie a o aswalcie to juz lepiej nie mówić. jeszcze nie zdecydowałem sie do końca i mam właśnie z tego powodu dylemat. Miałem sie przejechać na kolegi Yz 250 ale niestety padła mu i nie miałem mozliwości porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 proponuje 450 w czterosówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 450 w czterosówie tez mogła by być ale ja sie nie orientuje w nich i czy możesz mi jakąś pokazać z allegro ale cena tak do ok 7tyś. i jak możesz tak w skrócie powiedzieć jak wyglada sprawa co do utrzymania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 450 w czterosówie tez mogła by być ale ja sie nie orientuje w nich i czy możesz mi jakąś pokazać z allegro ale cena tak do ok 7tyś. i jak możesz tak w skrócie powiedzieć jak wyglada sprawa co do utrzymania? Za 7 tys coś trochę starszego na pewno dostaniesz. 450 jest jeszcze mocniejsze od 250 2T :) A co do utrzymania to według mnie tańsze od 2T ponieważ nie wymieniasz tłoków korbowodów i taki dalej... Tylko przy zakupie musisz uważać żeby nie kupić jakiegoś szrota bo wtedy koszty remontu będą juz znacznie wyższe niż w przypadku 2T... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A możesz podać jakiś konkretne modele 450.Że mocniejszy to nie przeszkadza i ma bardzie rołożoną moc to tez bardziej podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Za 7tyś niestety nie kupisz wyczynowego 450 w czteropaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 oj kolego tylko nie zamienia ćwiarteczki na setke wg mnie jeśli tak zrobisz to będzie błąd. Bedziesz szukał mocy i trzeba będzie katować moto. Druga sprawa to teren w jakim latasz - długie trasy, proste itp to wiadomo że 4T świetnie się sprawdzi. Ja osobiście 250 2T nie zamienił bym na nic innego - przynajmniej nie narazie i nie przy stylu jazdy który ja preferuje. Ale ostatnio miałem okazje polatać ktm-em 450 i całkiem przyjemnie sie latało ale jak pisałem wcześniej 250 w 2T jak narazie niezastąpiona zwłaszcza jak sponiewiera heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Też właśnie tak myślę ze 125 będzie za bardzo katowane a czteropakiem nie jeździłem i nawet nie mam porównania i tak sobie myślę że nie będę sie pchać w 4t tak po prostu. Jednak zostanę przy 250 2T i tylko teraz myślę na jaką stajnie sie przesiąść na Yamaha Yz lub Honda Cr i ewentualnie Suzuki Rm, miał ktoś kiedyś mozliwość porownania tych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 450 jest jeszcze mocniejsze od 250 2T :) ciekawą masz teorie :smile: :bigrazz: hehehe Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 450 jest jeszcze mocniejsze od 250 2T biggrin.gif450 juz zaczyna byc tak mocne ja 250 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Siema ja bym ci radził zmienić na świerzego 2T oczywiście 250 jakąś CR lub YZ;. Ja mam CR 250 i nie jest zbyt świerza a idzie od razu od dolnych obrotów i w ogóle jest super. :icon_mrgreen: jak będe zmieniał to też kupie CR jakąś nowszą. pozdro. I ja jeździłem na kumpla CRF-450 no to ci powiem że 4T jest Dziwny jak dla mnie, jak jeździłem to taki trudniejszy do manewrów itd. jak chciałem zawracać np. 180 stopni to od razu mnie na koło stawiało. a 2T to jest przyjazny :icon_mrgreen: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ciekawą masz teorie :icon_evil: :biggrin: hehehe 450 juz zaczyna byc tak mocne ja 250 2t Nie wiem o czym wy mówicie 2T ma w przedziale 55-58 KM a 450 4T 62-68 KM Róznica jest. Sam jeździłem na 450 4T i na 250 2T i zgadzam sie na 2T bardzierj czuje się te moc, ale dane to dane! Nie kłamią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Nie wiem o czym wy mówicie 2T ma w przedziale 55-58 KM a 450 4T 62-68 KM Róznica jest. Sam jeździłem na 450 4T i na 250 2T i zgadzam sie na 2T bardzierj czuje się te moc, ale dane to dane! Nie kłamią!!! :banghead: HAHAHA jakie 450 ma 68KM :icon_eek: bałagam Cie napisz na jakim motocyklu jezdziłeś :icon_evil: Wiertara Ty mnie rozbrajasz :biggrin: juz przeczytałem kilka Twoich postów wczesniej i w 99% to były niesamoite farmazony. Po co zasmiecasz forum?? Edytowane 12 Marca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi