radzia Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 niezłe autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No polskie fajne... ale silnik z Corwetty, ciekawe jak elementy np. skrzynia ?? Most, komputer, elementy elektroniki, zawieszenia...Jak znam zycie, nadwozie, rama i to co mozna faktycznie samemu zrobic jest nasze, a reszta to skladanka z gotowych czesci firm specjalizujacych sie w produkcji konkretnych rzeczy, bo watpie zeby oplacalo im sie projektowac np hamulce (czy jakiekolwqiek inne elementy zawieszenia) i zlecic produkcje tylko to tego auta ... Ale dobrze chociaz tyle w tej polskiej motoryzacji ...tez mi sie tak wydaje. a projektujac to cudo napewno sie wzorowali na czyms podobnym bo mocno mi sie wydaje ze juz podobne gdzies widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 To nie wazne, że wzorowali się na "czymś tam" - bo przykładowo podobne motocykle do twojego czy mojego też widziałem, i pewne jest to, że producenci, tworząc je, wzorowali się na jakiejś innej sprawdzonej konstrukcji;;;Wazne, że zrobili cos fajnego - i tyla;;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Pomysł nasz, kasa szwedzka. Stąd król Szwecji Gustaw pomyka takim cudem. Znacznie taniej jest kupować zrobione podzespoły do innych modeli i umiejętnie je stroić, podobnie jak w przypadku marki Muz - MZ - zaciski od brembo, silnik od yamahy itd. Projektowanie i produkcja kosztuje. Kawał dobrej inżynierskiej roboty - BRAWO POLACY ! Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Sylwetka przypomina mi trochę skrzyżowanie Royce'a z Jaguarem, takie mam wrażenie. Ale podoba mi się, kiedyś coś słyszałem o tych samochodach, ale nie miałem nigdy okazji glębszego wglądu. Mamy tak mało sukcesów w zakresie motoryzacji, że każda inicjatywa sie liczy! Brawo chłopaki!(a Mielec to mam prawie po sąsiedzku :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max89 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Najbardziej to on przypomina Morgana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a mi cobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,72797,3978039.html o dopiero teraz, zobazcylem ten temat...w linku duzo pisze na temat tego samochodu, a gdyby ktos z Was mial bardziej szczegolowe pytania to pisac, odpowiedz bedzie z pierwszej reki, gdyz auto robione jest w moim rodzinnym miescie, a w biurze konstrukcyjnym Leoparda pracuje moj ojciec;-] Mialem okazje tym sie przejechac ;-]pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 :icon_mrgreen: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,72797,3978039.html o dopiero teraz, zobazcylem ten temat...w linku duzo pisze na temat tego samochodu, a gdyby ktos z Was mial bardziej szczegolowe pytania to pisac, odpowiedz bedzie z pierwszej reki, gdyz auto robione jest w moim rodzinnym miescie, a w biurze konstrukcyjnym Leoparda pracuje moj ojciec;-] Mialem okazje tym sie przejechac ;-]pozdr Tylko pozazdrościć...... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) podobnie jak w przypadku marki Muz - MZ - zaciski od brembo, silnik od yamahy itd.Od kiedy MuZ miał silnik od Yamahy? Rotax, tylko i wyłącznie! Autko super! Takim to się można wozić! Edytowane 24 Lipca 2007 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi