ArturS Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Super sprzęt! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Gratulacje- wyczesany "sprzęcik" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Z reguły nie zabieram głosu w tego typu tematach po to zeby napisać "gratki" :wink: ale tym razem myslę ze waarto bo ładną zmiane zrobiłeś :) 2003 to jeszcze pachnie nowością. Gratuluje i zycze przyjemnej jazdy. Oblukam motorek na najblizszym huskyparty :wink: A sprzedałeś 125?? Czekam z niecierpliwoscią na jakąś waszą nową video produkcje z udziałem nowej maszyny :lalag: Ehhh... i znow zabawa z robieniem okleiny :icon_biggrin: ;) Dzięki - cały czas mam uśmiech na twarzy a skończyłem jazde 30min temu :) . Tak Yz 125 sprzedałem niejakiemu maciops z naszego forum i z tego co mi pisał na gg to już zaliczył pierwszą glebe i jest zadowolony :). Na zawody CC itp no to wiadomo że czekam z niecierpliwością i chętnie się pojawie - do tego czasu musze jednak wczuć się w role Evertsa :). Filmik? hmmm napewno coś będzię ale dopiero jak się coś uzbiera ciekawego. Dzięki za wasze Gratki i Pozdrawiam. Edytowane 9 Marca 2007 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 gratulacje ;) :icon_biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 O ku*wa ale cudo :eek: wielkie gratulacje :clap: ale i tak niema jak 2T :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ale i tak niema jak 2T :) Co ty mi tu za farmazony opowiadasz :icon_mrgreen::D:D:D Gratki, dobre bo.. niebieskie O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Świetna maszyna, ja też wczoraj sobie zrobiłem prezent i z husaberga fe600 przesiadłem się na yz450f z 2004.Fajna sprawa. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Piękna Yz450F tylko śmigać i śmigać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratulacje, takim sprzętem to już można naprawdę konkretnie latać :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratuluje :icon_exclaim: takim sprzętem to już można naprawdę konkretnie latać smile.gifWcale nie potrzeba takiego sprzeta, wystarczy dobra seta i tez bedziesz tak latal :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratulacje!! wystarczy dobra seta i tez bedziesz tak latal sprzęt to połowa sukcesu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratulacje sprzęta. Ale tak naprawde to nie powrócilbym juz do 450 tki. Poprostu jest za mocna ale co bede gadał gratuluje nowego moto i jestem zadowolony że coraz wiecej ludzi przesiada sie na 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Gratulacje sprzęta. Ale tak naprawde to nie powrócilbym juz do 450 tki. Poprostu jest za mocna ale co bede gadał gratuluje nowego moto i jestem zadowolony że coraz wiecej ludzi przesiada sie na 4t Hmmm powiem szczerze że może i jest mocna ale mniej wywrotna niż seta 2T . Spodziewałem się jakiejś mocy nie do opanowania a tu idealna sprawa jest - kupujcie 450ki 4T :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Gratuluje dobre wyboru :) Na tor ta YZ jest idealna jednak w terenie możesz mieć troche trudności - 4 stopniowa skrzynia. Wiem bo miałem takie moto :) Wkońcu Yamaha to Yamaha :) Pozdrawiam i gumowych drzew :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Gratuluje dobre wyboru :) Na tor ta YZ jest idealna jednak w terenie możesz mieć troche trudności - 4 stopniowa skrzynia. Wiem bo miałem takie moto :) Wkońcu Yamaha to Yamaha :) Pozdrawiam i gumowych drzew :P Chyba odwrotnie. Na torze to już trzeba mieć troche siły żeby panować nad ta bestią a w terenie to jest ideał ! Puki co to rozkładam silnik bo musze wymienić skrzynie na nową bo mi sie 4ka już wytarła a skrzynie ze stanów za 149$ mam całą więc zamienie. Edytowane 13 Marca 2007 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi