Tomski_01 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kolega dzwonil do typa. Brak jakich kolwiek dokumentow dziwne jak na roczny motocykl, i nie jest do dalszego handlu :D bardzo dziwne, no i ta cena. Facet bardzo krecil. Osobiscie nie rozmawialem wiec tylko powtarzam to co mi powiedzial kolega. Jezeli komus taka zginela lub slyszal cos o podobnej to kontakt jest. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M370816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ładne dresy i koszulka w nie wpuszczona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 kiedys w niemcach widzialem rm 250 oczywiscie legalna, nieuszkodzona, rocznik chyba 2004 czy 2005, na nasze sianko cos około 10tys by wyszla bo chcieli za nią około 2tys ojro.. sam się dziwiłem. a ten tu przykład to typowo jakiś szwindel.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) kiedys w niemcach widzialem rm 250 oczywiscie legalna, nieuszkodzona, rocznik chyba 2004 czy 2005, na nasze sianko cos około 10tys by wyszla bo chcieli za nią około 2tys ojro.. sam się dziwiłem. a ten tu przykład to typowo jakiś szwindel.. pozdr kiedys w niemcach widzialem rm 250 oczywiscie legalna, nieuszkodzona, rocznik chyba 2004 czy 2005, na nasze sianko cos około 10tys by wyszla bo chcieli za nią około 2tys ojro.. sam się dziwiłem. a ten tu przykład to typowo jakiś szwindel.. pozdr co to za duble ? ? sory ale cos przyhaczylo i przeszlo trzy razy to samo.. tylko nie rozumiem dlaczego. pozdr Edytowane 8 Marca 2007 przez krzychuu_ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Na 99% kradziony.... Przez rok by papiery zginęły?? Ehh...:/ Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 9 klocków za 2006????? to już sama cena mówi za siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Motor pewnie kradziony ale powiedzcie mi jakich dokumentów sie spodziewacie chcąc kupić crossa? Umowe kupna/sprzedaży którą można podrobić w jakieś 2min?P.S niezłe łapki ma koleś w tle, ja bym z nim nie zadzierał :P. Pozdro Edytowane 10 Marca 2007 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Motor pewnie kradziony ale powiedzcie mi jakich dokumentów sie spodziewacie chcąc kupić crossa? Umowe kupna/sprzedaży którą można podrobić w jakieś 2min?P.S niezłe łapki ma koleś w tle, ja bym z nim nie zadzierał ;). PozdroNapewno jest jakiś dowód zakupu! Nawet w sklepie spożywczym dostajesz jako dowód paragon,a już zostawiając koło 30 tyś zł to z samym motorem cie nie wypuszczą z salonu pewnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 malo jezdzony to on nie byl trosze jest wyszlifowany na ramie i deklu i to wszystko w 1 rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Napewno jest jakiś dowód zakupu! Nawet w sklepie spożywczym dostajesz jako dowód paragon,a już zostawiając koło 30 tyś zł to z samym motorem cie nie wypuszczą z salonu pewnieA kto tu mówi że to jest 1 właściciel który motor kupił z salonu? Może jest 2, 3 właścicielem? To po co mu wtedy faktura vat od 1 właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tez zdjecia chu**e, malo widac mota na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Motor pewnie kradziony ale powiedzcie mi jakich dokumentów sie spodziewacie chcąc kupić crossa? Umowe kupna/sprzedaży którą można podrobić w jakieś 2min?P.S niezłe łapki ma koleś w tle, ja bym z nim nie zadzierał D.gif. Pozdro KArty pojazdu, z numerem ramy i z danymi 1 wlasciciela i nastepnych. Papier z salonu z pieczatkami, a w niektorych wypadkach salon ma mozliwosc z smieszne pieniadze zalatwic lewa homologacje i z rm robi sie rmx, w tym wypadku dowod rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jak mialem KX''a 125 z 1991 roku to mialem taki papierek ladnie ofoliowany potwierdzajacy legalnosc (jeszczez salonu kawasaki! ). Takze spoko spoko crossa nie kupuje sie jak bulki w sklepie :) Moto pewnie skrojone za granica, bo nie sadze zeby ktos byl az tak tepy zeby wystawiac moto skradzione w polsce na allegro ;) . niedawno jeszcze byl taki ktm'ik exc125 na czesci z 1999roku to koles mi wprost powiedzial ze buchnal niemcowi z komorki bo tamten nie zwrocil mu zaliczki czy cos w tym stylu. Mlotow nie brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_KX Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Hehehe Polak potrafi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi