stowa86 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam. Chce wymienic w swojej cebrze swiece, no i mam problem jakie beda najlepsze?Cebra z 89r.Doradzcie mi coś bo w kazdym sklepie dpradzaja inaczej!Z gory dzieki! POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 NGK, nic innego sie nie liczy, symbol sprawdzi sprzedawca, lub sprawdź sam co masz(napis na świecy). Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 NGK, nic innego sie nie liczy, Nie byłbym taki pewien :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) NGK DPR8EA9 NGK DPR8EVX9NGK DPR9EIX9Denso X24EPRU9cbr 600 87-89 osobiście polecam Denso Edytowane 8 Marca 2007 przez Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 NGK, nic innego sie nie liczy, symbol sprawdzi sprzedawca, lub sprawdź sam co masz(napis na świecy). Pozdr W życiu... NKG (a przynajmniej to, co jest teraz tym logiem opatrywane) są ponadprzeciętnie wrażliwe na zalanie. Co jest IMHO ważne przy wiekowo zaawansowanym sprzęcie na gaźnikach. Tylko DENSO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja różnie słyszałem raz że dobre denso raz ngk. Jak sie kupi podrobione to pewnie że będzie kicha. Ja mam w swojej cbrze 03 ngk iridium i wcale nie sa takie niezawodne jak sie mówi Musze wymienić ale jak bym chciał takie same to 300zł komplet :-( Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi