ziuT Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) A resta społeczeństwa zapłaci za leczenie.....................a skad taki wniosek? myslisz ze sluzba zdrowia jest tam fianansowana na takich samych zasadach jak w RP? Edytowane 7 Marca 2007 przez ziuT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ten na plastiku to pomyslowy tylko fantazji zabraklo i wytkonania ;) to zobaczcie tego kolesia. http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799Zajebisty kolo widać że ma samozaparcie i wytrwale dąży do celu. Podziwiam go za to.A to filmik obrazujący co osiągnął dzięki swojemu samozaparciu i motywacji.http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799 ale ten to mistrzostwo swiata... i to jeszcze na jakims klamocie... jakis mutant - mnie to po 10% takich gleb to na trytki albo opaski zaciskowe by trzeba bylo skladac ..... pelen SZACUNEK !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_simon Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A to: http://www.metacafe.com/watch/382822/playing_with_bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nie no Marcin Łukaszczyk to dla mnie mistrz! Faktycznie, chlopak ma samozaparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 samozaparcie to moze i ma, ale osobiscie bym sie pod takim czyms nie podpisal. nie wiem jak wy, ale ja jakos nie lubie patrzec jak ktos w taki sposob niszczy motocykle lub cokolwiek... by sie chlopak bardziej na stunt przerzucil, z biegiem czasu bylby rownie widowiskowy. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turo Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 samozaparcie to moze i ma, ale osobiscie bym sie pod takim czyms nie podpisal. nie wiem jak wy, ale ja jakos nie lubie patrzec jak ktos w taki sposob niszczy motocykle lub cokolwiek... by sie chlopak bardziej na stunt przerzucil, z biegiem czasu bylby rownie widowiskowy.pzdr:) A myślisz że w stuncie sprzęt się nie niszczy?? Ja osobiście uwielbiam takie filmiki i podziwiam tych ludzi a to że się sprzęt niszczy to dla mnie żaden argument bo sprzęt zawsze można naprawić albo kupić nowy. I tak kiedyś będzie się musiał popsuć a z tego co widać na filmiku to już raczej wiekowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) co sie stalo sie ... ze post wyszedl sztuk dwie :) Edytowane 9 Marca 2007 przez ziuT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 widac ze magneto ma takie samo pojecie na temat stuntu jak i FMX :) sprzet sie zuzywa i niszczeja bo od tego on jest, od tego jest on, od tego jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A to: http://www.metacafe.com/watch/382822/playing_with_bike ten jest zajebisty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) stara prawda jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz Edytowane 11 Marca 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 samozaparcie to moze i ma, ale osobiscie bym sie pod takim czyms nie podpisal. nie wiem jak wy, ale ja jakos nie lubie patrzec jak ktos w taki sposob niszczy motocykle lub cokolwiek... by sie chlopak bardziej na stunt przerzucil, z biegiem czasu bylby rownie widowiskowy. pzdr:) To ze niszczy to już jego sprawa, może sobie z tym robić, co mu sie tylko podoba, to jest jego sprzet. A co do popisów to się popisał....na pewno odwagą. Nie wiem czy byś się odważył na taki skok, nawet jakby Ci ktoś zafundował nówke wr-ke+gratis naprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 widac ze magneto ma takie samo pojecie na temat stuntu jak i FMX :lalag: sprzet sie zuzywa i niszczeja bo od tego on jest, od tego jest on, od tego jest ;) nie inaczej :buttrock: za każdym razem gdy pojawia sie coś w ten deseń, cos w klimatach stuntowo-FMXowych zaraz gromada ludzi podnosi krzyk że tak nie wolno!ludzi- jak wam nikt kasy w portfelac nie liczy i tego co z nią robicie(bo proste że chyba żadne z was sobie tego nie życzy) to i wy nie rozliczajcie innych.Z tym skokiem pomysł dobrze poryty ale fajny! Nie tak dawno(powiedzmy ze "pare" lat temu) back flip na crossówce wydawął sie być niewykonalny a teraz wiadomoże da sie zrobić nawet dwa albo przy nim czesać rózne combo tricki... a że kolesiowi na szlifierce nie wyszedł... cóż- gdyby to miało być takie proste i banalne nie zrobiłoby na nikim wrażenia! szacun że w ogóle spróbował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 http://www.metacafe.com/watch/382822/playing_with_bikeMnie się tam AdrenalinCrew nie podobało, Jackass na motorach, rzyganie, trochę gołych cycków i się sprzedaje.Ja tam wolę GhostRidera. P.S. Ma ktoś ostatnią część? Back to the roots, czy jakos tak? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 to zobaczcie tego kolesia. http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799Zajebisty kolo widać że ma samozaparcie i wytrwale dąży do celu. Podziwiam go za to.A to filmik obrazujący co osiągnął dzięki swojemu samozaparciu i motywacji.http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799 Wie ktos jaki to miusic leci w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter82 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 z reguły nie pisze jezeli post nie wmosi nic nowego ale dla tego malolata pelen respect ja to bym wymiekl po pierwszej glebie i przez miesiac jeczal jak mnie to boli haha gosc ma bez kitu gnaty twarde hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi