Śliwa Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 http://roadracingworld.com/news/article/?article=28280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 o żesz ku*wa jego mać :crossy: w sumie mogłem powstrzymać się od napisania tego nic nie wnoszącego posta :lalag: ale po zastanowieniu, to jednak nie mogłem :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ja nawet nie próbowałem się powstrzymywać przed napisaniem nic nie wnoszącego posta: no qwa jego...nieźle choć nie motonita mnie tu zadziwił ale plecaczek...albo niezły gieroj albo totalnie głupi...dżisus, za hu hu nie wsiadłbym z nikim jako plecak na moto żeby tak dawać po torze... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) :) osz kura, odwazna dziewucha polecakuje, niezle musialy kopary opadac tym wyprzedzanym :D kiedys Randy Mamola-czy jak sie go pisze, obwozil ludzi na dwumiejscowym moto GP ale widzialem tylko starty i w zyciu bym nie przypuszczal ze schodzenie na kolano jest mozliwe, w kazdym razie :) dla kierowcy i dla pasazera. Edytowane 5 Marca 2007 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Cytat kiedys Randy Mamola-czy jak sie go pisze, obwozil ludzi na dwumiejscowym moto GP ale widzialem tylko starty i w zyciu bym nie przypuszczal ze schodzenie na kolano jest mozliwe, w kazdym razie notworthy.gif dla kierowcy i dla pasazera.-hehehe pamietam to! widzialem i powiem ze bylem pod wrazeniem, tak jak teraz zreszta. Takie filmiki jak ten powyzej uswiadamiaja mi jak malo jeszcze umiem, i co mozna robic gdy sie ma juz na serio duzo doswiadczenia...Jednym slowem bym okreslil tego goscia:WYCZYNOWIEC !pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Fajnie, przejechałbym sie :icon_mrgreen: p.s. Ciekawe czy Pani miała mokro w majtkach :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Randy robi to przed kazdym wyscigiem motoGP (przynajmniej w sezonie 2006 robil, ale pewnie w tym tez) na dwumiejscowym ducati. Przewozi tak 2 do 3 osob - oczywiscie VIP-y. I bez problemu na kolano schodzi!!! Ogladalem go na zywo w Valencii - nie chce klamac bo dokladnie nie pamietam, ale czas na drugim okrazeniu z Aranja Sanchez Vicario na pokladzie nie byl wcale wielka przepascia w porownaniu z czasami chlopakow na wyscigu :wink: Randy jeszcze daje rade. Ja bym rodzine zastawil, zeby zaliczyc taki przejazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 klaudiusz napisał: Ciekawe czy Pani miała mokro w majtkach :icon_biggrin: Nie wiem jak ta Pani, ale ja na jej miejscu mialbym nie tylko mokro... :icon_biggrin: Ciekawe czy w Poznaniu, na trening dla amatorów wpusciliby z pasazerem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Major napisał: Nie wiem jak ta Pani, ale ja na jej miejscu mialbym nie tylko mokro... :icon_mrgreen: Ciekawe czy w Poznaniu, na trening dla amatorów wpusciliby z pasazerem :icon_exclaim:Mysle ze w poznaniu jak wjedziesz to przesmigasz kilka okrążeń z plecakiem zanim moze jakis wirażowy się zbulwersuje.Aczkolwiek podnożkami przytarłem nie raz z swoim plecaczkiem tylko plecak musiałby byc zgrany zeby wykładać się itpszczególnie przy bardzo ostrych hamowaniach :wink: Major napisał: Nie wiem jak ta Pani, ale ja na jej miejscu mialbym nie tylko mokro... :icon_mrgreen: Ciekawe czy w Poznaniu, na trening dla amatorów wpusciliby z pasazerem :icon_mrgreen:Mysle ze w poznaniu jak wjedziesz to przesmigasz kilka okrążeń z plecakiem zanim moze jakis wirażowy się zbulwersuje.Aczkolwiek podnożkami przytarłem nie raz z swoim plecaczkiem tylko plecak musiałby byc zgrany zeby wykładać się itpszczególnie przy bardzo ostrych hamowaniach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Sligier napisał: http://roadracingworld.com/news/article/?article=28280RollerCoaster :icon_mrgreen: :crossy: Troche bym dał żeby się przejechać na torze jako Plecak, ale tylko do 150km\h :P Jestem pod wrażeniem. Szacunek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 WLD_Wlodi napisał: Troche bym dał żeby się przejechać na torze jako Plecak, ale tylko do 150km\h ;) dawaj komplet opon a moge nawet setki nie przekraczac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi