Gość cristo Opublikowano 28 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2002 Niech zyja motory!!!Motocyklisci wszystkich marek ze wszystkich krajow laczcie sie! Niech juz nigdy wiecej zaden motocyklista nie powie zlego slowa o innym motocykliscie!Tak niech zostanie napisane i tak niech sie stanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 28 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2002 A propos wiejskiego sprzetu kaskaderskiego... Większość egzemplarzy jest wyrejestrowana i nieprzystowana do ruchu drogowego(czyt. śmierć). Poza tym chce więcej jeździć niż naprawiać. Mój sąsiad lubuje się w WSK`ach. Miał już pięć. Przy każdej spędzał całe dnie... Nie chcę takiego czegoś :-). Wolę już mojego skutera... A tak wogole to o co chodzi w tym poscie??? Piszesz pierdoly o WSK'ach, ze nie sa przystosowane do ruchu drogowego, ze sie psuja - to chlopie nie kupuj i nie pier..l tu farmazonow bo post Twoj nie ma zadnego sensu!!! Jezdzij na swoim skuterzynie i nie pisz glupot na forun... Karlik o ile pamietam to to twoje "cudo "nie wiele wieksze od skuterka hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 29 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2002 o ile pamietam to to twoje "cudo "nie wiele wieksze od skuterka hahahaha Nawet mniejsze... i co z tego?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buli Opublikowano 10 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2002 Cze nio widze ze jest duzo zwolennikow WueSeK i to bardzo mi sie podoba ja tesh spedzilem duzo czasu nad swoaj czarnucha ale w koncu musialem ja sprzedac bo..... jush miala malo pod gazem :D ale bardzo dobrze ze remontujecie swe sprzety i pokazujecie je Tak 3mać do zobaczenia na trasie Buli fj 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 10 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2002 Wsk może i nie ma powalających osiągów ale przecież nie po to została stworzona. Ja też trochę czasu spędziłem na WSK, SHL i WFM i nie żałuje tego czasu. Bardzo miło wspominam moje 2 SHL M11 175ccm, kttóre po dodrestaurowaniiu były praktycznie bezawaryjna a i osiągi były nienajgorsze 8) , w sam raz na oswojenie się z ,,dorosłymi ''motocyklami.A tak na marginesie to KAŻDY z ww sprzętów ukończył już swoje 25lat więc rządzi sie własnymi prawami, prawami weterana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio Opublikowano 12 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2002 To co tu piszę to jest tylko moja opinia i nie każę się do niej nikomu ustosunkowywać!!!: 1. Skuter to nie jest motocykl!!!2. Jak nigdy nie jeździłeś WSK-ą to nie pie**ol takich głupot na forum!3. Jeśli nigdy nie jeździłeś motocyklem, to spadaj!4. Jak chcesz pisać takie pierdoły to się przenieś na jakąś stronę o skuterach!5. 9000? Ja w sezonie robie 40000 jak kiepsko pujdzie...6. A ten twój skuter to sobie w dupe wsadź!!!!!!!!!!!! Pomyśl zanim coś napiszesz bo czasem możesz trafić w złe miejsce o złej poże niedorobie je*any!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 13 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2002 To co tu piszę to jest tylko moja opinia i nie każę się do niej nikomu ustosunkowywać!!!: 1. Skuter to nie jest motocykl!!!2. Jak nigdy nie jeździłeś WSK-ą to nie pie**ol takich głupot na forum!3. Jeśli nigdy nie jeździłeś motocyklem' date=' to spadaj!4. Jak chcesz pisać takie pierdoły to się przenieś na jakąś stronę o skuterach!5. 9000? Ja w sezonie robie 40000 jak kiepsko pujdzie...6. A ten twój skuter to sobie w dupe wsadź!!!!!!!!!!!! Pomyśl zanim coś napiszesz bo czasem możesz trafić w złe miejsce o złej poże niedorobie je*any!!! :twisted: Ja pier.... , co to za zwierze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 13 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2002 Oj nieładnie panie Misio, nieładnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2002 Misio, faktycznie za dużo czadu :oops: , ja też nie przepadam za skuterami, ale żeby tak ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 13 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2002 wiesz Peterek wg mnie to nie ostro a prosto ktos wychowany w buszu no i widac to ewidentnie Swoją niechęc do skuterów mozna wyrazic uzywajac bardziej parlamentarnego slownictwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pare tysięcy zrobiłem na Wsk125 i nie narzekam.Na początku troche grzebania było ale póżniej bez większych awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 W końcu WSK miała bardzo dobrego przodka: DKW RT 125 i był to bardzo udany motocykl i nie tylko Polacy czerpali z niego wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakedbike Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 Moja przygoda z motocylkami rozpoczęła się od WSK i nie uważam że to zły motorek.Miałem ich kilka,różne typy i naprawde dużo nimi przejeździłem(na początku polnymi drogami obok domu,zrobiłem ponad 10000km)Najlepiej wspominam WSK 125ccm.To jest sprzęt badzo wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 ja mam 2 175 kobuz na chodzie w tym jedna zarejestrowana siedzialem przy jej wyrematowaniu 2 lata kosztowaloto mnia 1200zl ale to maszynka nie do jezdzeniaa pozatym to smiac mi sie chce gdy was czytamjakies po*eby czy co :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 O co Ci Rafik konkretnie chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi