Gość jasifhasan Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 A propos wiejskiego sprzetu kaskaderskiego... Większość egzemplarzy jest wyrejestrowana i nieprzystowana do ruchu drogowego(czyt. śmierć). Poza tym chce więcej jeździć niż naprawiać. Mój sąsiad lubuje się w WSK`ach. Miał już pięć. Przy każdej spędzał całe dnie... Nie chcę takiego czegoś :-). Wolę już mojego skutera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 WSK wariacie smierc kupiles :( ale podobno to niezly motorek To pojezdzij jeszcze sobie na skuterku a potem jak zdobedziesz prawko kat A to kupuj co dusza zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasifhasan Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 Niezły motorek, to był, ale dwadzieścia lat temu. :-) Muszę sprzedać ten skuter... Zazwyczaj dużo jeżdzę, kliknąłem już 9000 km w tym roku i już za jakiś czas trzeba będzie kupić opony(400 zł dwie - ?!!!!!!!!). Szkoda mi pakować kasę w to... Ja kcę NSR! ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 A propos wiejskiego sprzetu kaskaderskiego... Większość egzemplarzy jest wyrejestrowana i nieprzystowana do ruchu drogowego(czyt. śmierć). Poza tym chce więcej jeździć niż naprawiać. Mój sąsiad lubuje się w WSK`ach. Miał już pięć. Przy każdej spędzał całe dnie... Nie chcę takiego czegoś :-). Wolę już mojego skutera... A tak wogole to o co chodzi w tym poscie??? Piszesz pierdoly o WSK'ach, ze nie sa przystosowane do ruchu drogowego, ze sie psuja - to chlopie nie kupuj i nie pier..l tu farmazonow bo post Twoj nie ma zadnego sensu!!! Jezdzij na swoim skuterzynie i nie pisz glupot na forun... Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 Niezły motorek, to był, ale dwadzieścia lat temu. :-) Muszę sprzedać ten skuter... Zazwyczaj dużo jeżdzę, kliknąłem już 9000 km w tym roku i już za jakiś czas trzeba będzie kupić opony(400 zł dwie - ?!!!!!!!!). Szkoda mi pakować kasę w to... Ja kcę NSR! ;o) Duzo jezdzisz... hehehe 9000 w sezonie - to strasznie duzo!!!! Ja na zloty jade ponad 1000 km w jedna strone!!! Zastanow sie nad tym co oznacza duzo?! Bo dla Ciebie 9 tys. to duzo a ja robie 1/4 z tego co Ty za caly sezon za jeden weekend...Pozdro KarlikPs. Jak masz cos glupio powiedziec, to sie lepiej nie odzywaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 1 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2002 Dla każdego własciciela jego motocykl jest tym najulubienszym i najukochanszym i tzrba o tym pamietac bo jak krytykujesz czyjas maszyne to bardzo zle to o tobie sadzi.zastanow sie zanim cos napiszesz!! Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 Pierwszy raz widzę motocyklistę, który krytykuje motocykl 8O 8O 8O (jakikolwiek by on był) O ile mogę zrozumieć właścicieli samochodów, bo to zajadłe typy, to do tej pory myślałem, w wśród moto się to nie zdarza DWA KOŁA TO DWA KOŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Otic Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 A propos wiejskiego sprzetu kaskaderskiego... Większość egzemplarzy jest wyrejestrowana i nieprzystowana do ruchu drogowego(czyt. śmierć). Poza tym chce więcej jeździć niż naprawiać. Mój sąsiad lubuje się w WSK`ach. Miał już pięć. Przy każdej spędzał całe dnie... Nie chcę takiego czegoś :-). Wolę już mojego skutera... Ja tam wole moja WSKe od kazdego skutera, ale to moja prywatna opinia i daleki jestem od tego zeby Ci napisac ze pierdzacy skuter to najzalosniejszy widok na swiecie. :( Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 ale na niego najechaliście!dobrze że nie możecie go zlinczować Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 co do samej wskto nie widziałem chyba twardzszego sprzętu-wsk wytrzyma chyba wszystko i wybacza nawet skuterowcom którzy po ewentualnej przesiadce dopiero teraz (na niej) uczą sią jeździć. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawcio Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 jasifhasan :!: A jest u was w City poczta jakaś? Czy do Koluszek na skuterach jeżdzicie :?: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasifhasan Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 Ten bezsensowny post wynika z mojej pomyłki. Zamiast kliknąć na "odpowiedz" kliknąłem na nowy temat i wyszło kijowo. Co do tych 9000 km. Jeżeli ktoś ma sprzęt, który wicąga 75 km/h, to logiczne jest, że nie przejedzie tyle kilometrów, co właściciel Hayabusy! Na jeżdżenie mam czas tylko w weekend(a i to nie zawsze ;-() albo w wakacje. A w wakacje dorabiam, więc nie mam za dużo czasu na rekreacyjne przejażdżki... Nie każdy ma bogatych rodziców i full czasu ;-(. Istotnie, dla mnie 9000 km to bardzo duży przebieg. Tak to uż jest na tym świecie :(. Rozmowa o motocyklach z niektórymi jest jak rozmowa o świętych krowach, co naprawdę jest żałosne. Sam potrafię dostrzec wady mojego obecnego sprzętu. Ogólnie to efekt tego posta był żenujący, gdyż został wyrwany przypadkowo z kontekstu. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukman Opublikowano 2 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2002 Albo "bronisz" swojego postu albo krytykujesz swoja wypowiedz (i przepraszasz).......zdecyduj sie najlepiej na jedno... pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 4 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2002 Masz skuterek to spoko, ale po co od razu krytykowac WSK. Jak każdy motocykl jest to motocykl a ja je kocham :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 28 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2002 Popieram BORSUKLESWSK to kultowy motorek PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi