snipes Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Demontaz koła. Go galwanizerii zdjać chrom, prostowanie i chromwanie. Powinno być OK. pytanie czy taka operacja nie okaże się w ostatecznym rozliczeniu droższa od zakupu kołaz za 400 - 450 pln. albo felgi za 200 - 250 pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 pytanie czy taka operacja nie okaże się w ostatecznym rozliczeniu droższa od zakupu kołaz za 400 - 450 pln. albo felgi za 200 - 250 pln? Jak kupisz felge za 200 zł to może rzeczywiście nie warto bawić się w takie naprawy. Zorientuj sie ile kosztowac będzie chromowanie bo to będzie główny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam. Chromowanie takiej felgi to koszty około 200zł może więcej.Firmy chromujące biorą około 20zł za 10dcm.Popytaj w www.galux.pl Żory przesyłają im do chromowania rzeczy nawet Czesi.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 chyba sobie daruję naprawy, mam na oku dobrą felgę za >200 danke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kainam Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Panowie po ile chodzą Wild Stary z 99r. - pytam żeby nie przepłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj z tego co widziałem to ceny około 24 000 Ale znawcą tematu nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Panowie po ile chodzą Wild Stary z 99r. - pytam żeby nie przepłacić.CZEŚĆ !!Ja za swoją dałem 21,500,2000rok i 2600 mil.Ale są pewnie tacy co w to nie wierzą-to już nie moje zmartwienie.Rozbieżność może być duża więc musisz szukać.pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam grono . Czy ktoś może jest z Sokołowa Podlaskiego lub najbliższych okolic, może ktoś oglądał ten zacny sprzęt? Radziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja kupiłem swój od nich i jestem zadowolony i myślę że jeszcze utargujesz sporo od tej sumy, są elastyczni. Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jak tak przeglądałem ceny jest teraz czas na kupno motocykla z USA .Dolar i jego cena zrobiło swoje ,20 tyś za 1999 :) rok bez wypasu powinno być akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam grono . Czy ktoś może jest z Sokołowa Podlaskiego lub najbliższych okolic, może ktoś oglądał ten zacny sprzęt? Radziu Było juz pytanie o ten egzemplarz. Jest malowany. Pytanie jak mocno był poturbowany? Kupiłem od nich motonga i jestem zadowolony, choć człowiek, który dla importera naprawia motocykle pod Sokołowem, nigdy nie dostanie tytułu Mechanik Sołectwa Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 od września ceny wyraźnie poszły w dół teraz jets chyba dobry okres do targowania się. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 motocykle ogólnie potaniały - tani dolar robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 BAGAŻNIK potrzebny z mocowaniem pod sisibar lub w okolicy tylko nie pod tablicę rejestracyjną bo to mocowanie jest zbyt liche pod duży kufer.A może wiecie kto takowe tworzy ?? Oczywiście będę wdzięczny :D pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamerski Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kolego luknij na tę seronkę http://www.roadstyler.com/pl/index.php?pag...hpshop&Itemid=1Jeśli chodzi o tego producenta to gorąco polecam mam od nich sisi bar i jest ok.A i kolesie są bardzo spoko.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi