Prałat Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Dajcie głos w sprawie zestawu narzędzi. Proszę :icon_biggrin: A może nie umiecie siodełka otworzyć :)A masz problem z siodełkiem? Nie wstydź się - to się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A mialo być tak cudownie(pasek) :icon_question: Mialem ten sam problem, i u mnie żadne naciągi- ustawienia nie pomagały. Zrobiłem inaczej, solidnie wyszorowałem pasek wodą z mydłem . Póki co jest OK.Jak zacznie 'kwiczeć' to napisze po ilu kaemach. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) A masz problem z siodełkiem? Nie wstydź się - to się zdarza.Chciałem zastosować metodę perfidnej prowokacji - ale się nie udało ;) Mam swoje przemyślenia, co by się mogło w takim zestawie przydać, ale chcę się od Szanownych Kolegów dowiedzieć co fabryka daje w standardzie. Edytowane 9 Maja 2007 przez RayoV6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Siedzenie otwiera się kluczykiem w stacyjce - na maxa w lewo. Jeśli nie odskoczy siedzenie, to wystarczy je nieco docisnąć na wysokości wybrzuszenia od strony baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Psia kość, martwicie mnie koledzy, Wild Star vel Road Star miał być moim następnym etapem ewolucji, a teraz co ? mam zdradzić yamahę ? ja chcę wałekKup Royala ,bedzie następna Yamaha i wał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Przepraszam że inny sprzęt zabiera głos w sprawie paska ale mogę polecić spray do pasków z Castrola-usunął piski w nowym pasku samochodowym to i wam może pomoże a do czyszczenia paska możecie używać motula,lub wurta tego do czyszczenia łańcuchów napędowych myje i odtłuszcza ,lecz w waszym wypadku warto pasek po zabiegu jeszcze spłukać wodą. Kto wie może i ja za jakiś czas będę też z tego forum? pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Wyczyściłem pasek ząbek po ząbku szczoteczką wodą z mydłem i przestało popiskiwać.Przy okazji sprawdzili mi w UhmaBike (wielkie dzięki) naciąg paska przy pomocy tego wihajstra i jest wszystko OK. P.S.Czy ktoś mi może powiedzieć, jakie konkretnie narzędzia znajdują się w oryginalnym zestawie naprawczym, dodawanym do naszych maszyn przez Yamahę? Edytowane 11 Maja 2007 przez RayoV6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Czy ktoś mi może powiedzieć, jakie konkretnie narzędzia znajdują się w oryginalnym zestawie naprawczym, dodawanym do naszych maszyn przez Yamahę? Specjalnie dla Ciebie :) KluczeNie wiem na ile oryginalny i kompletny, ale takie coś przypłyneło w moim moto zza wielkiej wody. PozdrawiamRoger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz xv Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam Pisałem już wcześniej o problemie z rozrusznikiem,no i problem się powtużył. Rozkręca mi się koło zębate które umieszczone jest na stożku i dokręcone śrubą z lewym gwintem więc wedle prawa nie powinno się rozkręca ale właśnie tak się dzieje. Niewiem jednak czy oprucz stożka nie było tam jakiegoś klinu.Jeżeli wiecie coś więcej na ten tem lub macie jakieś serwisówki,schematy pomóżcie koledzy :cool: Zamiast śmigac siedzę w domu i jestem bardzo wku**wiony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Zakręć to na klej do gwintów. Dziś smigałem zkumplem na 2 motorki po okolicznych powiatach. Koles jeźdiz XV 1700 całkiem nieźle mu się to zbierało chyba lepiej niż XV 1600 (którym miałem okazję pojeźdizć jakiś czas temu). Edytowane 13 Maja 2007 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ROGER ja dostałem identyczny komplet pod siedzeniem jak od roweru :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mialem dziś znowu styczność z Midnightstarem 1.9 - wrażenie robi, ale ta europ. wersja wygląda, jakby ja poskładano ze wszystkich części, jakie byly na magazynie. W piguły nakładek, osłonek, a każda z innej bajki - jedna czarna, druga chromowana, inna w srebrnym macie. Bryła jest nawet ładna i ma zachowaną konsekwentnie linię, ale stylistyka pozostałych elementów mi się nie podoba. Kierownica z grubej rurki - rewelka :) Ogólnie - cruiser z masą części od nakeda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ROGER ja dostałem identyczny komplet pod siedzeniem jak od roweru :biggrin: A co to za rower :) Ukraina :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Specjalnie dla Ciebie :biggrin: KluczeNie wiem na ile oryginalny i kompletny, ale takie coś przypłyneło w moim moto zza wielkiej wody. PozdrawiamRogerBardzo dziękuję ! :( A swoją droga to trochę tych kluczy jest i chyba nie będzie łatwo tego upchnąć pod siedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A swoją droga to trochę tych kluczy jest i chyba nie będzie łatwo tego upchnąć pod siedzeniem. No u mnie jakoś się mieści :icon_rolleyes: I oczywiście jest jeszcze do tego pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi