kaz xv Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja dodam tylko tyle motocykl jest zacny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) siemkanie rozumiem waszych uwag dlaczego twierdzicie ze to motocykl szpanerski??dlatego ze nie wyglada jak kon z siodlem ociekanym swiekami i lejcami przy manetkach?????to jest poprostu taki styl walza za ktory placi sie ponad 100 tys euro !!!to tak samo jak byscie mieli zal ze stoji w garazu ferrarka jako mebel bo tym nie da sie smigacsa gusta i gusciki Zgadzam się z Tobą. Najbardziej bawią mnie teksty - ale gówno, a po co mu to ? Zarobił to kupił - pewnie lepiej jakby oddał jakiemuś nierobowi, żeby sobie kupił vulcana albo virago. Matko - ciemnogród. Dziwne, że nie poleciały jeszcze uwagi nt Enzo w garażu - po co mu ???? Co za ciota - jeździ enzo !!!!! W większości reprezentujecie zasadę: KOWALSKIEMU SPŁONĄŁ DOM ... NIBY OBCY CZŁOWIEK A CIESZY ... :D Edytowane 2 Marca 2007 przez piwo Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam!Daj Boże żeby mnie było stać na takie "mebelki" w swoim garażu.Nie zastanawiałbym się wtedy czy tym się da jeździć czy nie da tylko cieszył się że stać mnie na takie kaprysy.A tak to mogę mu jedynie pozazdrościć i cieszyc się jego szcześciem :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 z analizy zdiec wywnioskowalem ze to jednak mebel... brak amortyzatorow, kierunkowskazow, nie mowiac juz o tym ze jedzie dobrze jedynie prosto (zakrety trzeba brac baardzo szeroko).... sama forma bez funkcji ... ale ladny jest i o to chyba w tym chodzi, bo watpie czy koles bedzie jezdzil dalej niz do najblizszej knajpy.. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Tak jak ktos juz powyzej stwierdzil- w szczegółach fajny, ale ogolna forma jest wtórna- tego typu sprzety nawet na polskich zlotach juz sie zdarzają...a pomysl pomalowania wszystkiego na czarno wzieli od yamahy warriora.. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 brak czego???? amorow?????????????? no no niezla fachowosc i znajomosc tematu na discovery byl odcinek budowania akurat tego chopperka i pokaza byla tez jazda na odcinku 1200 mil z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 biker build of ? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 moto niezłe, choć sam zmieniłbym co nieco. co do właściciela, nieważne co on będzie robił na tym "czymś", gdyby nie on (i jego $$) to cudo by nie powstało. a tak, takie szaraczki jak ja mogą sobie pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi