Skocz do zawartości

Motor Kimi Raikkonen`a

sceptyczna
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

siemka

nie rozumiem waszych uwag

dlaczego twierdzicie ze to motocykl szpanerski??

dlatego ze nie wyglada jak kon z siodlem ociekanym swiekami i lejcami przy manetkach?????

to jest poprostu taki styl walza za ktory placi sie ponad 100 tys euro !!!

to tak samo jak byscie mieli zal ze stoji w garazu ferrarka jako mebel bo tym nie da sie smigac

sa gusta i gusciki

Zgadzam się z Tobą.

Najbardziej bawią mnie teksty - ale gówno, a po co mu to ?

Zarobił to kupił - pewnie lepiej jakby oddał jakiemuś nierobowi, żeby sobie kupił vulcana albo virago. Matko - ciemnogród.

Dziwne, że nie poleciały jeszcze uwagi nt Enzo w garażu - po co mu ???? Co za ciota - jeździ enzo !!!!!

W większości reprezentujecie zasadę:

KOWALSKIEMU SPŁONĄŁ DOM ... NIBY OBCY CZŁOWIEK A CIESZY ...

:D

Edytowane przez piwo

Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość...

Witam!

Daj Boże żeby mnie było stać na takie "mebelki" w swoim garażu.

Nie zastanawiałbym się wtedy czy tym się da jeździć czy nie da tylko cieszył się że stać mnie na takie kaprysy.

A tak to mogę mu jedynie pozazdrościć i cieszyc się jego szcześciem :icon_razz:

Pozdrawiam

z analizy zdiec wywnioskowalem ze to jednak mebel... brak amortyzatorow, kierunkowskazow, nie mowiac juz o tym ze jedzie dobrze jedynie prosto (zakrety trzeba brac baardzo szeroko).... sama forma bez funkcji ... ale ladny jest i o to chyba w tym chodzi, bo watpie czy koles bedzie jezdzil dalej niz do najblizszej knajpy.. :icon_razz:

Tak jak ktos juz powyzej stwierdzil- w szczegółach fajny, ale ogolna forma jest wtórna- tego typu sprzety nawet na polskich zlotach juz sie zdarzają...a pomysl pomalowania wszystkiego na czarno wzieli od yamahy warriora.. :icon_biggrin:

brak czego????

amorow??????????????

no no niezla fachowosc i znajomosc tematu

na discovery byl odcinek budowania akurat tego chopperka

i pokaza byla tez jazda na odcinku 1200 mil z tego co pamietam

moto niezłe, choć sam zmieniłbym co nieco. co do właściciela, nieważne co on będzie robił na tym "czymś", gdyby nie on (i jego $$) to cudo by nie powstało. a tak, takie szaraczki jak ja mogą sobie pomarzyć.