sceptyczna Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Znalazlam, wiec sie dziele.Moze ktos nie widzial :icon_rolleyes: http://www.widelec.org/index.php?site=detail&id=285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Znalazlam, wiec sie dziele.Moze ktos nie widzial :icon_rolleyes: http://www.widelec.org/index.php?site=detail&id=285 Fajny :) Czy ten link nie powinien iść do Cruiserowe / Chopperowe Fotki ? PozdrawiamKjujik Edytowane 28 Lutego 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Znalazlam, wiec sie dziele.Moze ktos nie widzial :cool: http://www.widelec.org/index.php?site=detail&id=285 na 4um już był, co nie zmienia faktu, że jest zajebisty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Zmieniłbym w nim tylko przednią lampę, na podwójne małe okrągłe reflektory i brałbym go. Pasi mi :icon_mrgreen: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 hehe, pewnie daleko nie zajedzie, bo mu tyłek odpadnie... ale nie ma co, waltz ma styl, który lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Znalazlam, wiec sie dziele.Moze ktos nie widzial :) http://www.widelec.org/index.php?site=detail&id=285 no i kupilo sobie dziecko nowy mebel do garazu - jak zrobi nim 500km w roku to duzo - po co oni kupuja te mebelki jak nie czuja klimatu (a pozatym maszyna wykonana super dobrze-jezeli chodzi o dopracowanie i detale - calosc mi sie nie podoba jako bryla zbyt duzo podobnych "bryl" juz istniej)to je moja subiektywna opiniapozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak jest nie ma to jak enduro i każdy teren :) motocykl piękny ale na równe jak stół asfalty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ciekawo jak to jezdzi? nie ma co motor 100% dla szpanu ... tylko wkladac klapki i stringi i w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no i kupilo sobie dziecko nowy mebel do garazu - jak zrobi nim 500km w roku to duzo - po co oni kupuja te mebelki jak nie czuja klimatu (a pozatym maszyna wykonana super dobrze-jezeli chodzi o dopracowanie i detale - calosc mi sie nie podoba jako bryla zbyt duzo podobnych "bryl" juz istniej)to je moja subiektywna opiniapozdro all Jego Kasa, jego bizness, więc co Ciebie to obchodzi "po co oni kupują te mebelki", to nie jest twoja sprawa. Masz rację co do jedngeo , to jest mebel a nie motocykl , niezależnie w którym garażu by stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 [...] no i ma zabrzańską rejestrację SZ :P ......... Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Fatalny, zarówno jako mebel jak i motocykl. Lokata kapitału też pewnie kiepska. Dla mnie to 100% formy i zero treści, nie wiem gdzie mógłbym tym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no taki szpanocykl .... amerykanski .... do zdiec :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) a mi sie podoba, baaaaaardzo nie ukrywam ze gdybym mial troche wolnego grosza to wlasnie cos taiego bym kupil, bardziej jako dzielo sztuki do salonu, niz do jazdy Edytowane 28 Lutego 2007 przez buba6 Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyczna Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 mi sie podoba.ale tak zeby kupic i postawic, jako zabawke na podstawce do ogladania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) siemka nie rozumiem waszych uwag dlaczego twierdzicie ze to motocykl szpanerski?? dlatego ze nie wyglada jak kon z siodlem ociekanym swiekami i lejcami przy manetkach????? to jest poprostu taki styl walza za ktory placi sie ponad 100 tys euro !!! to tak samo jak byscie mieli zal ze stoji w garazu ferrarka jako mebel bo tym nie da sie smigac sa gusta i gusciki ja tez przebudowywuje swoj nowy nabytek zeby z konia z kopalni wieliczka zamienil sie w rumaka z bierzni. :biggrin: :D co jak co ale sprzeciory walza nie naleza do motorow tylko showbikowych nimi sie poprostu smiga a cena samej ramy nie jest az tak straszna 6 tys euronow przy cenie gotowego pozatym co do mozliwosci jezdnych to nie bierzmy za przykladowe drogi Polski bo to ewenemt na skale Europy chyna nawet w rumuni maja leprze drogii Edytowane 28 Lutego 2007 przez Andi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi