Qóba Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kiedyś było prawko od 16 lat i raczej wypadków nie było o wiele więcej niż teraz, więc jak dla mnie powinno to pozostac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Sorki, że zaraz obrażę tutaj niektórych (dziki YZF, rybson13, czarek-fighter), ale czy wy jesteście debilami, albo czy macie poważne kłopoty z czytaniem i rozumieniem tekstu? :crossy: :crossy: :banghead: Usłyszeliście gdzieś w radiu że małolaty nie będą mogli jeździć na ścigaczach i takie tam pierdoły, albo przeczytaliście tylko temat tego postu http://forum.motocyklistow.pl/Jazda-na-sci...lat-t66651.html Przeczytajcie sobie cały projekt albo chociaż fragment ze 100 razy a potem wypowiadajcie się i możecie bluzgać na mnie: Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata.Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata.Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata.Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata.Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata.Motocyklem o mocy większej niż 25 kW lub o stosunku mocy do masy własnejwyższym od 0,16 kW/kg może kierować:1) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A przez okres dłuższy niż 2 lata;2) osoba posiadająca prawo jazdy kategorii A, która ukończyła 24 lata. A dla tych co się boją że mają np. 1000ccm, nie spełniają powyższych kryteriów a będą musieli jeździć na 125 ccm to mogę powiedzieć tylko że prawo nie działa wstecz, czyli was to nie będzie dotyczyć. sam moze jestes debil :bigrazz: przeczytaj moj post jeszcze raz i moze bys ironie w nim wyczail, jakbym wierzyl w to co tu pisza o tym ze bedzie mozna na "scigaczach" jezdzic od 24 roku zycia to to bym biadolil jak reszta, mnie to smieszy a napisalem swoj post po to zeby zaznaczyc ze hornet nie jest scigaczem wiec gdzie tu q^%$# wogole jest cos o tym ze maja cos wprowadzic?? sikam na to cieplym moczem bo i tak nie wprowadza nic a tego tematu wogole nie czytalem co wyslales a i radia nie slucham ps. i kto tu sie powinien zajac nauka czytania ;] za to w wymyslaniu jestes bardzo dobry dopisales mi cos o cyzm wogole nie pisalem prosze przeczytaj moj post jeszcze raz i na koniec mozesz mnie przeprosic :crossy: Edytowane 27 Lutego 2007 przez rybson13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Aukcja jest jak najbardziej OKI ten co sprzedaje tą dzidę nie może być karany bo nie ma go nigdzie w dokumentach a honda ma papiery na zmianę układu korbowo tłokowego z 600 na 125 (oczywiście tylko papiery). Reszta dokumentów nie jest fałszowana w brifie oraz w umowie pozostaje nadal wpis 600ccm. Aby zaerjestrować jakiś motocykl na mniejszą pojemność wystarczy zdobyć dokumenty na wymianę układu korbowo tłokowego :icon_rolleyes: Reszta info na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Aukcja jest jak najbardziej OKI ten co sprzedaje tą dzidę nie może być karany bo nie ma go nigdzie w dokumentach (...) gdyby ktoś się tym zajął, to z pewnością mógłby być karany :D ja jednak jestem nadal za opcją "zgłoś na policję" w opcjach allegro. przecież to się nadaje na zajęcie dla prokuratora :banghead: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 jeszua, każdy obywatel ma prawo zgłosić domniemanie popełnienia przestępstwa. Można to zrobić wysyłając mail na adres prokuratury krajowej opisując to własnymi słowami, po chłopsku, a oni mają obowiązek przyjrzeć się sprawie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Kiedyś było prawko od 16 lat i raczej wypadków nie było o wiele więcej niż teraz, więc jak dla mnie powinno to pozostac ... Kiedyś nie było tak mocnych i ogólnie dostępnych motocykli jak teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ej ludzie ja dałem tą aukcje jako przykład a nie żeby zgłaszać na policje!! niechce nikomu robić problemów !!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Kiedyś było prawko od 16 lat i raczej wypadków nie było o wiele więcej niż teraz, więc jak dla mnie powinno to pozostac ...kiedys najmocniejszym byl junak a najszybszym wsk 175 - wiec nie ma co porownywac - pozatym puszek bylo o miliony mniej - A DROGI ZOSTALY TE SAME (no moze maja teraz wiecej dziur) wiec takie dywagacje sa bezsensowne - prosze nie wyglaszaj takich opini bo to ............. !!!!pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Nie mam zamiaru się spierac, ale moim zdaniem zabic/uszkodzic to się można nawet na WSK ;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) gdyby ktoś się tym zajął, to z pewnością mógłby być karany :flesje: ja jednak jestem nadal za opcją "zgłoś na policję" w opcjach allegro. przecież to się nadaje na zajęcie dla prokuratora :) jsz ty chyba byles kiedys w ormo, a jesli nie to sam mozesz siedziec w domu i dzwonic na policje za kazdym razem i z kazda sprawa, moze ci nawet kiedys zaloza teczke tw tylko sobie odp pseudonim wymysl, konfident na konfidencie Edytowane 10 Marca 2007 przez pawelmoto2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Heheheh :DJeszua nie zgłaszaj tego, bo po co ...Jeżeli ktoś bedzie chciał ryzykowac to zaryzykuje i kupi takie moto, jego sprawa :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hehe, nieźle 600 na 125.A co do tego prawka - to tak jak ktos to juz mowił - zdobyc na przegladzie wpis ze jest zablokowany i jest juz ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) ty chyba byles kiedys w ormo, a jesli nie to sam mozesz siedziec w domu i dzwonic na policje za kazdym razem i z kazda sprawa, moze ci nawet kiedys zaloza teczke tw tylko sobie odp pseudonim wymysl, konfident na konfidencie A ciekawe co byś powiedział, gdyby jakiś dzieciak się zabił na tym wałku?Bardzo dziwnie interpretujesz słowo konfident. Jak Ci zapierdolą motor to też nikomu o tym nie mów bo narobisz komuś kłopotów i będziesz konfident. Edytowane 24 Marca 2007 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ciekawe co byś powiedział, gdyby jakiś dzieciak się zabił na tym wałku?Bardzo dziwnie interpretujesz słowo konfident. Jak Ci zapierdolą motor to też nikomu o tym nie mów bo narobisz komuś kłopotów i będziesz konfident. jako skromny czytajacy prawie motocyklista nie doswiadczony zyciowo ze wzgledu na bardzo mlody wiek :icon_biggrin: PROPONUJE zalozyc temat i go pielegnowac kto kogo z czym podkablowal ustalimy sobie odpowiednia punktacje i bedzie to wspaniala " godna motocyklistow " rywalizacja :crossy: / dla slabo spostrzegawczych !!! " godna motocyklistow " napisalem w cudzyslowiu / A ciekawe co byś powiedział, gdyby jakiś dzieciak się zabił na tym wałku?Bardzo dziwnie interpretujesz słowo konfident. Jak Ci zapierdolą motor to też nikomu o tym nie mów bo narobisz komuś kłopotów i będziesz konfident. jako skromny czytajacy prawie motocyklista nie doswiadczony zyciowo ze wzgledu na bardzo mlody wiek :buttrock: PROPONUJE zalozyc temat i go pielegnowac kto kogo z czym podkablowal ustalimy sobie odpowiednia punktacje i bedzie to wspaniala " godna motocyklistow " rywalizacja ;) / dla slabo spostrzegawczych !!! " godna motocyklistow " napisalem w cudzyslowiu / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ciekawe co byś powiedział, gdyby jakiś dzieciak się zabił na tym wałku?Bardzo dziwnie interpretujesz słowo konfident. Jak Ci zapierdolą motor to też nikomu o tym nie mów bo narobisz komuś kłopotów i będziesz konfident. czy ty czytasz to co piszesz????? jak myslisz czy kupujacy nie bedzie wiedzial ze ten moto nie ma poj 125??? bo chyba ci sie tak wydaje skoro piszesz ze sie ktos moze zabic??? jak mi zapierdola motor to zglosze na policje bo taki jest obowiazek zeby kase z ac dostac i dam sobie obciac pol chu*a ze policja go nie znajdzie bo marne sa ich sukcesy w tej dziedzinie,czy dla ciebie zlodziej a kombinator(tyczy sie tego konkretnego przykladu) to ta sama osoba, i czy okradziony a konfident to tez ta sama osoba, jeszcze troche i zaczniesz pie**olic tak jak damiecki ze z przerazeniem podpisales kwity i z przerazeniem pisales raporty i byles tak przerazony tym przerazeniem ze az sie przeraziles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi