bulamoto Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A tak z ciekawości Wprasowywałeś czy wkręcałeś? Wkecalem i od spodu zostala zabezpieczona nakretka z klinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Podepnę się pod temat. Wie ktoś czy w kawasaki 636 od 03-04 sztyca jest również wciskana? Miałem małą przygodę i po rozkręceniu półek z lekka się przeraziłem. Teraz muszę przerobić sztyce od 636 żeby założyć półki do f4i :icon_rolleyes: Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Półka jest alu a sztyca stalowa to nie da się ich pospawać razem. Weź kawałek magnesu i sprawdź co jest alu a co stal, alu nie łapie magnes. Czylu pozostaje opcja na wcisk. Nową sztycę możesz dla pewności wcisnąć używając kleju do gwintów, mocnego czyli czerwonego. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) panowie, nie bede zakladał nowego tematu:http://otomoto.pl/ho...r-M2691027.htmljak myslicie wystarczy wymienić lagi czy główka tez dostala i rama nadaje sie na żyletki? wróżymy z fusów :P jak rama dostała to wkładam silnik do mojej ramy z XLki, jak nie dostała to wkładam przód z xlki do dominowej ramy Edytowane 26 Czerwca 2011 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Domyslam sie ze tam jest stalowa rama to powinna wytrzymac. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi