Raff Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Zakupilem nowy kombinezon, ma on na kolanach slidersy.Czy na moto takim jak bandit wskazane jest ich uzywanie czy raczej nie? Chodzi mi o to czy na Bandicie moge tak mocno sie przechylic na zakrecie zeby w ogole bylo mozliwe dotkniecie kolanem asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Możliwe to jest ale jak bedziesz miał dobre opony, dobry czysty asfald i odpowiednie umiejętności bo inaczej możesz taką próbe zakończyć w szpitalu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 No i ciekawe czy coś z moto nie zacznie przycierać przed kolanami :) Poza tym, to chyba są slidery, a nie slidersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 No i ciekawe czy coś z moto nie zacznie przycierać przed kolanami ;) Poza tym, to chyba są slidery, a nie slidersy. no dobra, slizgacze jak juz jestes taki dokladny, ale nie o to chodzi ;) sobie spolszczylem angielski wyraz i sie nie czepiaj. sprawdze na sucho, na postoju przechyle moto i zobacze czy cos nie moze dotknac asfaltu przed moimi kolanami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Cały mój post był ironią. Kolana możesz przytrzeć nawet na Ogarze jak się dobrze zwiesisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 W bandycie konstrukcyjnie nie powinienes miec problemow z przycieraniem czesci motocyklowych zanim dotkniesz kolanem ziemi, co innego Vmax, tego nie udalo mi sie sprowadzic do parteru i sluchah rad kolegow, bo mozesz pozniej w gipsie siedziec... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 W bandycie konstrukcyjnie nie powinienes miec problemow z przycieraniem czesci motocyklowych zanim dotkniesz kolanem ziemi, co innego Vmax, tego nie udalo mi sie sprowadzic do parteru i sluchah rad kolegow, bo mozesz pozniej w gipsie siedziec... :wink: slucham rad, dlatego tutaj pisze :-)najpierw naucze sie dobrze operowac gazem w zakrecie, potem sprobuje dotknac kolanem asfaltu.mam nadzieje ze sie nie poodzieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 jak bedziesz cwiczyl na torze , to niewiele ci grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Raff, widze ze z poznania jestes? jak tak to najlepiej pojedz se z wasza miejscowa ekipa na poniedzialkowy trening i tam sie wszystkiego nauczysz. jesli jeszcze nigdy nie przytarles slajdera to nie probuj robic tego na ulicy. ja mialem w zeszlym roku bandita 400 i w poznaniu oprocz slajderow starlem jeszcze wydech prawie na wylot, wiec sprzet masz raczej odpowiedni. no i jeszcze pomysl o oponach.pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Raff, widze ze z poznania jestes? jak tak to najlepiej pojedz se z wasza miejscowa ekipa na poniedzialkowy trening i tam sie wszystkiego nauczysz. jesli jeszcze nigdy nie przytarles slajdera to nie probuj robic tego na ulicy. ja mialem w zeszlym roku bandita 400 i w poznaniu oprocz slajderow starlem jeszcze wydech prawie na wylot, wiec sprzet masz raczej odpowiedni. no i jeszcze pomysl o oponach.pozdro600Dokładnie tak ;) Nie zaczynaj nauki schodzenia na kolano na ulicy. Odnośnie motocykla: Bandyta daje radę :) Bez wiekszego problemu na torze można zedrzeć podnóżki (drą asfalt w pierwszej kolejności) z fragmentami gum włącznie, krzesać iskry wydechem lub jesli posiadasz-gmolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Raff, widze ze z poznania jestes? jak tak to najlepiej pojedz se z wasza miejscowa ekipa na poniedzialkowy trening i tam sie wszystkiego nauczysz. jesli jeszcze nigdy nie przytarles slajdera to nie probuj robic tego na ulicy. ja mialem w zeszlym roku bandita 400 i w poznaniu oprocz slajderow starlem jeszcze wydech prawie na wylot, wiec sprzet masz raczej odpowiedni. no i jeszcze pomysl o oponach.pozdro600 pozdro600 powiedz mi czy jak tra Ci juz podnozki w B4 to masz jeszcze zapas na oponach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinoyamaha Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witka :biggrin: na naszyh drogach bym nieproponował tego doswiadczenia raczej najpierw sprubuj na torze . do tego włuż odpowiednie kapcie zebys nieporysował sobie maszynki :notworthy: pozdroi na =>gazie<= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi