Darek... Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam.Popatrzcie na to. http://www.scigacz.pl/Suzuki,Bandit,650,i,...,2007,2236.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 eee, w tym wlasnie urok tego moto ze nie trzeba sie bylo martwic o chlodnice.Ciekawe czy stwierdzili ze takie chlodzenie za malo wydajne czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speki Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 eee, w tym wlasnie urok tego moto ze nie trzeba sie bylo martwic o chlodnice.Ciekawe czy stwierdzili ze takie chlodzenie za malo wydajne czy co.Chodzi o czystość spalin.Nic więcej.Z tego powodu bandziory już w 2006 dostały podgżewane gażniki.Niewiem czy miały to wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Chodzi o czystość spalinJak pies nie ma co robić to jaja liże a "zieloni" sie motocykli czepiają , jakby niewiadomo ile ich było heh Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jak dla mnie looz, FZ6 beda mialy silnego konkurenta i kto wie czy nie tanszego....Nie ma sie co oszukiwac, ten olejak to stara sprawdzona konstrukcja, wieloletnia konstrukcja, wczesniejc zy pozniej musiala trafic do lamusa...:/ Po przeczytaniu tego artykułu jakos strasznie rzucil mi sie opis ilez to elektroniki wkracza w bike-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 przepraszam,ale nie wiem: jaki wplyw ma chlodnica na czystosc spalin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 He he no właśnie na takiego czekam, jak pośmigam to wam powiem co i jak :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speki Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jak pies nie ma co robić to jaja liże a "zieloni" sie motocykli czepiają , jakby niewiadomo ile ich było hehOj Rudy jest,jest tego.Przynajmniej w tych terenach co mieszkam.To są ludzie starsi i ustatkowani.No nie tylko oczywiście.Poprostu musisz się wybrać w pogodną niedziele w Schwarzwald lub na widokówki w Alpy.Do pracy na codzień także sporo dojeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Jak pies nie ma co robić to jaja liże a "zieloni" sie motocykli czepiają , jakby niewiadomo ile ich było heh Co za dziecinny tekst... Nie zieloni, tylko normy emisji spalin to powodują (EURO). Co jakiś czas wchodza nowe i coraz ostrzejsze przepisy. I bardzo dobrze, bo gdyby nie one to byśmy dawno dusili sie smogiem nawet w mniejszych miastach. A pozatym zmiany klimatów, anomalie pogodowe, topnienie lodowców, to właśnie jest spowodowane m.in.przez spaliny wydobywajace sie pojazdów. A dlatego wprowadzaja chodnicę i zmiany konstrukcyjne by poprawić warunki pracy, warunki cieplne, stabilniejszą pracę w różnym zakresie temperatur itd. Sonda lambda wiadomo po co jest i wtryski też. Gaźniki to przezytek od dawna. Najprościej mówiąc, silnik nie może być za ciepły i za zimny, bo w tych skrajnych położeniach temp. spalanie mieszanki nie jest optymalne. Poza tym w gaźnikach działają różne pompki, dodatkowe układy które wzbogacaja mieszankę. Ide na śniadanie, dopiero wstałem :icon_twisted: Edytowane 21 Lutego 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 W nowym przebraniu silnik nie wygląda tak okazale jak olejak,ale dzięki róznym zabiegom nowy bandziorek zacznie dorównywac konkurentom -technologia,moc i moment obrotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Nowości jak zwykle na początku trochę straszą, ale juz dawno słychać stwierdzeniastary dobry olejak... w myśl zasady kto stoi w miejscu ten sie cofa trzeba było cos pomyśleć jestem ZA ;) jeśli tylko to coś pomoże.Boje sie tylko tego całego dodatkowego ulepszenia, do tej pory Bandyta był chyba prostą a co za tym idzie przyjazna konstrukcją, mozna było sobie podłubać przy piwku w garażu ;) a tak tylko polerka pozostanie no ale ile mozna polerować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Niestety wchodzące w życie normy czystości spalin itp.. wymuszaja na konstruktorach tego typu zmiany. Ale ludziska pałakali jak do Harego wchodził wtrysk, 6 bieg itp. bajery.Teraz większośc się przyzwyczaiła i jest OK! W tych zmianach jest też pewnie tendencja do nadążania za modą.Praktycznie każdy z konkurentów ma bardziej zaawansowany technicznie silnik niz Bandit. Młodzi motocykliści chcą nowoczesnych motocykli z bajerami.Ci starsi ,wolą zaś proste konstrukcje, sprawdzone przez lata. Ja tam lubie regulować sobie gaźniki, zaworki itp..zabawy.Niestety w nowe motocykle ciężko łapska wsadzić ( wtrysk , elektronika i co tam jeszcze skośni nie wymyslili) :lalag: Co mnie się osobiście nie podoba!Musimy się przyzwyczaić. Puki co to mam jeszcze moto z tamtej :biggrin: epoki więc nie narzekam :biggrin: Pozdrazwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Młodzi motocykliści chcą nowoczesnych motocykli z bajerami.Ci starsi ,wolą zaś proste konstrukcje, sprawdzone przez lata. no to ja jestem mlody co woli proste konstrukcje :-PPrzeciez co za duzo elektroniiki to nie zdrowo, siadzie takie cudo na trasie i kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 patrząc na motocykl z prawej strony widać że ten nowy motor wogule w ramę nie pasuje Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Co za dziecinny tekst...Sam jesteś dziecinny... A mnie poprostu nie interesuje dziura ozonowa , lodowce itp. Nie interesuje mnie co będzie w 2102r 4 kwietnia ... A szczerze mówiąc to do tego czasu i tak pewnie jakiś pie**olony arab wysadzi atom i zrówna z ziemią wszystko... Tym optymistycznym akcentem chciałem zakończyć swoją mowe o ekologii.Pozdrawiam :banghead: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi