ruso Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witamjak w tytule. Mam skórzaną kurtkę do poprawy. Szukam kaletnika w Warszawie. Proszę o namiary na sprawdzonych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witamjak w tytule. Mam skórzaną kurtkę do poprawy. Szukam kaletnika w Warszawie. Proszę o namiary na sprawdzonych ludzi. Zależy co chcesz zrobić. Ja skracanie rękawów, nogawek, wstawianie wzmocnień (oczywiście mówimy o skórze) robiłem w zakładzie kaletniczym na Miedzianej - prawie na przeciwko Domu Słowa Polskiego. To mały zkaład robiący kożuchy, futra itp. A i ceny mieli fajne... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Maniek zaprawdę mówi prawdę - za jego namową robiłem w zeszłym roku kombinezon i złego słowa nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Lewartowskiego 5Kuśnierz-kaletnik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Lewartowskiego 5Kuśnierz-kaletnik.Za namową Tomka Kulika wybrałem się swego czasu do ww. majstra urzędującego przy ul. Lewartowskiego i muszę przyznać, że jestem wielce zadowolony z poziomu usług przezeń świadczonych (naprawiałem tam głównie rękawiczki [kilka par], ale też kurtkę). Jako że na Lewartowskiego mam dosyć daleko i nie zawsze starcza czasu, żeby podjechać, czasem korzystam też z tego zakładu. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi