Skocz do zawartości

ZGRZYTY

Gościu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Patrz' date='ale oni są!Ciekawe dlaczego tak sie zachowują?????Tak bez powodu kogoś traktować niepoważnie.[/quote']

ty chyba szukasz moich tematów albo odpowiedzi i sie na nie wpisujesz zeby mi dogryść albo mnie wysmiać! postawa godna forumowicza!

to daj 3 przykłady czemu mają mnie nie traktować poważnie???????????!!!!!!!!!!!!!!

Sam chciałeś:

1.zachowałes sie jak głupek

2.zachowałes sie jak gówniarz

3.narobiłes burdelu

Dalej mam wymieniać czy Ci starczy???

Zresztą wtedy już sobie obiecałem,ze nie bedę sobie Tobą psuł nerwów,więc kończę tą dyskusję.Jakby co zapraszam na PW,coby forum nie zaśmiecać.

to daj 3 przykłady czemu mają mnie nie traktować poważnie???????????!!!!!!!!!!!!!!

Sam chciałeś:

1.zachowałes sie jak głupek

2.zachowałes sie jak gówniarz

3.narobiłes burdelu

Dalej mam wymieniać czy Ci starczy???

Zresztą wtedy już sobie obiecałem' date='ze nie bedę sobie Tobą psuł nerwów,więc kończę tą dyskusję.Jakby co zapraszam na PW,coby forum nie zaśmiecać.[/quote']

te przykłady sa nieprzekonywujące! :lol:

dobra nie wazne! mozeymy o tym zapomnieć?

a co do motorynki to mam z nią krótkiego filma!

zapraszam na gg

Wy się głąby nie znacie na rzeczy i nie macie prawa krytykować Gościa!!!

Przecie to jest sportowy łańcuszek prosto z wyczynowego silnika!!!

Toż to taka nowa forma tuningu.

:lol: :lol: :lol:

tu wiekszaść tylko zeby mi dogryść albo wyłapać mój bład i zrobić z niego wielką chece!

Tu się trzeba z Gościem zgodzić. Może już powinniśmy dać z tym spokój ?? Mnie (i innych zapewne też) zaczynają nudzić już te docinki. Ponadto gościowi się naprawdę może zrobić przykro!! Pamiętajcie że każdy chce jeździć i trzeba każdemu odpowiedzieć :!:

Czolem!

Ja po czesci sie zgadzam z tym, ze troche juz nudne jest docinanie Gosciowi. Prawda jest, ze wowczas zachowal sie jak zachowal, ale teraz widac, ze sie chlopak stara :D.

Patrzcie jest tu od maja, a ma dopiero 132 posty :D. Stary "gosciu" mialby juz pol miliona :(.

Zreszta zycie zweryfikuje postawe obecnego Kondona :D. Poki co ja nie mam mu prawie nic do zarzucenia (ortografia :roll:). Ale coz - nie kazdy sie Mickiewiczem urodzil, a dysortografia po ludziach chodzi.

Pozdrawiam

Czolem!

Ja po czesci sie zgadzam z tym' date=' ze troche juz nudne jest docinanie Gosciowi. Prawda jest, ze wowczas zachowal sie jak zachowal, ale teraz widac, ze sie chlopak stara :D.

Patrzcie jest tu od maja, a ma dopiero 132 posty :D. Stary "gosciu" mialby juz pol miliona :(.

Zreszta zycie zweryfikuje postawe obecnego Kondona :D. Poki co ja nie mam mu prawie nic do zarzucenia (ortografia :roll:). Ale coz - nie kazdy sie Mickiewiczem urodzil, a dysortografia po ludziach chodzi.

Pozdrawiam[/quote']

to fak jestem dysortografikiem i nawet 11 sierpnia mam dalsze badania!

zebym mógł wiecej czasu pisać mature czy jakoś tak!

Sorki' date=' ale pewna tuningowana motorynka. Nie brzmialo to zbyt powaznie z ta motorynka.[/quote']

dlaczego nie poważnie ??

z silnika rometa można wyciągnąć 4KM.

pozdrawiam

Uwierze jak zobacze. Jak ktos mi pokaze, wynik z chamowni, to wtedy uwierze. Ale tak na slowo to nie bardzo.

Sorki' date=' ale pewna tuningowana motorynka. Nie brzmialo to zbyt powaznie z ta motorynka.[/quote']

dlaczego nie poważnie ??

z silnika rometa można wyciągnąć 4KM.

pozdrawiam

Uwierze jak zobacze. Jak ktos mi pokaze' date=' wynik z chamowni, to wtedy uwierze. Ale tak na slowo to nie bardzo.[/quote']

A uwieżysz na słowo znanego i cenionego mechanika

ŚM nr 7/2000 (nie jestem pewien)

Tomasz Sałek