Skiba_gpz Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) hej wlasnie tak, byla honda, kawa a teraz yamaha nadchodziod piatku, nowy sprzecik na stanie...thunderace, krece sie jak dziecko bo dostawa moto dopiero we wtorek, to chyba przez to czekanie codziennie jestem pijany :)...moto z 97, 16 tys mil na liczniku, jeden wlasciciel, cigne servisowke z Mula, ale zastanawia mnie pytanko, jak czesto reguluje sie tu zawory. wiec jak wiecienie, nie krepujcie sie...powiedzcie. chyba sie poloze...glowa mnie boli... Edytowane 18 Lutego 2007 przez Skiba_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 yamaha rules :icon_mrgreen: gratulacje :bigrazz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 gratuluje nowego sprzeta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Thunderace...echh...jak bym wiedział ze za dwa dni bede go miał to też by mnie głowa bolała :icon_eek: Co tu dużo mówic,wielkie gratulacje :biggrin: To tak jakby Ci sie dziecko urodziło :) Podziel się swoim szczęsciem i zapodaj jakies fotki.Pozdrawiam :biggrin: PS Jak widac za oknem,niektórzy juz zaczeli chodzić,sezon rozpoczęty :icon_mrgreen: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) jeszcze tylko tax,insurance, w droge.....ciekaw jestem jak to bedzie po lewej stronie gdyz przebywam w uk a nie w polsce ale co najlepsze pogoda, robi sie super...pozdr a fotki we wtorek, chyba ze sie nawale znow a wtedy w sr :] Edytowane 18 Lutego 2007 przez Skiba_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Noo to gratulacje :banghead:Zarzuc fotą sprzęta :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 zaraz zwariuje.......jest 15,30 a moto jeszcze nie ma....psia kosc, a pogoda taaaakaaaa ladna ze test drive musi odejsc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hej zgodnie z prozba, w linku kilka fotek nowego moto, http://bikepics.com/members/skiba1/97yzf1000/wczoraj nie dalem rady, bo moto przyjechalo za pozno i pilem :buttrock: jazda probna odbyta...jest dobrze :icon_razz:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Skiba_gpz Napisano 18 lutego 2007 - 10:09 .... cigne servisowke z Mula, ale zastanawia mnie pytanko, jak czesto reguluje sie tu zawory. wiec jak wiecienie, nie krepujcie sie...powiedzcie. ...Nie krępuję sie i mówię :bigrazz: Serwisówka podaje że regulację zaworów należy przeprowadzić co 42.000 km (26.600 mil) Pozdr Adam B Jeśli chcesz mam całą dokumentację do Ace'aW razie czego wal na PW i podaj Skypa odezwe sie Edytowane 21 Lutego 2007 przez Adbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jak z salonu ! Gratulacje. Szerokiej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Uaa :banghead:Extra sprzęcik, super stan :biggrin: Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi