Wiertara Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Natknąłem się ostatnio na niezłe cudo http://www.husqvarna-motocykle.pl/smr_630.html co o tym sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja sądze, że wyjebany w kosmos.Fajnie?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Wooooow..... cudo :biggrin:Mi się tlyko nie podoba,że nie ma rozrusznika :flesje: heehpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 W podanym wyżej linku w liscie modeli kliknijcie też w model SM 450RR też jest wyjechany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 W podanym wyżej linku w liscie modeli kliknijcie też w model SM 450RR też jest wyjechany!!!No te nowe Husqarny (m,ni ta 630) naprawde wyrobane, :icon_exclaim: hehe a co Wietrara rozglądasz sie za takim,dla mnie wszystko jest ok tylko moto ma jeden minus ,,chodzi o cene. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Fajny bajer nie wiem czy zauwazyliscie :) Karbonowe dekle (przynajmniej w wersji 450RR ;D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Husqvar jak malowany, można oszaleć :eek: I wcale nie tak kosmicznie drogi jak widać. Edytowane 18 Lutego 2007 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No te nowe Husqarny (m,ni ta 630) naprawde wyrobane, :) hehe a co Wietrara rozglądasz sie za takim,dla mnie wszystko jest ok tylko moto ma jeden minus ,,chodzi o cene. :) Może i bym kupił gdyby mi ktos jeszcze ze 30000tyś dołożył :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Moim zdaniem to jes potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Husqvar jak malowany, można oszaleć :) I wcale nie tak kosmicznie drogi jak widać. Cena SMR na stronie nie ma ale 450rr kosztuje 46tyś!!! Więc SMR w Polsce pewnie kosztuje jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo83 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 bardzo ladny... :bigrazz: ciekawe ile ma kucy bo nie znalazlem w opisie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mialem przyjemnosc siedziec na tym no i fajnie tez ladnie wyglada. MIalem tez przyjemnosc polatac ta 510r i ogolnie bardzo fajnie, hamulec przedni to cudo. Nigdy przedtem nie latalem SM ale mysle ze 510 stac na wiecej pod wzgledem kopa i mocy, no ale jak sie tym kieruje to juz inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Coraz bardziej mi się podobają te wszystkie Husqvarny. Mają wiekszą game modeli crossów, enduro, sm chyba ze wszystkich marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 moze i sa ladne z wygladu ale nie sa dobrze wykonczone pod wzgledem jakosci. A co do mocy to latalem 250 4t enduro konkurencja wr 250 i innych spokojnie moge powiedziec ze sie nawet nie poronuje, jest tak cholernie slabe ze to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja słyszałem dobre opinie o Husqvarnach. Podobno mają dobre i wytrzymałe silniki i mało się psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi