M4NIEK Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Witam! Udało mi się znaleźć b. dobre (według mnie) odblaskowe kamizelki motocyklowe. Chciałem odkupić taką od Policjanta i odpruć napisy, ale on dał mi kontakt do firmy, która szyje im m.in. takie kamizelki. Firma ma filie w Legionowie. Altex Fashion. ZPH 0 22 774 21 96 05-120 Legionowo, Krasińskiego 18apow.legionowski, woj. mazowieckie[email protected] Dzwoniłem do nich dzisiaj i dowiedziałem się, że stołeczna zamówiła już u nich całą partię, w tym motocyklowe - zapinane na 25cm suwak i po dwie ściągające gumki po bokach, w dwóch rozmiarach - do 105 i powyżej (obw. klatki)Koszt takiej kamizelki to ok. 60zł. Jeśli chodzi o uszycie cywilnych (to samo tylko bez napisów POLICJA) to cena byłaby niższa ok. 42 zł (przy aż 4 pasach odblaskowych dookoła po dwa na górze i na dole), jeszcze takowych nie posiadają, jeśli będą chętni to wyprodukują :icon_biggrin: Jeśli np 2 pasy na dole i jeden na górze to kamizelka byłaby jeszcze tańsza :wink: Dzisiaj ma wysłać mi zdjęcia. Taka kamizelka jakościowo (użyto w niej prawie 4m taśmy pryzmatycznej, czy jakoś tak) nie ma porównania z kamizelkami dostępnymi na rynku i dodatkowo stworzona jest z myślą o nas :bigrazz: Myślę, że na sezon jak znalazł :flesje: Edytowane 16 Lutego 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) wchodze. Bylbym chetny na dwie sztuki drozszej, w koncu place za to by byc jak najlepiej widocznym. PS. popraw blad w obwodzie klatki bo jest 2 razy to samo :icon_biggrin: Edytowane 16 Lutego 2007 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mowso Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja również bardzo chętnie - właśnie się po alledrogo rozglądałem ale nic porządnego nie znalazłem - chętny na sztukę takiej cywilnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ja również byłbym chętny na 2 kamizelki, jeszcze dam ostatneczną odpowiedź jak będą zdjęcia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja szukam kampizelki już od łuższego czasu, a póki co wszystkie są kiepskie. Również jestem chetny na sztukę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja też chcę jedną. Ale chce najpierw zobaczyć fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jesli będą foty i będzie oki to ja też się piszę bo moja już się nieco zfilcowała :icon_exclaim: a przy okazji czy interesował się ktoś może kwestią ewentualnych napisów na takich kamizelkach (np: nick, grupa krwi lub cokolwiek innego) czy jest ktoś kto się tym zajmuje i ewentualnie ile by to kosztowało?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kamizelki z napisami robi f-ma Hexo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kamizelki z napisami robi f-ma Hexo.oki, może jak kupię taką kamizelkę jak z początku postu to dam inszej firmie coby jakie napisy umieściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Chyba trzeba na poważne zacząć dreptać w koło tych kamizelek bo wiosna już niedaleko a stworzenie ewentualnej listy chętnych jak i sama realizacja zamówień może troszke potrwać. ja też, ja też chce taką :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) M4NIEK my tu nadal czekamy na zdjecia tych kamizelek :banghead: Edytowane 18 Lutego 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Ta firma również umieści dowolny napis :icon_biggrin: , ale to już dodatkowe koszta :icon_rolleyes: Praktycznie każda sztuka byłaby robiona pod indywidualne zamówienie... przepraszam ale firma miała problemy ze skrzynką e-mail, foty obiecali wysłać lada moment :smile: oto zdjęcia:http://img222.imageshack.us/img222/4325/dsc00639rv3.jpghttp://img353.imageshack.us/img353/4282/dsc00640pt0.jpg Edytowane 19 Lutego 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ja chce z napisem police :icon_eek: i koguta na kask :offtopic: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 fajna :icon_twisted: jak dla mnie moglaby byc i bez napisu, lecz jesli potrafiliby nadrukowac logo 4um i nicka to czemu nie? mysle ze w tych miejscach co zostaly wymazane logo by dobrze wygladalo. ile by taka przyjemnosc kosztowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Też byłbym chętny na 1 sztuke, bo ta co mam potrafi się rozpiąć podczas jazdy :eek:. I jeszcze gdyby na plecach było logo Forum... :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi