moto.x. Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 stare ale jare, gratulacje długich lotów rzycze Pozdr... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Dzięki wszystkim za gratulacje :flesje: Kx piekna sprawa widzialem ja u Enduroguya tylko po zazdroscic. Swoja droga nie masz do mnie daleko. Natolin a Powsin. Gratulacje Widzę że masz YZ-te , sądzę że sie zaprzyjaźnimy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 hehe no nojak narazie nie latam o mam serwis (juz 2miechy) ale mysle ze na dniach bedzie koniec tej meczarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Tak ,trzeba przyznać, też miałem okazje widzieć tą Kawe u Kuby i przyznam szczerze że byłem w ciężkim szoku jak ją zobaczyłem, nie wierzyłem że motocykl z takiego roku moze byc tak utrzymany. Gratuluje sprzęta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 też bym takie chciał mieć, szczególnie po remoncie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 hehe no nojak narazie nie latam o mam serwis (juz 2miechy) ale mysle ze na dniach bedzie koniec tej meczarni. Ja też narazie wnoszę w wolnym czasie drobne poprawki oraz ogólnie przyszykowuję go do sezonu, ale nie jest tego wiele więc niedługo jazda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo83 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no ladny, ladny.. gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja rowniez dolaczam sie do grona Gratulujacych;) musze przyznac ze kawa naprawde ladna i robi wrazenie :icon_mrgreen: Obys dobrze ja serwisowal a nastepne pelna moc silnika :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Gdybym miał bliżej do Kuby to mógłbym Cie uprzedzić:icon_rolleyes: Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Gdybym miał bliżej do Kuby to mógłbym Cie uprzedzić:D Gratki. No nie wiem, moto już było zaklepane jak stało jeszcze w proszku :eek: Dzisiaj kupiłem klocki na tył i 2 simeringi , zaraz biorę się za wymianę. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Gratulacje!!! Co kx to kx :cool: dzisiaj z sety ktma przesiadłem sie na ćwiarę kx i jest ogień :bigrazz: Nie patrz na śnieg tylko odkręcajjjjjjjjj manetę :icon_mrgreen: :icon_eek: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Heh dawno Cię Kamil nie widziałem na 4um.Zresztą ja już tu tylko zaglądam raz na 2 miechy jak dobrze pójdzie,a z tego powodu że jest taki gnój i syf że aż odstrasza . . . aha bym zapomniał :bigrazz: Gratuluje Kawy i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Gratulacje na forum, coby sobie posty nabić xDŚliczny kx. że się tak wyrażę poznałem go dogłębnie :biggrin:Miłego latania! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 gratulacje.miałem swego czasu taka maszynke.troche sie sypała ale miło ja wspominam.dzieki niej poznałem smak off roadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto.x. Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A tak z ciekawości to ile dałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi