mikitl Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jako komplet za 600zł wart jest swej ceny :P teraz mysle nad ct2 ale zapewne nikt tego nietestował..... :icon_exclaim: poza niemieckimi gazetami.... :biggrin: No za 600zł to faktycznie może jest wart :) , co do 2CT - podobno nie ma dużej różnicy niż w zwykłych PP, jak jesteś zaintersowany nowym kompletem 2CT za 1200zł - pisz PW, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No za 600zł to faktycznie może jest wart :icon_exclaim: , co do 2CT - podobno nie ma dużej różnicy niż w zwykłych PP, jak jesteś zaintersowany nowym kompletem 2CT za 1200zł - pisz PW, pozdr Amator faktycznie pewnie nie wyczuje różnicy, jednakże jakby zawodowiec udał się z nimi na tor na papierze (czas okrążenia) zaobserwowałby poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 dzieki imienniku:) znow za porade i uprzejmość bede pamietał w razie czego zrobie jak mówisz kupie potorówki pojedzę sam ocenie a potem kupie new gumy! pzdr for all:D dzieki wszystkim za cenne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) to ja się podłączę i zapytam:czy ktoś wie może jak Dunlop oznacza wiek na swoich oponach??? Bo znalazłem na boku tylko 9515 - z kiedy jest ta opona? będę bardzo wdzieczny za odpowiedź. chodzi o Dunlop D202 Edytowane 24 Lutego 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 to ja się podłączę i zapytam:czy ktoś wie może jak Dunlop oznacza wiek na swoich oponach??? Bo znalazłem na boku tylko 9515 - z kiedy jest ta opona? będę bardzo wdzieczny za odpowiedź. chodzi o Dunlop D202 Szukaj napisu DOT - cyferki po nim oznaczają datę produkcji opony. Przed 2000 były to trzy cyfry (dwie pierwsze oznaczają tydzień a trzecia rok produkcji), natomiast po 2000 roku są 4 cyfry (dwie piersze oznaczają tydzień, następne oznaczają rok produkcji). Numer który znalazłeś nie jest datą produkcji bo wychodziłoby że opony są 95 tygodnia 2015 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) no właśnie w tym sęk, że nie ma tam czegoś takiego. jeszcze raz przyjrze sie uważniez obu stron, ale jak dotąd nie znalazłem. tejst tylko wytłoczona ta liczba w takiej obwódce. Poszukam jeszcze. A może Dunlop po prostu jakoś inaczej oznacza datę? Że to jest 95rok 15 tydz? nie ma takiej opcji? Edytowane 24 Lutego 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) no właśnie w tym sęk, że nie ma tam czegoś takiego w starszych Dunlopach data produkcji wygląda torchę inaczej... przykład: masz najpierw DOT (EUBM) (90C4200) i 4200 odpowiada za 42 tydz. 2000 roku () - owalne ramki Edytowane 25 Lutego 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi