Yogi Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 posluchaj sie starszych kolegow w sprawie amora; chyba ze chesz miec fun z jazdy wezykiem. p.s. znalazles juz miejsce gdzie spawali ci rame?? :D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Gratulacje :smile:No i jedyny słuszny kolor CBRki ... ;)Chociaż żółto czarna też zła nie jest :P Podaj więcej danych - przebieg, cena :P itp. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No znalazłem te 8 miejsc spawanych :buttrock: A tak serio to przebieg 7500 mil (10 tys z hakiem km) Wystawiony byl za 23200 kupilem za 21 500. Stan prawie idealny, lekkie pekniecie na błotniku tylko reszta super:) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 W za 2 miechy bede miec 20 :buttrock: PS Jakby to byl pierwszy motocykl to bym kupil R1 :biggrin: A serio to trzeci ( XJ 600, GSX 750) Pozdr Aaa no to w pytke. Fajny pocisk :buttrock: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Total kozak motór :buttrock: Naprawde very nice :flesje: Cena jak na ten rocznik i stan jest naprawde przystępna.Tylko nie zapomnij przełozyc kierownicy na drugą strone skoro to Amerykańska wersja :biggrin: W takim razie życze udanych i bezwypadkowych sezonów,własciwie to Wy tam ciągle macie sezon :buttrock: Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Woooooooowwwww. Po prostu super. :buttrock: Jeszcze ten sezon przemęcze sie na mojej pięknej F4 ale w przyszłym CBR 954 jest moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 w,własciwie to Wy tam ciągle macie sezon :icon_mrgreen: Pozdrawiam :notworthy:Motocykl stoi w Polsce juz czeka az wroce na sezon :banghead: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Motocykl stoi w Polsce juz czeka az wroce na sezon :evil: PozdrA to nie widziałem ze wracasz :icon_exclaim: Mam nadzieje ze u nas sezon się nie długo juz zacznie i Ty napewno masz taką samą bo napewno chcesz wyprubowac maszyne :icon_exclaim: To kiedy wracasz i gdzie będziesz nią jeżdził(w jakim miescie)? Do zobacznia na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Wracam w czerwcu. Miasto Rybnik. Może jeszcze w kwietniu przyjade jak bedzie pogoda w Polsce to wypróbuje sprzeta. :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) EE no stary co ty takim sprzetem bedziesz w PL latal jak siedzisz w UK?????angole maja 1000%lepsze drogi i wogole bez porownania z arizona europy :)Rejestruj moto w PL na staruszka i bierz do UK, ja mam wszystkie sprzety zarejestrowane na staruszka zeby sie przy kontroli nie czepiali ze jestem pare lat zameldowany w D a mam pojazdy (auto,moto) na PL blachach.Nie musze dodawac ze na ubezpieczeniach zaoszczedzi sie kupe kabony a w razie jakiejs stluczki zawsze jestes do przodu (no chyba ze sie mocno polamiesz :)) ps. Spoko sprzecior, gratuleszyn Edytowane 10 Lutego 2007 przez stopmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Przyjacielu ( nazwe tak każdego kto ma Cebre 954, ale nie tylko tą wersje ) jest po prostu piękna!!! Kocham Ją z całego serca i jeśli byłoby to możliwe "wyszedłbym za NIĄ ( albo Ona za mnie :D ) A tak powaga - świetny sprzęt. Do wszystkiego. Siadasz na nią w sobote rano ( jeśli pogoda daje rade ) i wracasz w niedziele wieczorem. Zakłądasz plecach na garba ( z kanapkami oczywiście ) i wyjeżdżasz. Wyłączasz komórke albo zostawiasz ją gdzieś gdzię tylko Twój pies potrafi ją znaleść ( po wcześniejszym tekście "szukaj" ), tak ten sam, który zawsze z rana obleje Ci koła ( kiedyś go za to zabije ). Po prostu jedziesz, zwiedzasz. Ja odwiedziłem setki razy miejsca w których można coś zobaczyć i dalej sprawia mi to radość. A kiedy jesteś już na miescu to nie możesz się doczekać chwili, w której znowu wsiądziesz i pognasz do przodu. Strasznie lubie teksty w stylu "fajny motór, pewnie szybki?" A Ty pękasz z dumy! Kocham to. I wiecie co, zaczynam doceniać efekt cieplarniany bo mamy przez to więcej dni do jeżdżenia :cool: Po prostu CBR For Ever !!! Powodzenia na drogach. Ba, życze Ci najszerszej drogi jaka istnieje, z zakrętami jak marzenie na pięknym ( przyczepnym ) asfalcie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Heh tez takie wrazenie odniosłem że tak myslisz:P A takie pytanko czy do 954 fabrycznie lali full syntetyka?? I przy jakiej tem powinien sie załaczać wentylator?? Bo w moim przypadku jest to 90 pare stopni. Pozdr Gratulacje :D Co do oleju, to oczywiscie ze full syntetyk jesli tylko kasa pozwala. W mojej 954 wentylator zaskakiwal przy 102 C jesli dobrze pamietam. Amor skretu obowiazkowy, bo to moto dostaje bez ostrzezenia juz nie shimmy, tylko wali kierownica od ogranicznika do ogranicznika - 99% gleba w takim przypadku. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Dobrze że ci ta 929 uciekła ;) Zaje*ista maszynka GRATULUJE :) :bigrazz: :) Edytowane 10 Lutego 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 EE no stary co ty takim sprzetem bedziesz w PL latal jak siedzisz w UK?????angole maja 1000%lepsze drogi i wogole bez porownania z arizona europy :crossy:Rejestruj moto w PL na staruszka i bierz do UK, ja mam wszystkie sprzety zarejestrowane na staruszka zeby sie przy kontroli nie czepiali ze jestem pare lat zameldowany w D a mam pojazdy (auto,moto) na PL blachach.Nie musze dodawac ze na ubezpieczeniach zaoszczedzi sie kupe kabony a w razie jakiejs stluczki zawsze jestes do przodu (no chyba ze sie mocno polamiesz :wink:) ps. Spoko sprzecior, gratuleszyn Nie mieszkam w UK tylko w Irlandii po 1. Po drugie niemoge tu przywieźć moto bo jak mnie garda zatrzyma to juz go niemam moze byc moto 2 tyg od twojego przyjazdu do kraju (turystyka) a ja juz jestem ladnych pare miesiecy. A co do oleju kasa nie jest problemem, tylko w serwisowce cos wyczytalem ze polsyntetyk lali (tak cos z oznaczen wyczytalem niepamietam jaka lepkosc tam byla ale jak wpisalem do googli to mi same semisyntetyki wyskoczyły)Teraz amorek skretu i tu pytanie co polecacie do 954.W nast kolejnosci wydech. Jaki??Alarm juz mam wystarczy podpiąć.No i crash pady. A pozniej sie pomysli co jeszcze mozna zarzucic zeby byl lepszy. Pozdr Aha Specjalne podziekowania dla Taty ( Forumowy Nikodem) za cierpliwość i załatwienie wszystkich formalnosci zwiazanych z kupnem i transportem :biggrin: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No to kolego trza sie spotkać w tym Rybniku:) No i gratulacje z nowego "bajka" oby służył jak najdłużej. Dobrze,że myślisz o , amortyzatorze i crash padach zakup jeszcze bobinsy na wahacz - sie przydadzą jakby co :buttrock: Wracaj szybko z tego smutnego kraju ;) Pozdrawiam, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi