noise of death Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Witam!wie ktos cos o tym motorku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czesc! Ja wiem , ale nie powiem:-)))))))))))))))))))))))). Suzuki GS 850 to motocykl z poczatku 80 lat 4 cylindry, 2 walki rozrzadu i po 2 zawory na cylinder, naped wal kardana, moc ok 80 km, predkosc ok 200, ale moto dosc ciezkie-270 kg ipaliwozerne, oprocz tego niespotykane w Polsce wiec bedzie problem z czesciami, na szczescie jesli jest zadbany , to potrafi przejechac wiele km, oczywiscie oprocz paliwa moze spalac olej(jak starszawe Suzi).Wiecej napisze jak znajde w domu prospekt reklamowy . Aha wyglad dla mnie super- podobny do KZ 1300 zgrabny jak cegla , albo pustak:-))))))))))))))), ale ja mam zwichrowany gust:-))))))))) Pozdrawiam,.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam,na http://www.triples.de/klamotten/index.htm znajdziesz artykuł z '80 - porównanie GS 850 z XS 850, jeżeli radzisz sobie z niemieckim to znajdziesz dużo ciekawych informacji jeżeli nie napisz, pomogę.Już myślałem że jestem zboczeńcem że mi się takie rzęchy podobają ale widzę że jest nas więcej :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam!wie ktos cos o tym motorku?? Moze tutaj? http://www.suzukicycles.org/GS-series/GS850G.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Już myślałem że jestem zboczeńcem że mi się takie rzęchy podobają ale widzę że jest nas więcej :D pozdr Szczerze mowiac, to teraz juz nie produkuja takich motocykli jak w latach '80 nie wiem dlaczego. Chcac kupic tradycyjnego choppera nowke to nei ma za bardzo wyboru, teraz to same cruisery i dragstery robia :( Szkoda tylko, ze ciezko z czesciami to starych "klamotów" jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Słuchajcie Wielbiciele Rzęchów,jadę sobie wczoraj przez Trójmiasto i nagle błysk w oku i po hamulcach. W komisie koło M3 stoi Suzi GS 1000 E z 79' - cudo, zadbane niemożebnie, chromy jak nowe, wszystkie gumy w super stanie itd, na liczniku ok. 30 tys - podobno uczciwe bo do 2000 roku był jeden właściciel w Niemczech i jest książka przeglądów, no i niestety właściciel zdaje sobie sprawę co ma bo wystawił 7000 pln.Może kto się skusi bo warto!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Każda potwora znajdzie amatora.Też mam zboczenie do takich sprzętów-na Woodstocku był koleś na Hondzie CB750 z pierwszych lat produkcji-tak utzrymanego cuda jeszcze w życiu nie widziałem-oryginalny lakierek-malyyna,chromy,a dżwięk silika.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czesc! Znalazlem jeszcze takie dane: 58KW, V-Max-200-205 , kolo przod 19- tyl-18, pamietam jeszcze o jakiejs stronie specjalnie poswieconej Suzukom typu GS- cos chyba www.gsusers.de ale moge sie mylic. Jesli chodzi o Hondziawe z pierwszych "superbikow" to Rycho ma model z 1969 roku(oznaczony K 0), a ja mam model 6- z 1976- oznaczony K-6. Rycha jest wymuskany - bo wystawowy, a moj w exploatacji-na polerki nie mamczasu- z powodu pracy.Pozdrawiam >Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi