Bodzyn Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 w Gixer Cup tez nie :) - mamy te same oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 w Gixer Cup tez nie :) - mamy te same oponkiale my na treningach mozemy jezdzic na czym chcemy (a WYC nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ale my na treningach mozemy jezdzic na czym chcemy (a WYC nie wiem) My tez mozemy jezdzic na treningach na czym chcemy nawet na debicy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ok. Mysle, ze w miare prowadzenia dyskusji pojawia sie kolejne pytania/watpliwosci. :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_rolleyes: Widze, że dyskusja koncentruje się na sprzęcie :icon_mrgreen: A ja mam pytanie co do preferowanych przez was ćwiczeń fizycznych przed sezonem. Jeśli dajecie ostro po heblach to bez zaprawy ( i nie pisze tutaj o oliwieniu wewnętrznym) chyba nie dalibyście rady - mięśnie puchną i brak wyczucie na klamce (to z autopsji hehe).Napiszcie coś o tym. Czy uważacie że jest to istotne aby przed sezonem przygotować się fizycznie? Tak słyczałem, że motocyklistę można poznać po stalowym uścisku dłoni :wink:. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Z tym to prawda, bo jak człowiek nie jest przygotowany to po godzinie jazdy na torze łapska zaczynają dokuczac. Dlatego dbam o kondycję w zimie i chetnie ćwiczę: podnoszenie ciężarów :flesje: , a potem slalom gigant :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Widze, że dyskusja koncentruje się na sprzęcie :biggrin: A ja mam pytanie co do preferowanych przez was ćwiczeń fizycznych przed sezonem. Jeśli dajecie ostro po heblach to bez zaprawy ( i nie pisze tutaj o oliwieniu wewnętrznym) chyba nie dalibyście rady - mięśnie puchną i brak wyczucie na klamce (to z autopsji hehe).Napiszcie coś o tym. Czy uważacie że jest to istotne aby przed sezonem przygotować się fizycznie? Tak słyczałem, że motocyklistę można poznać po stalowym uścisku dłoni :). Pozdrawiam,Trzeba kupić enduro i latać cały sezon, nie traci się kontaktu z motocyklem a jak jeszcze umiesz ćwiczyć to i technika wzrasta.Większośc zawodników z krajów z motocyklową świadomością, ćwiczy na endurakach (tam dopiero łapki puchną). Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 podstawowa zasada jest taka, aby nie opierac sie o kiere podczas hamowania tylko zapierac sie nogami o bak - lapki maja byc luzne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 podstawowa zasada jest taka, aby nie opierac sie o kiere podczas hamowania tylko zapierac sie nogami o bak - lapki maja byc luzne ;)Pomądraluje, największa siła przy hamowaniu na podnóżki, potem złożenie, tu jest więcej elementów a łapki oczywiści cały czas luźne.. Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Pomądraluje, największa siła przy hamowaniu na podnóżki, potem złożenie, tu jest więcej elementów a łapki oczywiści cały czas luźne.. Pozdrawiam .. ooo dokladnie ;) jak prawidlowo hamujesz, to napieprzac cie powinny nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) ooo dokladnie ;) jak prawidlowo hamujesz, to napieprzac cie powinny nogiŻeby było dokładnie,to trzeba pokazać, bo tam jest jeszcze dużo innych elementów ale to chyba nie w tym wątku... Pozdrawiam .. Edytowane 14 Lutego 2007 przez konikkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 btw sa juz pozostale terminy: Pierwszy termin to 3 - 4 MAJ 2007II termin to 23-24 CZERWIEC 2007 do potwierdzeniaIII termin to 14-15 LIPIEC 2007IV termin to 25-26 SIERPIEŃ 2007 do potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Cena, cena, cena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Cena, cena, cena :icon_razz:cena prawdopodobnie bedzie utrzymana ,czyli 600zł za 2 dni + 40zł za wyścig , nie jest to jeszcze oficjalne ale z tego co mi wiadomo to Grandysy chcą utrzymac ceny na poziomie zeszłorocznym , jesli AW nie podniesie kosztów za tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 narazie, to sami nie sa pewni terminow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzisiaj gadałem z Grandysem w Wawce na Motorbikeshow i wynika z tego że treningi 2 maja są nie tylko dla ludków z GSXR Cup ale dla wszystkich użytkowników Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi