Trophy 197 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam!! odrestalrowywuje MZ ES 250/2 i mam dylemat jakiej firmy wybrac łożyska do silnika żeby jak najdłużej wytrzymały?? do innych moich maszyn to zawsze bralem łożyska jakie w sklepie były ale do tej no pasowało by kupic coś lepszego:) POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No SKF nie sa najgorsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 a moim zdaniem nasze polskie FŁT niczym nie ustepuja jakosciowo innym łozyską. A do Mz łozyska moga byc drogie jesli chesz miec rzeczywiscie takie jak oryginalnie, np. do ts/1 i ETZ 250 odpowiadajce orygianłowi na wał kosztuja 100zł sztuka i to polskich FŁT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Krótko >>>> Koyo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wbrew utartym schematom, że FŁT są kiepskie (bo polskie), ja ich używam i proponuję żebyś Ty ich używał. Nie mam zastrzeżeń do nich. Wszystko jeździ, ie ma luzów itp. Niektórzy straszne rzeczy wygadują na FŁT, ale jeśli się ma sprzęta złoma, łozyska wbija nie źle, to i łożyska nawet najlepszej firmy padną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Faktycznie FŁT nie są najgorsze. Najpewniejsze marki: FAG, SKF, KOYO, SNR, NTN, Timken. Unikaj łozysk chińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 zreszta tak jak wspomniałem Polskie łozyka do ETZ 250 kosztuja po 200zł(2 sztuki) mozna to sprawdzić Fabryka proponuje 6306 C4 F jest to bardzo drogie łozysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi