Vampimar Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 No wlasnie nie... (wiem z autopsji :) ) Ostatni czwarty rok i tak figoruja na green licence. Poszukam ten mandat co dostalem to napisze dokladnie.Pozdro po 3ech latach tez slyszalem:)czwarty musisz miec bo moze Cie lubia;)pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Sluchajcie, jakas straszna porazka sie robi bo zapowiadaja jeaszcze mroz przed Świetami i nawet snieg !!!Kurna, o tej porze to juz w zeszlym roku dawno sie spotkalismy i smiganko wspolne bylo !!! :buttrock: Edytowane 17 Marca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Sluchajcie, jakas straszna porazka sie robi bo zapowiadaja jeaszcze mroz przed Świetami i nawet snieg !!!Kurna, o tej porze to juz w zeszlym roku dawno sie spotkalismy i smiganko wspolne bylo !!! :buttrock: dzieje sie dzieje......slyszalem ze w grudniu ma sie ocieplic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich!Mam pytanko mianowicie czy sątu jacyś koledzy z okolic Middlesbrough?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich!Mam pytanko mianowicie czy sątu jacyś koledzy z okolic Middlesbrough?Pozdrawiam! To jakby ja :flesje:. Mieszkam w Tees Valey. Na czym smigasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLSKY Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Znalazlem.These penalty points must remain on your driving licence for a period of 4 years but they will only have validity,for the Totting Up process,for a period of 3 years from the date of this present offence xx/xx/xxxx A poki co fura juz mi smiga :)Zeby tylko snieg nie padal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Znalazlem.These penalty points must remain on your driving licence for a period of 4 years but they will only have validity,for the Totting Up process,for a period of 3 years from the date of this present offence xx/xx/xxxx A poki co fura juz mi smiga :)Zeby tylko snieg nie padal :D nie zdziwilbym sie jakby zaczal!coza cholerna pogoda ,a ja mam 4 dni wolnego...... :crossy: no nic...narazie piwko, a potem myslenie :D pozdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 21 marzec moje powitanie pani Wiosny :crossy:180 mil po środkowej Walii w deszczu i w gradzie. :icon_mrgreen: Hereford->Builth Wells->Elan / Rhayader-> Newtown->Knigton->HerefordCiekawe kręte drogi ;) **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego!___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A wybiera sie ktos moze jutro (22/3) na bajzel do Ross on Wye ? Bo ja bede . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 21 marzec moje powitanie pani Wiosny ;)180 mil po środkowej Walii w deszczu i w gradzie. :) Hereford->Builth Wells->Elan / Rhayader-> Newtown->Knigton->HerefordCiekawe kręte drogi :cool: **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego!___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______dziekuje m dziekujem....wesolych i smacznych kurczaczkow;)pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 dziekuje m dziekujem....wesolych i smacznych kurczaczkow;)pozdr :buttrock: Albo ......... kaczora i Donalda ;) ps. pogoda w dalszym ciagu pod psem i nic z jazdy :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myduck Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ps. pogoda w dalszym ciagu pod psem i nic z jazdy :D Jedni marudza i nazekaja :D a inni lataja :-)Z kolega Budzikiem latalismy dzis caly dzien, zrobilismy sporo BARDZO :D szybkich kilometrow, poodwiedzalismy kilku znajomych...ogolnie bardzo udany dzien na moto :-)Moze troszke zmarznelismy ale tylko troszke :-) Pozdrawiam i wesolych :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jedni marudza i nazekaja :bigrazz: a inni lataja :-)Z kolega Budzikiem latalismy dzis caly dzien, zrobilismy sporo BARDZO :bigrazz: szybkich kilometrow, poodwiedzalismy kilku znajomych...ogolnie bardzo udany dzien na moto :-)Moze troszke zmarznelismy ale tylko troszke :-) Pozdrawiam i wesolych :-)a no troche zmarzlismy:)ale adrenalina rozgrzewala, sprawdzilem Vmax bandita, wskazowka zatrzymala sie przy 140MPH :icon_rolleyes: , i jakie bylo moje zdziwienie gdy w tym czasie wyprzedzal mnie :flesje: MYDUCK :bigrazz: predkosci byly kosmiczne ale troche dokuczaly boczne wiatry:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a no troche zmarzlismy:)ale adrenalina rozgrzewala, sprawdzilem Vmax bandita, wskazowka zatrzymala sie przy 140MPH :biggrin: , i jakie bylo moje zdziwienie gdy w tym czasie wyprzedzal mnie :bigrazz: MYDUCK :wink: predkosci byly kosmiczne ale troche dokuczaly boczne wiatry:crossy:hehe...to predkosci super ...moj vulcan tylko 130 wyciaga...no ale to inna bajka.......pozdr :wink: ...4 dzien na piwku jade:)fajnie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Powitać Panowie!Ja dzisiaj nakręciłem około 220km, pogoda nie rozpieszczała ( w pewnym momencie dopadła mnie chmura ze śniegiem) ale już nie umiałem sie powstrzymać. Zimno, ale wrażenia pozytywne ;] Może na jakieś cieplejsze dni pomyślimy nad większym wypadem? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi