jawam Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam!No ja tez w weekend w pracy spędzę. Dzisiaj to ja tylko tą moją babę będę smarował wewnętrznie.A większy wypad planuje jak się ociepli. Chcę w 3 dni wolne od pracy objechać Walijskie wybrzeże.Wiecie gdzie się odbywają skoki na bungee? Ja tylko wiem coś o północnej Anglii. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jakies fotki macie ??? :bigrazz: Bo MY zawsze dokumentujemy wspolne wypady !!! :icon_twisted: Poczekaj do kwietnia :icon_mrgreen: Witajcie :buttrock: Ponizej kilka fotek z ostatniego spotkania Pogoda byla na :biggrin: pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witajcie :icon_twisted: Ponizej kilka fotek z ostatniego spotkania Pogoda byla na :buttrock: pozdro :icon_mrgreen: gdzie te fotki???? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 gdzie te fotki???? :icon_mrgreen: ponizej link :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dobra doszedłem, w sygnaturze :icon_twisted: Pogodę rzeczywiście mieliście zajefajną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Kurde panowie nie dostaje powiadomien ze ktos odpisal z temacie ktorym biore udzial, co jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaznaczyles taka opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaznaczyles taka opcje? No wlasnie w opcjach mam zaznaczone zeby dostawac powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Dobra doszedłem, w sygnaturze :icon_twisted: Pogodę rzeczywiście mieliście zajefajną... Co taka cisza :crossy: Nic sie nie dzieje Jestescie hello ;) a tak apropo jest spora grupa motocyklistow na Nasza Klasa.pl Polscy Motocyklisci w U.K Edytowane 24 Lutego 2008 przez Kazek_dkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A widziales nasza-wyspa.pl? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Co taka cisza :banghead: Nic sie nie dzieje Jestescie hello ;) a tak apropo jest spora grupa motocyklistow na Nasza Klasa.pl Polscy Motocyklisci w U.K Ja jestem, sledze caly czas i czekam rowniez na info od Ciebie na pw no i fotki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A widziales nasza-wyspa.pl? ;) Tu nic nie ma :eek: albo naprowadz mnie :P Ja jestem, sledze caly czas i czekam rowniez na info od Ciebie na pw no i fotki ;)Witam witam :D na fotki chwilunka bo brak czasu bylo do roboty ciemno i z roboty tesz ciemnoa tak apropo to umyc go tsza bo fotki nie wyjda i caly czas moto w trasie do roboty i z robotyA najlepiej wpadnij i go zobaczysz sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) A widziales nasza-wyspa.pl? :)ehehehe, Kazek zajrzyj tez na nasza-kiełbasa.pl :( Edytowane 27 Lutego 2008 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ehehehe, Kazek zajrzyj tez na nasza-kiełbasa.pl :D he he ;) Pierwszy mandat i pierwsza sprawa w sadzie za szybkosc!!!! :crossy: Wszystko O.k jak bym poprosil o kawe to pewnie by zrobili :flesje: Zeby tak w naszym w kraju tak :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 he he ;) Pierwszy mandat i pierwsza sprawa w sadzie za szybkosc!!!! :crossy: Wszystko O.k jak bym poprosil o kawe to pewnie by zrobili :crossy: Zeby tak w naszym w kraju tak :icon_razz: no to pogratulowac :flesje: ile punkcikow?pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi