jan kalin Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam.Ile trzeba czekać na maila zwrotnego z rejestracji.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Praktycznie w tym samym momencie powinienes otrzymac a na numer czekac mozna troche dluzej ale jesli sie zarejestrowales sprobuj sie zalogowac uzywajac swojego emaila i hasla podanego przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Praktycznie w tym samym momencie powinienes otrzymac a na numer czekac mozna troche dluzej ale jesli sie zarejestrowales sprobuj sie zalogowac uzywajac swojego emaila i hasla podanego przez Ciebie ja czekałem dobę, ale rejestrowałem się w niedziele może admin działa tylko w dni robocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja już dostałem numer - końcówka jak z mojego telefonu :) 22718 Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja czekałem dobę, ale rejestrowałem się w niedziele może admin działa tylko w dni robocze? chyba nie,ja rejestrowałem się w sobotę a nr dostałem w niedzielę !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam.już jestem w "VROC" dostałem numer.No i co dalej z tym fantem zrobić???????// :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ano nic:) vroc to raczej takie honorowe stowarzyszenie, twor do ktorego kazdy moze sie zapisac :bigrazz:, podobnie jak isra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam.No to dzięki jestem teraz "honorowy"Mozna sie teraz dowartościować poprzez bycie "honorowym"???????Chyba idzie wiosenka?????/ :bigrazz: :P :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no dobra - to trzeba zobaczyć ilu nas jest /lista-żeby się opatrzeć/ ... i zaatakować forum VROC'a :notworthy: - niech nam założą w Local VROC Groups: VROC members in Poland - i tam można będzie przenieś tematy posiadaczy VN'ów z tego forum. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Szafir, a ja bym zostawil na forum temat vn - tak dla ewentualnych nowicjuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No ja też tam kuknę , ale najpierw tu się trochę porozglądam bo jestem dopiero pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Dolanczaj do nas :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Posłuchałem wezwania i macie nowego VROC22753!Wojtek z Piły - Kawasaki VN800 Classic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINTAJ Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 WITAM WSZYSTKICH!JESTEM Z WAMI VROC 22764.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINTAJ Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 WITAM WSZYSTKICH!JESTEM Z WAMI VROC 22764.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi