paul Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 A ja się piszę na dwie sztuki. Czekam na szczegóły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dla mnie 2 sztuki. Proszę o szczegóły na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zatem termin "skladania zamowień" - 15 lutego. Naszywki będą o szerokości 12 cm haft w kolorze szarym i białym podkład czarny - filc Przy większej liczbie chętnych - możemy miec lepszą cenę. Pozdrawiam, - "zamowienia" z adresem kierujcie na PW po 15 lutego odpisze wszystkm - i skladam zamowienie Potem roześlę do Was - do ustalenia jak sie rozliczymy - czy pobranie czy na konto. Pozdrawiam PS A moze jesteśmy zainteresowani większymi - np szer. 20-30 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 PS A moze jesteśmy zainteresowani większymi - np szer. 20-30 cm ? ja zostaje przy tej mniejszej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jak dla mnie 12cm wystarczy - akurat na rękaw będzie A tak bajdełej: Czekam z niecierpliwością aż pojawi sie temat znaczków na sezon 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Na razie nie ma za wielu chętnych... nawet nie 20 szt łącznie. Chętni przybywajcie :)) Edytowane 27 Stycznia 2009 przez misiol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion11 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Na razie nie ma za wielu chętnych... nawet nie 20 szt łącznie. Chętni przybywajcie :)) Ja jestem chętny i na jedno i na drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 orientujecie sie moze jaka bedzie cena nowego tourera 1700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 dla zbłąkanej duszyczki dwie sztuki by się znalazły?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 dla zbłąkanej duszyczki dwie sztuki by się znalazły?? :rolleyes: Tourera 1700 :icon_rolleyes: :icon_twisted: ? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 mając na uwadze apel Misiol1'a to o naszywki mię się rozchodziło off course ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 naturalmente. kawasaki vulcan tourer czasami zwany po europejsku nomad. model na 2009, bardzo awantazowna maszyna, ale u importera na stronie nie ma cen. jak ktos wysledzi prosze o sygnal na forum. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na razie nie ma za wielu chętnych... nawet nie 20 szt łącznie. Chętni przybywajcie :)) Witaj Ja bardzo proszę 2 szt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 orientujecie sie moze jaka bedzie cena nowego tourera 1700? ja bylem zainteresowany Voyagerem, tez sie ma pokazac teraz..jak bylem na Bike Show to zapytalem za ile i odpowiedz to okolo 13000 funtow, takze Touer bedzie pewnie ze 2 tysie mniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ja bylem zainteresowany Voyagerem, tez sie ma pokazac teraz..jak bylem na Bike Show to zapytalem za ile i odpowiedz to okolo 13000 funtow, takze Touer bedzie pewnie ze 2 tysie mniej ;) dzieki za info. czekamy az sie pojawi w Polsce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi