Piotr27 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy AL Zapraszamy do nas ,jedyny warunek jaki musisz spelnić to zarejestrować się na stronie VROC, link podam poniżej poczekasz na maila z informacją o nadanym nr. VROC i skontaktujesz się z ar2r a On sprawi, że pojawią się skrzydełka przy Twoim awatrze. Ja osobiście bardzo się cieszę :P jak pojawiają się nowi miłośnicy VN-ów Pozdrawiam http://www.vroc.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Aż tu nagle miód na moje sercę.No widzisz! VROC jest czysto wirtualnym stowarzyszeniem i uczestnictwo w nim jest dobrowolne, spontaniczne i... honorowe. Dowiesz się więcej na stronie www.vroc.com. Tamże dokonasz rejestracji zgodnie z opisaną procedurą i zostanie nadany tobie numer. Jeśli chcesz jakieś gadżety, to do dyspozycji są naszywki i znaczki. Z ostatnimi nie ma problemów, bo dostępne od ręki. Natomiast po naszywkę zgłoś się via PM do ar2r, który powinien mieć co najmniej 1 sztukę. I to wszystko... No, prawie - bo przyjęcia do polskiego chaptera VROC odbywają się raz na 10 lat, ale masz szczęście gdyż przypada to właśnie teraz! :P Trzeba tylko mieć nadany numer VROC, wiadro żołądkowej gorzkiej i nieco czasu na integrację. Możemy zrobić przyjęcie nowego członka na sesji wyjazdowej, w drodze do Szklarskiej na narty... Piszesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czołem;Dzieki za tak miłe powitanie. Już się zalogowałem na stronie teraz czekam na e-maila.Gorzka Zoładkowa jest OK. Szklarska też ale narty dla mnie to walenie na krechę i hamowanie pługiem.Nie jeździłem od dziecka. Ale chętnie się zintegruję. Podajcie mi tylko termin.No może i dechy przypnę. D.... będzie zbita.Pozdrawiam Serdecznie---AL--- Czołem Piotr27;Dzieki za tak szybki odzew. Już się zarejestrowałem i czekam na e-maila.Jak tylko go dostanę podam Wam swój numer.Srdecznie Pozdrawiam---AL--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hej Hej- Wojtek nie bylbys soba. Ale coz moge dodac, jedynie ze naszywek juz nie mam. Cala reszta jest opisana. Jak bedziesz chcial skrzydelka dawaj znac. zalatwimamy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czołem Panowie;Dzieki za tak szybki odzew i miłe powitanie.Już wypełniłem zgłoszenie czekam teraz na e-maila.Serdecznie Was Pozdrawiam---AL--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witoycie u nos A L so r ki al e naprawede sp...olila mi sie klawiatura i to chyba na fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witaj w rodzinie ---Al--- :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 no i mnie wypada przywitac ;) kolege.......pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czołem Panowie; Od kilku dni zarejestrowałem się na forum. Tak sobie czytam i przeglądam i myslę troche mało na temat Classiców Kawasaki. Sam ujeżdzam od 4 lat VN 800 CLASSIC (....)Serdecznie Was pozdrawiam---AL---Serdecznie witam i pozdrawiam motonitę jeżdżącego takim samym sprzętem :flesje: :banghead: ---AL--- czy jesteś z tego Jawora nad Soliną w Bieszczadach :crossy: ;) bo byłem tam w tym roku na 3 dniowej wycieczce autokarowej.Objechaliśmy całe Bieszczady.Było super ,ale jeszcze lepiej było by zwiedzić to wszystko na motocyklu. :eek: :eek: :eek: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witaj AL i do zobaczenia na trasie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Czołem Panowie; Zarejestrowałem się wczoraj o 00.00 ale nie dostałem numeru do dzisiaj. Na stronie VROC widnieje jako "pending" tłumaczę to jako oczekujacy w trakcie realizacji. Czy w Waszym przypadku też trwało to tak długo? Pozdrawiam---AL--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 spokojnie - trwa to okolo 24 godzin. poczekaj jeszcze chwile - i szukaj w spamie - nieraz tam potrafi sie wcisnac mail z VROC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 OK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 PanowieJako, że do 02.01. nie zamierzam przebywać w pobliżu komputera, życzę Wam Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku no i oczywiście SZEROKOŚCI.http://www.bikepics.com/pictures/1122588/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czołem Panowie; No i wkońcu dostałem numerek. Naprawde sie cieszę.Serdecznie pozdrawiam wszystkich motomaniaków na VULCANACHi nie tylko. Mój numer VROC 25728 :wink: ;) :clap: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: ---AL--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi