ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 VENTURE - juz stoi w garazu :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Krasnal i Ar2r GRATULACJE . Pierwszemu za Meanstreaka drugiemu za Venture. :icon_eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Takie zdjatko na szybko - bez wartosci artystycznej http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=vn-ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Krasnal i Artur super sprzęty gratuluje zakupu :clap: Super że jest jeszcze jeden miłośnik Vulcana w mojej małej Bogatyni:) ;) Poinformuje jeszcze kolegów że krasnal to globtroter ma za sobą kilka poważnych wypraw motocyklem :biggrin: :buttrock: Krasnal jak już się zarejestrujesz we VROC- u to masz u mnie naszywkę ;) jedną zachomikowałem - ładnie będzie wyglądać na twojej kurtce:) Edytowane 3 Grudnia 2007 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie chwale sie po raz pierwszy dzisiaj - moj motong zostal dzisiaj motocyklem dnia na http://www.vroc.org/ . No fajnie i zazdroszcze :lalag: Ciekaw jestem jakimi kryteriami kieruje się admin portalu vroc umieszczając fote sprzęta jako fote dnia. Ja juz we vrocu jestem ho ho i jeszcze dlużej i jakoś mój piękny Dandik nigdy nie został wyłowiony :) Ale super, że chociaż jednego Polaka pokazali :clap: Szacunek dla właściciela moto :P Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Wyrazalem zgode na uzycie zdjecia przy rejestracji. A o reszcie nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 grtauluje kolegą nowych sprzetów a ja wczoraj chciałem pośmigać a tu jeden garek nie pali :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 po dluzszym postoju czesto tak jest. rozgrzej go a pownno odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Takie zdjatko na szybko - bez wartosci artystycznej http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=vn-ar2ro pieron, no no no ,ale zazdroszcze :) pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Wojtaq czy dostałeś na PW mój adres pocztowy, bo wysyłałem po kilku głębszych :) ;) :D :D i nie jestem pewien czy dotarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Z okazji Barbórki - pozdrawiam wszystkich górników - motocyklistów ! Edytowane 5 Grudnia 2007 przez szwarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Super że jest jeszcze jeden miłośnik Vulcana w mojej małej Bogatyni:) :biggrin:Niestety, to co potrafi MeanStreak dowiem się dopiero na wiosnę :icon_mrgreen: Krasnal jak już się zarejestrujesz we VROC- u to masz u mnie naszywkę :biggrin: Dzięki, spójrz na podpis :biggrin: Akurat na bajzlu kupiłem nową kurtkę więc na jednym ramieniu będzie orzeł a na drugim ta od Ciebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wojtaq czy dostałeś (...) mój adres pocztowy?Że też mi przyszło prostować szlaki zbłąkanych owieczek! Oczywiście że dostałem, bo ujadałbym gdyby inaczej było... Ja tam po wypiciu ograniczam swoje czynności jedynie do fizjologicznych, choć nie mam pewności co do poprawności wykonania. Nigdy w życiu nie kleciłbym własnego adresu pocztowego będąc sponiewieranym. To zbyt skomplikowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wojtaq czy odwiedzileś poczte z kolejna porcja znaczków ??? bo nie wiem kiedy listonosza przyciskać o przesyłke :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam zacne grono.Nie wiem jak Wy panowie ale ja dziś nie wytrzymałem i wykorzystałem suchą aurę u mnie.Na drogach zrobiło się sucho więc niewiele myśląc wytargałem sprzęta z garażu i nawinąłem 200 km.Oczywiście zwalniałem przy fotoradarach bo niestety tutaj są one nastawiane także na oddalanie ze względu na motocyklistów.Było super i choć chłodno to warto.Aby takich dni było więcej tej zimy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi