qdlaty2004 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dzieki, dzieki mam pytanko moeże już to było to z góry przepraszam a mianowiciejaki olej lejecie i jaka ilośc ??? pytam bo serwisowki jeszcze nie mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 castrol GPS 3,2 litra. tematu juz byl przerabiany we VROC - poszukaj. na www.castrop.pl mozna dobrac olej do motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ok wielkie dzieki poczytam wczesniejsze postypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ok wielkie dzieki poczytam wczesniejsze postypozdro Podaj maila na pw to wyślę to co mamJa leję Bel Raya czy jakoś tak się pisze na karterze masz napisane ile oleju się mieści, 3,2 l z filtrem i sucha miskaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Qdlaty. zapodaj temat na forum. Ktos jest na koncu lancuszka do to ci przesle taka instrukcje po polsku tam jest wszystko opisane. no i jezeli nie pobrales z internetu takiej porzadnej serwisowki to daj znac a przesle ci mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ar2r czy mozna by bylo wpisac VROC-kow na :buttrock: liste VROC choc bez logo tych co sa tu sercem choc maja inne logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ar2r dzięki za fajną ikonkę pod avatarem :buttrock: Czytałem że krąży po VROC-u polska instrukcja obsługi do VN 800.Jeżeli można ją otrzymać to piszę się do kolejki ,bo mam tylko xero z niemieckiej i to nie całą lecz kilka ważniejszych stron. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Niech sie zglosi ostatni w lancuszku. A nastepnym bedziesz ty :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ar2r mam taką sugestię - otóż został założony przez qdlaty2004 wątek pt. Instrukcja i serwisówka - dotyczy VN 800. Inicjatywa jak najbardziej godna pochwały, ale jeśli każdy z nas założy osobny temat dla poszukiwań lub udostępniania własnej serwisówki, to się pogubimy w tłumie. Proponuję zmienić tytuł (z pełnym szacunkiem dla autora) na "Instrukcje i serwisówki" niekoniecznie wykrzyczany CapsLockiem :) . Wówczas każdy zainteresowany znajdzie w nim wszystko, co dotyczy opisów i instrukcji modeli motocykli, jakie posiadamy lub posiadać chcemy. Dobry pomysł, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ar2r mam taką sugestię - otóż został założony przez qdlaty2004 wątek pt. Instrukcja i serwisówka - dotyczy VN 800. Inicjatywa jak najbardziej godna pochwały, ale jeśli każdy z nas założy osobny temat dla poszukiwań lub udostępniania własnej serwisówki, to się pogubimy w tłumie. Proponuję zmienić tytuł (z pełnym szacunkiem dla autora) na "Instrukcje i serwisówki" niekoniecznie wykrzyczany CapsLockiem :) . Wówczas każdy zainteresowany znajdzie w nim wszystko, co dotyczy opisów i instrukcji modeli motocykli, jakie posiadamy lub posiadać chcemy. Dobry pomysł, co? Bardzo Dobry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dobry - tylko ja jeszcze nie dostalem uprawnien moderatora w dziale VROC i nie moge nic od siebie zrobic. W temacie dodalbym tez - techniczne dane motocykli i portady serwisowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Oki! Nie chcę wchodzić w szczegóły, chociaż miewam takie inklinacje :) Niemniej zwięzłość i prostota rozwiązań we wszelkich dziedzinach zawsze mnie intrygowały. Niestety, daleko mi do ideału... Edytowane 6 Listopada 2007 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Oki! Nie chcę wchodzić w szczegóły, chociaż miewam takie inklinacje :) Niemniej zwięzłość i prostota rozwiązań we wszelkich dziedzinach zawsze mnie intrygowały. Niestety, daleko mi do ideału...No wiesz co,dlaczego niestety??Ja na ten przykład lubię czytać Twoje posty bo właśnie nie są takie suche.Są zawsze takie barwne i soczyste,że przyjemnie się je czyta.I ma się pełny obraz tego o czy piszesz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja (...) lubię czytać Twoje posty (...)Dobra, dostaniesz tę blachę w pierwszej kolejności :wink: I jeszcze browara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Wracając do tematu naszywek chciałbym ze dwie. Proszę więc coby mnie doliczyć do reszty zamówienia! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi