szwarc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wie ktoś może gdzie można dostać jakieś akcesoria do kawasaki vulcan nv750 ?Chciałbym zakupić bagażnik, oparcie sissybar i potrzebuję jeszcze kupić szybkę do kasku szczękowego nie wiem za bardzo jak ją opisać, jeśli będzie taka potrzeba zrobię fotkę - jest na niej napisane 290 D.O.N.I. A i co z tymi naszywkami są jeszcze jacyś chętni ? Kolego WWaldi ile musi być minimalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no sie dzieje Grupa VROC no to już jest coś ar2r sie spisał , zadałem sobie troche klikania i doliczyłem sie 37 polaków na liście VROC więc już całkiem sporo ale mimo tego zachecam do dołączenia do grupy może sie czasami tak poukładac że vroc w polsce bedzie całkiem legalny i nikt nie bedzie sie czepiałpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A jest jeszcze kilku ukrytych - np szafir nie podal lokalizacji i go nie widac. A jest:) tylko uwaga - zebysmy nie podzieli losu CYC'a. Mysle ze to co jest na chwile obecna wystarczy. i tego sie trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam, dzisiaj zarejestrowałem siie na VROC bez problemu, cała operacja (z nadaniem numeru) zajęła ok 4 godzin. Pozdrowienia dla Wszystkich. P.S. Ubrałem dzisiaj portki na tyłek i już miałem kask w ręku żeby się przejechać, ale ujrzawszy gradobicie spasowałem. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam, dzisiaj zarejestrowałem siie na VROC bez problemu, cała operacja (z nadaniem numeru) zajęła ok 4 godzin. Pozdrowienia dla Wszystkich. P.S. Ubrałem dzisiaj portki na tyłek i już miałem kask w ręku żeby się przejechać, ale ujrzawszy gradobicie spasowałem. :) Witaj Kosin :buttrock: ..a ja dzisiaj posmigalem jakies dwie godzinki :evil: zanim lapska mi nie zgrabialy :crossy: pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Witam, dzisiaj zarejestrowałem siie na VROC bez problemu, cała operacja (z nadaniem numeru) zajęła ok 4 godzin. Pozdrowienia dla Wszystkich. P.S. Ubrałem dzisiaj portki na tyłek i już miałem kask w ręku żeby się przejechać, ale ujrzawszy gradobicie spasowałem. :D Witaj KosinWidać nie wszyscy mają problemy z rejestracją, teraz pozostaje Ci przystąpić oficjalnie do naszego forumowego VROCar2r wszystko Ci wyjaśni, też chyba chciałbyś mieć takie fajne logoVROC w awatrze :D Pozdrawiam Alex ty farciarzu ;) u mnie z małymi przerwami cały dzieńpadało nawt nie próbowałem się przebierać, tylko pokręciłem się trochę w garażu, ale jakoś nie mogę się zdecydowaćna definitywne odstawienie sprzętu na zimęmoże jeszcze :) Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2007 przez Piotr27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Alex ty farciarzu :) u mnie z małymi przerwami cały dzieńpadało nawt nie prubowałem się przebierać, tylko pokręciłem się trochę w garażu, ale jakoś nie mogę się zdecydowaćna definitywne odstawienie sprzętu na zimęmoże jeszcze :P Pozdrawiam Fakt mialem farta :lalag: wczoraj padal snieg.Na szczescie dzisiejsze sloneczko wysuszulo drogi :flesje: ...no i se posmigalem :flesje: ale to ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No w Pile dzien byl piekny i mialem szczescie posmigac sobie Ventura. Moze mnie teraz zlinczujecie za Yamahe ale warto bylo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No w Pile dzien byl piekny i mialem szczescie posmigac sobie Ventura. Moze mnie teraz zlinczujecie za Yamahe ale warto bylo :)Może nie zlinczujemy ale będziemy Ci to wypominać przez jakis czas :biggrin: No w Wawie jest paskudnie od wczorajm ale nawet gdyby było ładnie to bym nie pojeździł.Moje cacko od piątku stoi w Olsztynie w cieplutkim garażu.Ale powiem wam szczerze,że w piątek trafiłem super pogodę na jazdę z Wawy do Olsztyna.Miło było śmigać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Listopada 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 jeśli chodzio dział VROC to będzie on otwarty dla wszystkiich użytkowników Forum, czyli każdy będzie mogł wejść poczytać, a vbyć może także i popisać, aby się stać `członkiem klubu. Aczkolwiek dedykowany jest to dział dedykoway członkom VROC i sympatykom. dość proste. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dominik. Oki. Jak wszystko bedzie dzialalo daj znac. I prosba zeby wszyscy mogli sie dopisywac. Sa ludize ktorzy sa np. w CYCu ale chceiliby tez z nami byc i pisac :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no teraz juz mam numer VROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Info od Wojtka :Artur zamieść w moim imieniu na VROC odpowiedż Joe w/s blach, żeby wiara się nie niecierpliwiła. Myślę, że te 10 szt. starczy na zaspokojenie bieżących potrzeb, a w razie czego mozna zamówić nastepne, bo szlak przetarty... Przesyłka została nadana rankiem w sobotę po Wszystkich Świętych. Opóźnienie wynikło z zagubienia mojego adresu przez Badgera.*Wojtek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) No właśnie! I co, już mogę pisać? - minęło ok. 30 sec... Mogę, mogę pisać! O, w mordę! I nie wywala mnie z błędem... Edytowane 5 Listopada 2007 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no teraz juz mam numer VROC Witamy w Klubie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi