Piotr27 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ar2rBardzo mi się podoba Twoja kandydatura wszak nie ma nikogo szbszego na naszym forum. O akcji na VN 750 też myślałem, bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Artur jestem jak najbardziej za,gratulacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Normalnie splonalem dziewiczym rumiencem :buttrock: dzieki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Czyli mamy Moda, mamy logo, teraz lista nicków i lecimy. Artur, działasz :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 zgłoszenie wysłane, teraz czekam na przyznanie numeru VROC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam. Jezlei nullek sie zgodzi nie mam nic przeciwko. ale jezeli nie moge byc ja. I tak caly dzien siedze w internecie :) taka praca. Przy okazji obskocze jeszcze rejon Piła i okolice w zlotach. Dominik jezeli potrzebuje jakies logo w lepszej jakosci sluze pomoca. Jezeli reszta grupy zaakceptuje mnie - bede ponownie zaszczycony. No i tego nie liczac dexa ktory jest w C.Y.C mam najnizysz numer we VROC sposrod aktywnych uzytkownikow forum hahhahahahahahahah ar2r przychylam śię do twojej kandydatury i myślę że na wiosne odwiedzę was w pile w końcu szamotuły są niedaleko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Ja sie dziwie ze jeszcze nie spotkalismy sie na motopickniku. ale bedziemy na wiosne robic nastepny. Byly juz ciche glosy ze moze to tez byc pierwsze spotkanie VROC. Zobaczymy - do wiosny mamy duzo czasu, A o wszystkim bedziemy informowac.. Prosze o przesalnie na maila NICK'ow chetnych do VROC. Dominik jaka forma to ma byc - mail?? Edytowane 24 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Cześć Koledzy! Na trochę wyłączyły mnie z obiegu wybory i krzątanina przy nowym subforum "Piła", a na VROC tyle się dzieje! Wracam, jako syn marnotrawny i po pierwsze primo - pomysł z grupą VROC świetny. Po drugie primo - wspieram propozycję ar2r na moda (choć nawet nie zająknął się o tej inicjatywie). Lista uczestników programu, jak najbardziej wskazana choćby dla obdzielenia najbliższą dostawą blach od Badgera. Przyjdzie ich 10 szt. i w pierwszej kolejności wyślę do kolegów, którzy dokonali rezerwacji :icon_mrgreen: . I co tu więcej napisać - alleluja i do przodu wybrańcy Fortuny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Hej Dopiszcie też mnie :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam!! Potrzebuję rzetelnych opinii na temat vn 2000 nie opinii zawartych w pismach branżowych, tylko tych którzy ujeżdżają w/w warczący rower. jerzeli ktoś z naszego forum jest posiadaczem tej maszyny niech da znać. jak się jeżdzi, serwis, spalanie no wiecie co Wam będę tłumaczył. dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 o przesalnie na maila NICK'ow chetnych do VROC. Dominik jaka forma to ma byc - mail?? Najlepiej mail z nickami w formie linków do profili. Takich jak do Twojego - http://forum.motocyklistow.pl/ar2r-m15551.htmlUłatwi mi to zadanie. Plus logo rzecz jasna. Aha, zaznaczam, że można być tylko w jednej grupie, także Arek Ty np zostaniesz w Grupie Moderatorzy. Pozostałe osoby muszą się decydować. pzdrpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 . Lista uczestników programu, jak najbardziej wskazana choćby dla obdzielenia najbliższą dostawą blach od Badgera. Przyjdzie ich 10 szt. i w pierwszej kolejności wyślę do kolegów, którzy dokonali rezerwacji :P . I co tu więcej napisać - alleluja i do przodu wybrańcy Fortuny!wojtaq gdyby została jakaś blacha to ja się na nią pisze jak możesz do daj znac na PW co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 witama to sie porobiło chwile mnie nie ma i masz BARDZO DOBRZE ar2r nie rzadzi temat zaczełem to fakt ale co z tego artur jest chetny nie dziala mi brakuje czasu , z wielka ochota dopisze sie do listypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 wojtaq gdyby została jakaś blacha to ja się na nią pisze jak możesz do daj znac na PW co i jakrównież dopisuję się do listy chętnych na znaczek- jeśli coś zostanie (koszty oczywiście pokryję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam wszystkich dawno mnie było. Ar2r to odpowiedni facet na moda :bigrazz: Wojtag jakbyś miał wolna blachę to ja też się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi