Skocz do zawartości

VROC

nullek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Słuchajcie, jest tu widzę sporo ludzi spod znaku VROC. Osobiście nie widzę problemów, aby zrobić dla Was osobny dział i grupę na Forum.

Taki dział ma CYC na przykład, aczkolwiek oni mają dział zamknięty, Wam możemy zrobić osobny dział, aczkolwiek otwarty, tzn każdy tam będzie mógł wejść, czytać i ew. pisać, aczkolwiek Moderator, którego wybierzecie, będzie pilnował porządku.

Teraz jestem na etapie produkowania działu dla członków Desmo Maniax - właściciele Ducati.

Aby taki dział dla Was powstał, muszę dostać:

- deklarację, że chcecie, jest Wam potrzebny itd

- nicki wszystkich uczestników

- propozycję ikonki - patrz np EKG, Halo Szczecin itd

- propozycję Moderatora

- lodzika .................................. :icon_mrgreen:

Czekam na Wasze opinie ;)

pzdr

Na ikonę VROCa proponuję VROCowe logo (patrz avatar ar2ura).

pzdr

Myślę, że osobne miejsce dla Vroc to świetny pomysl. Logo tez przeciez już jest co widać jak to zauważył moj poprzednik w avatarach. A moderatorzy : może Nullek jako założyciel tematu ? Co wy na to? :P

... no, mnie też się podoba ... chociaż ostatnimi czasy mam wielką awersje do tzw klubów motocyklowych :banghead: ... absolutna abstrakcja, mam wrażenie, że motocykliści bez pomysłu ciągną do czegoś takiego jak muchy do gówna ... jacyś prezesi, jakieś bzdurne zasady, skarbnicy :eek: a jak toś strzeli z rury to go wy***erdalają na kopach :eek: ... masakra ----> sorry, że się tak rozpisałem, ale ostatnio zaznałem tego na własnej skórze, musiałem się hamować bo było ich sześćdziesięciu ;) ... a nas pięciu :lalag: ...

hary, wyluzuj. To nie żadne MC ale wydzielone dla nas miejsce na forum, żeby ułatwić umawianie się na imprezy, korespondencję i wymianę poglądów. Spójrz na EKG czy MGH czy HS. Zrobilismy sobie naszywki i wtedy nikt nie narzekał, że to MC.

Będzie to działało tak, jak my będziemy działać.

A więc luz w pośladach, alleluja i do przodu ;) .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

• Administrator

Będzie więc potrzebna pełna lista ludzi, którzy mają być w Grupie VROC, a także osoba odpowiedzialna za porządek - Mod.

Kto pomoże z listą?

Kto będzie Modem?

Potrzebuję też logo używane przez ar2ra w avatarze - do ikonki.

pzdr