Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Słuchajcie, jest tu widzę sporo ludzi spod znaku VROC. Osobiście nie widzę problemów, aby zrobić dla Was osobny dział i grupę na Forum. Taki dział ma CYC na przykład, aczkolwiek oni mają dział zamknięty, Wam możemy zrobić osobny dział, aczkolwiek otwarty, tzn każdy tam będzie mógł wejść, czytać i ew. pisać, aczkolwiek Moderator, którego wybierzecie, będzie pilnował porządku. Teraz jestem na etapie produkowania działu dla członków Desmo Maniax - właściciele Ducati. Aby taki dział dla Was powstał, muszę dostać:- deklarację, że chcecie, jest Wam potrzebny itd- nicki wszystkich uczestników- propozycję ikonki - patrz np EKG, Halo Szczecin itd- propozycję Moderatora- lodzika .................................. :icon_mrgreen: Czekam na Wasze opinie ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Pewnie ze chcemy :P A nad reszta pewnie dzisija przedsykutujemy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja też jestem za :P , czekałem na wypowiedź w tej sprawie bardziej doświadczonych kolegów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja jestem jak Dziecko , za rekę i na piwo , czyli ZA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jestem ZA :P . Da się mieć dwie ikonki tzn. EKG i VROCową?Na ikonę VROCa proponuję VROCowe logo (patrz avatar ar2ura).pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Na ikonę VROCa proponuję VROCowe logo (patrz avatar ar2ura).pzdr Myślę, że osobne miejsce dla Vroc to świetny pomysl. Logo tez przeciez już jest co widać jak to zauważył moj poprzednik w avatarach. A moderatorzy : może Nullek jako założyciel tematu ? Co wy na to? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ojja,ale super wchodzimy.Ikone VROCwe logo,też mi się zdaje że Nullek moderatorem,chyba że są inne propozycje.Może głosowanko....... Ps.Przekroczyłem 10.000 hi hi na ten sezon :icon_rolleyes: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ... no, mnie też się podoba ... chociaż ostatnimi czasy mam wielką awersje do tzw klubów motocyklowych :banghead: ... absolutna abstrakcja, mam wrażenie, że motocykliści bez pomysłu ciągną do czegoś takiego jak muchy do gówna ... jacyś prezesi, jakieś bzdurne zasady, skarbnicy :eek: a jak toś strzeli z rury to go wy***erdalają na kopach :eek: ... masakra ----> sorry, że się tak rozpisałem, ale ostatnio zaznałem tego na własnej skórze, musiałem się hamować bo było ich sześćdziesięciu ;) ... a nas pięciu :lalag: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 hary, wyluzuj. To nie żadne MC ale wydzielone dla nas miejsce na forum, żeby ułatwić umawianie się na imprezy, korespondencję i wymianę poglądów. Spójrz na EKG czy MGH czy HS. Zrobilismy sobie naszywki i wtedy nikt nie narzekał, że to MC. Będzie to działało tak, jak my będziemy działać.A więc luz w pośladach, alleluja i do przodu ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Igor no nie da się, ten skrypt pozwala na ikonkę tylko jednej grupy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Haremu chyba chodziło o coś takiego... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,86435...ml?ticaid=14b0f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam!mi tez ten pomysl sie podoba :buttrock: jestem za :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 I ja się przyłącze jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 jak najbardziej, też się dopisuję do rachunku za gadżety.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Będzie więc potrzebna pełna lista ludzi, którzy mają być w Grupie VROC, a także osoba odpowiedzialna za porządek - Mod. Kto pomoże z listą?Kto będzie Modem?Potrzebuję też logo używane przez ar2ra w avatarze - do ikonki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi