Remo Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobry pomysł wojtaq.Ja również z chęcią nabył bym 2 sztuki.Będę wdzięczny za pamięć. :cool: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja również z chęcią nabył bym 2 sztuki. Poszło pytanie do Joe "Badgera" czy ma jeszcze hurtowe ilości blaszek. Jeżeli odpowiedż będzie twierdząca, zamówię kontener to będzie na później. Zresztą jest tak, że Joe projektuje znaczki na każdy kolejny rok, więc nic straconego choć fajnie jest mieć pamiatkę z okresu, kiedy przystąpiło się do VROC. Niestety, nie posiada już wcześniejszych produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich ;) Jako nowy VROC -ławianin z wielka przyjemnością dołączam do szcownej grupy i tym samym prosze o info na temat emblematw wszelkich (vroc) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 UNEK - witamy w klubie - poczytaj caly temat a znajdzeisz tam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Unek poczytaj caly temat a znajdzeisz tam wszystko. No właśnie! A jeśli w wątku czegoś nie ma, oznacza że to coś nie istnieje :) Jeśli będą znaczki od Joe, to informacja o nich również tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 :buttrock: Dzięki, mam nadzieję , że szybo z pomocą szacownych kolegów nadrobie braki w netykiecie na tym wątku. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 witam wszystkich vrockowców. otrzymałem już nr 25258, mam zatem małe pytanko-nie bardzo mogę wysłać zdjęcie do albumu na stronę vroc-cały czas zapisuje mi się ścieżka do zdjęcia a nie samo zdjęcie. czy ew bardziej oświeceni informatycznie koledzy mogliby pomóc. dzięki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sa ograniczenia w wilekosci i wadze zdjecia. wersja 1 moze masz za duze zdjecia. wersja 2 na koniec trzeba wcisnac upload photo file. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sa ograniczenia w wilekosci i wadze zdjecia. wersja 1 moze masz za duze zdjecia. wersja 2 na koniec trzeba wcisnac upload photo file.no właśnie tak czynię, ale muszę jeszcze sprawdzić wielkość zdjęć-masz rację, ale w takim wypadku pokazało by że objętość jest za duża, a tak zapisuje ścieżkę. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No lwasnie ze nie do konca tak jest. Zmien rozmiar i wage a zobaczysz ze sie zapisza na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wiedze easy nomand ze juz masz zdjatko we VROC. Co bylo przyczyna ze nie wchodzilo?? waga i rozmiar zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 czy ktoś z was zmieniał może filtr na k/n w kawasaki. czy filtr k/n mieści się do orginalnej puszki, czy trzeba robić jakieś modyfikacje. filtr ma być okrągły, zadnych bajerów. jezeli trzeba cos robić to gdzie ewentualnie najlepiej kupić jakąś puszkę kit. dzięki za odpowiedż Wiedze easy nomand ze juz masz zdjatko we VROC. Co bylo przyczyna ze nie wchodzilo?? waga i rozmiar zdjecia??szczerze powiedziawszy przyczyną było moje niedoświadczenie. przecież to normalne że zdjęcie ładuje się z jakiegoś folderu, który ma określona ścieżkę itd, a ja myślałem że zapisuje się tylko sama ścieżka. no cóż całe życie człowiek się uczy-a rozmiary są ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tak, ja mam K&N'a. Kupujesz filtr dostosowany do modelu, czyli wchodzi w miejsce oryginalnego - u mnie w zestawie była jeszcze wklejka do air-boxu, którą trzeba przykleić wg załączonej instrukcji. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tak, ja mam K&N'a. Kupujesz filtr dostosowany do modelu, czyli wchodzi w miejsce oryginalnego - u mnie w zestawie była jeszcze wklejka do air-boxu, którą trzeba przykleić wg załączonej instrukcji.dzięki wg numeru katalogowego filtr jest okrągły to chyba będzie pasował, bo na niektórych zdjęciach widziałem że puszki są otwarte i tylko na zewnątrz jest płaski okrągły dekielek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jak sie rejestrowalem to nie bylo za duzo - a tych z forum to chyba tylko dex. Teraz doszliscie wy . tak, ze z forum (znanych mi osob) jest nas czterech. Moze trzeba bylo troszeczke rozpropagowac VROC. No i oczywiscie ja obstawiam przy swoim logo :-) ale dostosuje sie do wiekszosci. Witam Jestem uczestnikiem forum od niedawna i chciałbym zapytać czy znajdzie się miejsce równiż dla mnie w Waszym gronie.Zarejestrowałem się na VROC nr. 25311. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi