Klaus_Drifter Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) odznaka po poznańsku - taką metalowa jak na zlotach Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No to Panowie szybka meska decyzja - logo nr1 propozycja DRACO , logo nr2 propozycja AR2R. Mysle, ze nie wymyslajmy juz 3 propozycji :-) (bo bedzie jak w polskim rzadzie) i nullek bedzie mogl rozmawiac o konkretach z tym gosciem od naszywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Moze narazie trzeba by zorietowac sie ilu bu to chcialo bo narazie jest nas w tym temacie calych czterech ludkow moze trzeba by to wzucic gdzies aby wiecej ludzi sie o tym dowiedzialo bo dla czterech to koszta wyjda niewspomnierne do efektu a co do glosowania to musze chuba glosowac za swoja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jak sie rejestrowalem to nie bylo za duzo - a tych z forum to chyba tylko dex. Teraz doszliscie wy . tak, ze z forum (znanych mi osob) jest nas czterech. Moze trzeba bylo troszeczke rozpropagowac VROC. No i oczywiscie ja obstawiam przy swoim logo :-) ale dostosuje sie do wiekszosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Do zainteresowanych prawdopodobnie bede mial 1 slownie jeden znaczek VROC na 2007 rok na zbyciu bo czekam na przesylke z USA. :biggrin: Edytowane 2 Lutego 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 witampiszecie panowie że może ktoś sie czepiać do naszywek ale niby czemu miałby sie czepiać skoro należymy do VROC mamy swoje numery , mozna nas znaleść na stronie VROC myśle że wystarczy chyba ich zapytać tak będzie najprościej i jeśli będzie zgoda to polskie mc może nam naskoczyć co do naszywek rozumiem że mam pytać o propozycję ar2r i wymiar podany na forum ,prosze o potwierdzenie tego wyboru pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Bo MC zdecydowalo ze barwy nadaja tylko oni i juz dlatego trzeba z tym uwazac i przyszyc je w takim miejscu aby nie wzbudzalo to ich zainteresowania bo tlumaczyc co i jak jesli cie namieza to nie bedziesz mial casu a i oni raczej do internetu nie pobiegna aby to sprawdzic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no tak oni zara by sie brali do zrywania naszywek co widziełem w poznaniu na bazarze heheh ale była jazda aha do vroc należy 14 polaków i do kazdego można wysłac meila i wyświetlić cała sprawe i myśle że wtedy będzie jasność co do ceny naszywek to będzie chyba koło 40 zł tak myśle , z tego co widze firma niskie ceny i może być czasami taniej pożyjemy zobaczymy pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Swieta racja Jacus. Nullek, to nie jest takie proste jak sobie myslisz - wyobrazasz........Bylem, nalezalem i sporo ntt wiem, wiec dalsza dysputa nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No ja sie zgadzam na wzor ar2r tylko cos nas ciagle malutko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Już o sztukę więcej :flesje:. Też jestem za wzorem z avataru Ar2ra.Swoją drogą to nie kumam, o co afera ze zrywaniem naszywek, ale nie będę wnikał. Z przyjemnością naszyję sobie skrzydła na lewym biuście :icon_exclaim:.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 W koncu cos sie rusza w naszym temacie :flesje: Witaj IGOR :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj IGOR - ale numerek :icon_mrgreen: to fajny dostaels. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Już o sztukę więcej :banghead:. Też jestem za wzorem z avataru Ar2ra.Swoją drogą to nie kumam, o co afera ze zrywaniem naszywek, ale nie będę wnikał. Z przyjemnością naszyję sobie skrzydła na lewym biuście :banghead:.pzdrja co prawda jeszcze numerka nie mam (powinienem na dniach otrzymać, złożyłem rejestrację godzinę temu), ale również przyłączam się do wzoru wybranego przez ar2ra. a co do zrywania czegokolwiek to mam to głęboko w dupie co kto nosi na papie - jego papa, jego problem i z szacuneczkiem doszyję sobie coś tak gustownego na pierś obok blachy VULCAN ... amen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi