Gawron Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam, Ostatnio widze ze wielu z nas kupuje sprzety. Dzisiaj ja tez kupilem nowe moto. WR 426 z 2001r. Ale na razie poszedl prosto do serwisu. Silnik toche halasuje i trzeba obaczyc co i jak ale za to cena 9,5kpln. Bylem z mechanikiem z Yamahay ktory jak sie okazalo 2 lata temu wkladal do tego moto tloka. Po ogladnieciu stwierdzil ze trzeba by popatrzyc na gore silnika ale mowi ze w najgorszym razie i tak sie w 2kpln zmieszcze z doprowadzneiem go do porzadku a raczej duzo taniej. Poczekamy, zobaczymy. Juz sie nie moge doczekac kiedy go dosiade. Myslalem ze DR bedzie do sprzedania a tu moja dziweczyna mowi ze ona bedzie na nim jezdzila i zebym nie sprzedawal :) pozdr,satunA mozliwe ze was kiedyś na Kryspinowie opalających sie spotkałem?? Ty na czymś większym a dziewczyna Twoja na jakimś małym 4T typu XR 125.Gratulacje maszyny :wink: a czy mechanik to Artek?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Gratuluje WRki i dziewczyny :clap: :clap: Wysokich lotow i gumowych drzew zycze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dzieki wszystkim. Mam nadzieje ze mnie nie bedzie sprzet po krzakach za bardzo nosil. :icon_razz: A mozliwe ze was kiedyś na Kryspinowie opalających sie spotkałem?? Ty na czymś większym a dziewczyna Twoja na jakimś małym 4T typu XR 125.To na pewno nie bylismy my. Ja dopiero od wrzesnia "zjechalem z drogi" a moja dziewczyna robi pierwsze kroki na moto. Nie zapomne jak pierwszy raz ujezdzala jakies sciernisko zeby gleby byly miekkie. :) a czy mechanik to Artek??Mechanik to "Misiek" z PS Bikes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Dzieki wszystkim. Mam nadzieje ze mnie nie bedzie sprzet po krzakach za bardzo nosil. :)To na pewno nie bylismy my. Ja dopiero od wrzesnia "zjechalem z drogi" a moja dziewczyna robi pierwsze kroki na moto. Nie zapomne jak pierwszy raz ujezdzala jakies sciernisko zeby gleby byly miekkie. :)Mechanik to "Misiek" z PS Bikes.aaa bo Ty napisałeś "byłem z mechanikiem yamahy" a ja zrozumiałem: z byłym mechanikiem yamahy :) bo Artek od nich odszedł. Misiek to świetny mechanik i zawsze coś podpowie jak biedny gawron przyjdzie błagać o porade :biggrin: No to cóż widzimy sie na wiosnę :) uzbierało sie nas juz kilku z Krakowa na forum. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gr@tuluje... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gratuluje fajnej maszynki :D Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :icon_rolleyes: No to cóż widzimy sie na wiosnę :icon_razz: uzbierało sie nas juz kilku z Krakowa na forum. eh Gawron jaka wiosne :-) niech tylko to biale cholerstwo (ogolnie lubie zime jakos tylko w tym roku snieg mi przeszkadza pewnie z powodu nowego sprzeta :icon_question: ) splynie i od razu startujemy z Satun'em w teren...no moze jeszcze temp. tak powyzej 0 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zarzuć jakieś fotki :icon_rolleyes: .Gratuluje Niebieskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Sprzet jak sprzet ,ale gratuluje takiej dziewczyny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 gratuluje sprzetu super motor do endurowania i zapewne milo bedzie sie smigalo z panna:] Tylko napoczatku zabierz ja w latyw teren zeby sie nie przestraszyla pozniej moze ja wciagnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :) eh Gawron jaka wiosne :-) niech tylko to biale cholerstwo (ogolnie lubie zime jakos tylko w tym roku snieg mi przeszkadza pewnie z powodu nowego sprzeta :icon_exclaim: ) splynie i od razu startujemy z Satun'em w teren...no moze jeszcze temp. tak powyzej 0 stopni Śniegu od 7 lat również niecierpie :clap: ogolnie to ja mam sesje na uczelni do 15 marca!! (bo zakładam ze z kazdego przedmoitu najwczesniej zakończe na 3 terminie) :P grrrr!! @#%&*#@%!!! Więc mogę spokojnie zapomnieć o jezdzie na motorze do wiosny :P a i na wiosne w koncu to prawko zrobie i wreszcie bede spokojnie w teren przez miasto sie turlał :Plada dzień bede na głowackiego w serwisie to sobie osobiscie WRke oblukam ;) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 gratuluje..:] ;] :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Wreszcie dzisiaj odebralem moto z serwisu. Okazalo sie ze tlok i lancuszek byl do wymiany. Z wymiana plynow wyszlo mnie wszystko 1300. Zaczynam widziec ile kosztuje utrzymanie hard enduro. No ale moglo byc gorzej. Teraz zimna WR pali od pierwszego kopa, mimo ze zapalalem ja drugi raz w zyciu. Jestem w szoku bo DR ktora uwazalem za latwa do odpalenia na zimnym pali za 2-3 razem. Juz sie nie moge doczekac jutra zeby wyprobowac sprzeta. Mam jedno pytanie czy na pierwszej jezdzie po wymianie tloka powinnem delikatniej sie z nia obchodzic, czy mozna nie oszczedzac? pozdrawiam,satun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Wreszcie dzisiaj odebralem moto z serwisu. Okazalo sie ze tlok i lancuszek byl do wymiany. Z wymiana plynow wyszlo mnie wszystko 1300. Zaczynam widziec ile kosztuje utrzymanie hard enduro. No ale moglo byc gorzej. Teraz zimna WR pali od pierwszego kopa, mimo ze zapalalem ja drugi raz w zyciu. Jestem w szoku bo DR ktora uwazalem za latwa do odpalenia na zimnym pali za 2-3 razem. Juz sie nie moge doczekac jutra zeby wyprobowac sprzeta. Mam jedno pytanie czy na pierwszej jezdzie po wymianie tloka powinnem delikatniej sie z nia obchodzic, czy mozna nie oszczedzac? pozdrawiam,satunja jestem zwolennikiem raczej delikatnej pierwszej jazdy po zmianie tłoka. Przed odjazdem postaw go przeed domem i odpal niech sobie popyrka przez jakies 15 min a potem zgas zeby wystygł a nastepnie po jakms krotkiom czasie odpal i tak pierwsze 15km to spokojnie przejedz czyli z pod domu do bodzowa i do kryspinowa a potem małe stygnięcie i potem pełna faja :smile: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Gratulacje :icon_twisted: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi