radekk Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No ja już swoją zrobiłem ok 800 km i zaliczyłęm dwa zloty :icon_exclaim: Jak do tej pory to oprócz pękniętego pływaka i zerwanej kopki nic się nie dzieje. Pływak zalutowany, kopka jakoś podreperowana. Żyć nie umierać! Dlaczego szybciej nie kupiłem tego cuda ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Żyć nie umierać! Dlaczego szybciej nie kupiłem tego cuda ?? smile.gif :) no to poczekaj jeszcze chwile.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) :D no to poczekaj jeszcze chwile.. Goska ;) Aha udało mi się zarazić dwóch kumpli ;) Jeden już robi prawko, drugi zbiera na zaprzęg :buttrock: Na przyszły sezon szykuje się niezła ekpika :) Edytowane 7 Lipca 2008 przez radekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 akurat nie myslalam o tym. od cuda do zlomu zejdziesz z zdaniem :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 :D no to poczekaj jeszcze chwile.. Goska Jeszcze chwila .\, jeszcze dwie, a potem tak jak u mnie płacz i wściekłe zgrzytanie żębów , nie tylko w skrzyni. ps. zacznij kupować części czym szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeszcze chwila .\, jeszcze dwie, a potem tak jak u mnie płacz i wściekłe zgrzytanie żębów , nie tylko w skrzyni. ps. zacznij kupować części czym szybciej tym lepiej Nie straszcie, nie straszcie ;) Czyżbym nie wspominał, że mam już UAZa :wink:) Tez cudo jakich mało- juz rok w garażu stoi i czeka na poskładanie bo mi się zachciało generalnej odbudowy heheheh :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek30 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam mam pytanie o te wszyskie dokumęty i sprawy które trzeba załatwić na Ukrainie żeby wszystko było legal byłem z wizytą niedawno na Ukrainie złapałem kontakt . Poprosilem o wyszukanie motocykla interesuje mnie M 72 i myśle że coś się znajdzie fajneg napewno do remątu bo nielicze na sprzęt w dobrym stanie tecgnicznym oglądałem moto w garażu zasypany jakimś żelastwem ale niebyło gospodarza niemogłem negocjować .Chyba żeby jakiś Dniepr coś doo jazdy . więc bardzo proszę o podpowieć może jakieś wzory dokumętów albo informacje które mi pomogą załatwić to na legalu to jest dl mnie ważne wiem jak dziala system i można tam załatwic wszystko ale chcę ustrzec się przed popełnieniem jakiejś gafy. mój kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Wszystko juz było, poczytaj, poszukaj w archiwum, i pamietaj ze mozesz zasiedziec, tylko to dłuuugo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No to już mogę sobie sam odpowiedzieć, czy było warto kupić Kachę czy nie. otóż jak najbardziej! I żałuję, że tyle zwlekałem! Co prawda "zaliczyłem" w sezonie tylko 2 zloty (Turawa i Stradunia), ale za to będę miło wspominał. na razie posypała się dwa razy kopka (może dlatego, że pierwszy raz robiona była przez znajomego "żeby była") i własnie szukam części ;) Posypała się też klamka (pękła i chyba pójdzie do spawania) i drugi raz posypała się nówka klameczka no i kupiłem nówki gaźniki made in china co by wyglądało na oryginał bo w starym posypala sie iglica i nie mogłem dostać a chciało się jeździć. Stare gaźniki sie przydadzą tak czy siak ;) A tak to jeździ i oby tak dalej. W sumie tylko elektryka jeszce do zrobienia bo nie ma teraz stopu i tylnych świateł bo przeciałem kable niechcący... Zaraziło się 3 kumpli i dwóch z nich na luty planuje zakup- jeden Dniepra, drugi Kaśkę. Trzeci szuka Emy, ale, ze chce ją znaleźć na UA to pewnie 10 lat minie zanim sie wybierze :) W każdym bądź razie bywało różnie (w Stradunie podczas objazdu zawiesił mi się pływak na przykład i zgubiłem całe paliwo i sie pchało motór do najbliższej wioski), ale było naprawdę warto bo to świetna przygoda jest ;) Niestety remont Uaza ucierpiał tylko przez to, ale co sie odwlecze to nie uciecze ;) Pozdrawiam tych, którzy mi pomogli w podjęciu decyzji o kupnie ruska :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Teraz jest bajzel w łodzi to kupisz wszystko, a ja mam jak ktos chce prawie cały motor, w czesciach do puszczenia, rama kaska, silnik dniepra, zawieszenie kaska, skrzynia kaska itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) No wybieram się właśnie z dwoma kumplami, którzy chcą kupić ruska. Niestety najprawdopodobniej mamy komplet w aucie, ale jakby coś to można śmignąć w dwa auta. My bierzemy jedną przyczepkę ;) Edytowane 6 Stycznia 2009 przez radekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Słuchajcie, zrobiłem porzadki i okazało sie ze mam prawie kompletna, no moze za duzo powiedziane, ale jest rama długa, skrzynia wstek, dyfer z wałem, silnik na chodzie, zawiecha przednia, 2 koła, błotnik od urala, kiera, osprzet na kiere i jeszcze kupe szpeju, i puszcze to za jakies pieniadze, jesli ktos by chciał a jeszcze wóz jest do kompletu, moze byc wersja tansza, z silnikiem od dniepra komplet, i skrzynia od urala, wszystko oczywiscie sie kreci ale do przejrzenia i podejrzewam do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GABE Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Warto kupić K-750 ale nie w Siedlcach na ul. Partyzantów, bo wtedy będzie to nie wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi