MaCieJek Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Do mechaników nie będę jeździć, bo niedługo i tak powinieniem mieć nowe moto :buttrock: , no ale jeszcze troche w tym sezonie pośmigam, więc zrobię to co sam dam rade :wink: No i pokombinuje z tymi rolkami - nie chce jeździć 100km/h, ale gdyby skuter leciał choć ciut ponad 60 to już byłoby dobrze :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 paska nie da się na oko sprawdzić, z wyglądu może być ok ale na szerokość może być już wytarty, musisz się dowiedzieć jaka jest minimalna szerokość paska a jaka przy nowym Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie wiem jakie rolki miałem wcześniej, ale wymieniłem i mam teraz 8,5g. Poskładałem skutra do kupy no i runda po mieście. Chodzi teraz tak jak 3 lata temu V=57-60 i lepiej sie zbiera. Jeszcze spróbuje z paskiem to może wyciągnie trochę więcej i może dam jeszcze cięższe rolki. Zobaczymy :buttrock: Pozdro i dzięki za POMOC :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A filtr powietrza i swiece chociaz raz przez te 3 lata wymieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Świece mam nowiutką NGK, a filtr stary niewymieniany Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez MaCieJek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 To go wymień, to nie duże koszta ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 albo umyj i olejem do filtrów nasmaruj jeśli gąbkowy .Ja dzisiaj swoje wybudziłem z zimowego snu, pasek, rolki, całe sprzęgło i gaźnik do wymiany :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wiecie gdzie w tym sv moze byc blokada ??? Sam mam takiego i chce odblokowac tylko nie moge znalesc blokady . Jak mozna zwiększyc osiągi ????Prosze o szybką odpowiedz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kolejny archeolog .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czemu archeolog ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Spójrz na date ostatniego posta przed twoim. 1 kwiecień. Temat sprzed ponad 4 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kolejny archeolog .... sam jesteś archeolog :banghead: , chłopak dobrze robi że nie śmieci tylko pyta się w istniejącym temacie :lalag: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 I tak juz zalozyl nowy temat to raz. A dwa moim zdaniem to głupota jezeli wszystkie pytania o Peugota SV 50 maja byc w temacie o jego myciu. Powodzenia zeby potem cos znaleźć. Załózy nowy temat, ktos mu normalnie odpowie i ju :( przynajmnije bedzie mozna bez trudu znaleźć odpowiedzi na nurtujące nas kwestie bez szukania odpowiedzi w jakis kompletnie inncyh tematach. Pozdrawiam.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no dobra ja tez będę archeologiem :) i mam to samo pytanie gdzie są blokady z tym skuterze ?? mam znajomemu takowego odblokować a nie chce grzebać tam gdzie nie potrzeba, jak ktoś wie to dajcie znać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=79285 moze ktos kiedys napisze dokladnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi