Dawid-katana Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Witam! Mam w swoim sprzecie zawieszenie SHOWA (peugeot xp6 super moto) i z lewego teleskopu do góry przy łączniu mocna wylatuje olej i to zaczeło dziac się nagle. Co to może być i jak go rozebrać?? Prosze o pomoc Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Dawid-katana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 wymień uszczelniacz, a najlepiej daj do serwisu i podpatrz jak się do tego zabierają Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam! Mam w swoim sprzecie zawieszenie SHOWA (peugeot xp6 super moto) i z lewego teleskopu do góry przy łączniu mocna wylatuje olej i to zaczeło dziac się nagle. Co to może być i jak go rozebrać?? Prosze o pomoc możesz spróbowac szczelinomierzem przejechać dookoła uszczelniacza (wepchnąć troche i objechać dookoła) u mnie taki zabieg pomaga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 nie ten dział bo ty masz chyba skuter. Ale, sprubuj go oczyścić tak jak napisałał PINOKIO tylko nie używaj szelinomierza bo uszczodzisz uszczelniacz. Lepiej nadaję sie do tego film do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jeszcze ja dodam,, że pierwszy uszczelniacz to nie uszczelniacz tylko zbierak kurzu,, wię musisz taśme wsadzic głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tutaj dość dokładnie opisaliśmy zasadę czyszczenia teleskopów.http://sokol.poznan.pl/jp2/infopage.php?id=241pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam!Jeśli uszczelniacz puścił to lepiej wymień oba uszczelniacze na nowe. Takie "czyszczenie" to tylko rozwiązanie na chwilę a uszczelniacze nie są drogie, więc uważam że warto zainwestować trochę kasy i mieć spokój z tematem niż później w środku sezonu naprawiać moto.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi