krzysiek_suzi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE>SPRZEDAJE ODZIEŻ TEJ FIRMY!!! ZAINTERESOWANIE TEMATEM JEST SPORE I POSTARAM SIE ODPOWIEDZIEĆ NA WSZYSTKIE ZADAWANE PYTANIA. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jak możesz to podaj jakąś stronke czy cuś gdzie można o niej poczytać :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_suzi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czesc Wejdz na strone: www.tschul.de jeden przykład: rękawice utiki hehe szyte tak gdzie rekawice tschul : róznice brak napisu utika sa identyczne> buzery> zbroje to samo > brak napisu utika, zbroja ufo > to samo na mojej jest napisane Tschul. szyte w tym samym miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE>SPRZEDAJE ODZIEŻ TEJ FIRMY!!! ZAINTERESOWANIE TEMATEM JEST SPORE I POSTARAM SIE ODPOWIEDZIEĆ NA WSZYSTKIE ZADAWANE PYTANIA. POZDRAWIAM Z czego wykonane sa napisy na kurtkach? Czy sa to naszywki czy tylko druk? Interesuje mnie model 806. Napisz cos wiecej o tej kurtce. Moze jakies zdjecia poza tymi z allegro? Moze byc na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://moto.allegro.pl/item158418836_promo...ul_bcm_1zl.htmljestem posiadaczem tej kurtki, pod wzgledem wygladu dla mnie bije na glowe konkurencje, jedynie arlen ness podoba mi sie bardziej ale tez cena jest nie porownywalnie wyzsza, szycie jak i jakosc skory b. dobra, wada sa zdecydowanie latajace wewnatrz ochraniacze, szczegolnie te na barkach, przeszkadzalo nieco zapiecie na rzep pod szyja, ale juz sie ulozylo i nie obciera, napisy sa gumiane, przyszywane. W tym przedziale cenowym wg. mnie jeden z lepszych produktow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 witam,krzysiek_suzisadze, ze powinienes opisac poszczegolne modele kombinezonow i kurtek. poprostu napisz czym sie roznia, bo jest troche tych modeli i na pierwszy rzut oka wygladaja tak samo, tyle ze w inne wzorki; a wiem ze w jednych jest perforowana skora, w drugich z kolei material. oprocz tego powinienes napisac jak wygladaja te naszywki 'tschul' i '36', mysle ze wielu uzytkownikow chcialo by sie ich pozbyc, napisz jak sa przymocowane, czy mozna je nadzwyczajniej odpruc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano1981 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam, czy zakupił ktoś z Szanownego Forum kombinezon 2-częściowy Tschul???? jaka jest jakość wykonania tych kombi???? cena jest rewelacyjna w porównaniu z Alpinestars i innymi..... czy niska cena nie idzie przypadkiem w parze z niską jakością wykonania???? pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam, czy zakupił ktoś z Szanownego Forum kombinezon 2-częściowy Tschul???? jaka jest jakość wykonania tych kombi???? cena jest rewelacyjna w porównaniu z Alpinestars i innymi..... czy niska cena nie idzie przypadkiem w parze z niską jakością wykonania???? pozdrawiam....Niesty cena =niska jakość jeżel produkty tschul sa w klasie jakościowej utiki to odradzam utika to g*wno które np w przypadku zbroi w ogóle nie spełnia swojej roli mój kumel połamał zebra z utika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 dokładnie! żaden strój nie chroni przed złamaniami, a jedynie przed otarciami i uszkodzeniami naskórka. A teraz koledze krzyśkowi trochę nabruzdzę i mnie przestanie lubić, ale powiem, ze na aukcjach na niemieckim e-bay'u często można te stroje za grosze kupić. Sam sie nie zastanawiałem czy tak nie kupować i nie sprzedawać tu na allegro. mam nawet link do sprzedawcy zajmującego sie na e-bayu wyłącznie Tschulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_suzi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dokładnie! żaden strój nie chroni przed złamaniami, a jedynie przed otarciami i uszkodzeniami naskórka. A teraz koledze krzyśkowi trochę nabruzdzę i mnie przestanie lubić, ale powiem, ze na aukcjach na niemieckim e-bay'u często można te stroje za grosze kupić. Sam sie nie zastanawiałem czy tak nie kupować i nie sprzedawać tu na allegro. mam nawet link do sprzedawcy zajmującego sie na e-bayu wyłącznie Tschulami. Życze powodzenia:):biggrin::) POZDRAWIAM Niesty cena =niska jakość jeżel produkty tschul sa w klasie jakościowej utiki to odradzam utika to g*wno które np w przypadku zbroi w ogóle nie spełnia swojej roli mój kumel połamał zebra z utika. Czesc Utia to gó...o za sam wygląd hehe.Wiesz cena:cos ci wtłumacze. Czemu kombinezony alpiny kosztują 2,5 tyś:biggrin: bo sklepy mają narzut 150% czyli kupuja je po tysiąc,jak bys kupił je tam gdzie szyją to bys zapłacił koło 100 $ wiec sobie dalej dopowiedz.Po 2 firma wchodzaca na rynek nie moze sprzedawac kombinezonów za 2 tyś złotych.Jak ta firma bedzie miała 10 lat i dobrą renome ile beda kosztować?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Życze powodzenia:):notworthy::) POZDRAWIAMCzesc Utia to gó...o za sam wygląd hehe.Wiesz cena:cos ci wtłumacze. Czemu kombinezony alpiny kosztują 2,5 tyś:bigrazz: bo sklepy mają narzut 150% czyli kupuja je po tysiąc,jak bys kupił je tam gdzie szyją to bys zapłacił koło 100 $ wiec sobie dalej dopowiedz.Po 2 firma wchodzaca na rynek nie moze sprzedawac kombinezonów za 2 tyś złotych.Jak ta firma bedzie miała 10 lat i dobrą renome ile beda kosztować?? Pozdrawiamprawda ze płaci sie za znak towarowy bardziej chodzi mi o to ze te tanie firmy produkuja ta odziez z kiepskiej jakosci materiałow a jesli chodzi o narzuty to nie wieze zeby kto kolwiek sprzedawał charytatywnie bo kazdy musi zarobic a istnienie drogich produktów np. powoduje to ze te firmy chca upodobnic swoje produkty do innych marek i takze je dobrze sprzedac. A wracajac do tematu utiki to biorac pod uwage moje doswiadczenia w enduro wiem ze to K*pa która nie chroni przed niczym i paru moich znajomych sie o tym przekonało zreszta my mamy możliwośc bo jezdzac na dziko drogami których sie niie zna przynajmniej raz na sezon sie jakas gleba przytrafi z tad moja opinia . A co do e-baya niemieckiego powiem tak ze bywa różnie z zakupami tam pare rzeczy tam kupiłem i powiem szczeze ze nie jestem zadowolony z kontrachentówmoze tak trafiłem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 senti, tyle ze to temat o firmie tschul a nie o utice wiec robisz OT, moze tschul to nie alpinestars ale tez nie utika, plasuje sie pomiedzy nimi, a cenowo jest nawet od utiki tanszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobry-1983 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) no ja niedawno kupilem kurteczke wlasnie tschula skorzana, dobra skorka tylko wlasnie te ochraniacze sie przemieszczaja poza tym wszystko ok. A tak przy okazji to moze cos doradzicie: Po poradzie dopasowalismy rozmiar L 50 , tak polecalo wiekszosc osob ktore oferuje kurtki przez internet. Po rozpakowaniu pierwsze wrazenie superrr, po przymierzeniu troche zaskoczenie bo taka mocno dopasowana jest, ze przednia czesc ledwo zakrywa pasek, tylnia czesc wiadomo troche nizej, na siedzeniu na motocyklu tyl sie troche unosi i tez nachodzi tylko na pasek. (pewnie jakies spodnie skorzane by cos pomogly bo by sie z zamkiem spielo) No i z calym wyposarzeniem (ochraniacze) to ograniczone ruchy sa. One takie sa czy lepiej by bylo wieksza wziac (czy wieksza by byla za duza i tez by cos nie pasowalo mi?)Nie mialem jeszcze okazji sie przejechac jak tam aerodynamika dziala :bigrazz: Pozdrawiam! Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Dobry-1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 czy ktos sie orientuje, czy kolega z forum nadal tym handluje i ewentualnie jaki ma cennik ? interesuje mnie model 303 kombinezon w rozmiarze przynajmniej 54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Do - Krzyśka Szkam na sezon kombi dla siebie i mojej piekniejszej części ( i chyba bedzie to Tschul bo cena kusi) możesz powiedzieć jak rozmiarówka Tschul ma sie do np rozmiarówki Akito idealnie pasuje na mnie kurtka skórzana Akito size L/52 jaką w takim razie wybrać z Tschula :banghead: i jak u ciebie z wymianą jak trafi sie rozmiarowe pudło i bede wygladał jakbym latał w waciaku :) albo gacie beda piły jakby wlazł w stringi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi